למה לא? הוא נראה מזעזע זמן מה, ומקבל משכורת עצומה שהוא לא מצדיק חצי ממנה.
להעזיב רק אותו ייתן לנו מלא מרחב תמרון בקיץ.
אני יודע שאתה כועס על צ’אבי, אבל זה לא אומר שאין אשמים נוספים במצב, ומאמן חדש לא יצעיר את לבה ב-10 שנים. אם מישהו מוכן לקחת אותו, והוא מוכן לעזוב, זו המכירה הראשונה של הקיץ שתתן לנו מלא מרווח לרכש
אם הוא היה מסכים לקצץ 60 אחוז בשכר ולהיות סופר סאב, שיישאר, אבל זה כמובן לא יקרה.
וצ’אבי לפני 14 שנה היה הקשר הכי טוב בעולם. אנשים גומרים את הסוס, וזה מה שקרה ללבנדובסקי.
לקחת את זה לקיצון, אבל זה מה שהוא שווה. הוא לא כוכב כדורגל אלא יכול במקסימום להיות שחקן משלים שנותן את האקסטרה בדקה ה-70 כשהוא עולה מהספסל, והשכר שלו צריך להיות בהתאם לכך.
לא מתאים לו- שיעזוב. פעם הייתי יכול לצאת עד 4, לשתות כמו חמור, לישון 3 שעות ולהיות סבבה למחרת. היום יש לי צרבת אחרי יותר מ-2 בירות. מזדקנים, ומתנהלים בהתאם.
שהוא כבר לא כזה.
אחרי המונדיאל הוא חושך, ואין לי תקווה שזה הולך להשתפר. גם אין לי סנטימנטים אליו, הוא לא אגדת מועדון.
שיילך, או שיירד לספסל ומשכורת של שחקן ספסל.
פירגנתי לו במשחק הזה כי הוא הבקיע גול טוב, אבל הוא לא מצדיק את הקרדיט ואת השכר השנה.
זה טוב שאתה מצליח להגיע ל 2 בירות, אני היום רק מלחשוב לצאת לבלות ולאכול בחוץ כבר מתחילה הצרבת.
בקשר ללבנדובסקי, אחת הרכישות הכי מוצלחות של ברצלונה, לא משנה איך נראה העונה, יחד עם טר שטגן הביא אליפות בתקופה שחורה שבלעדיו הייתם מתמודדים להיכנס לטופ4.
כשאתה גדל צרבת ויכולת לישון בלילה בלי להרגיש שהאוכל עולה לך נהיה חלק מהחיים.
כמו כן כאבי שרירים וברכיים מפציעות ישנות וחדשות.
וואלה כשאני חושב על זה, אני לא אתלונן על לבנדובסקי יותר בחיים, אם יש לי יום שאני רוכב יותר מכמות הסוסים שתכננתי אני מת והוא צריך לשחק תחת צ’אבי בברצלונה…מרחם עליו.