מחזור 23 : נצחון 3-1 אצל אלאבס ( לבה, גונדו, רוקה)

יש לי כאבים בשרירים שלא קיימים בגוף האדם, איך מטפלים בזה ? :joy:

אני רוצה להדגיש שאני ציני.

ואיזה נס שהדליקו פה את הזקנים על בשר, בעיות פרקים וצרבות. אחרת הת’רד לא היה מגיע ל10 תגובות…

#מה שקרה בבארסה

וזה במשחק הכי טוב שלנו העונה…

שמעתי שהרופא של דמבלה בדיוק סיים לטפל בבאלדה והתפנה. הביקורות מהללות.

כאוהד ריאל אני חתום אצל הרופא של בייל והזאר

תגידו כבר אפשר לדבר על זה שהליגה עוד פתוחה?

8 נקודות 15 משחקים. צ’אבי זה שלך!!!

חלומות זה בחינם.
לוקחים אליפות לא במשחקים הישירים אלא מול שאר הליגה. אני לא רואה אותנו מאבדים שם נק׳ פחות מריאל וגירונה כשאנחנו ליטרלי כל משחק יוצאים בנס ואין לנו אףף משחק שהוא נצחון ודאי.

אגיד תודה למקום שלישי מכובד…
זה מצבנו וצריך להפנים את זה.

הליגה לא פתוחה בגלל צ’אבי. על הנייר יש לנו סגל שאמור להיות מסוגל לסגור 8 נקודות ולקחת אליפות.

יש סיכוי שצ’אבי משוחרר עכשיו ואין לו מה להפסיד.

הליגה לא פתוחה.
אנחנו לא ברמה מספקת, ואתמול השופטים גנבו לג’ירונה 2 נקודות.
הליגה של ריאל.

כריסטנסן בתפקיד אדגר דאווידס. אני שם.

סורי על הניטפוק אבל דווידס הספיק רק למקום שני (אם כי מבור עמוק יותר) :slight_smile:

דוידס נתן מקום 2 אחרי שהיינו מקום 15 ועברנו את ריאל שסיימה 4, זה אליפות לכל דבר.

חוץ מזה חותם העונה על לסיים מקום שני, כרגע אני חושש לא לסיים מקום 4

ברור, לזה התכוונתי בבור עמוק יותר :slight_smile: לעקוף אותנו לא היה הישג כזה ענק כי שלשלנו במכנסיים בקטע היסטורי, הרצף של בארסה בפני עצמו היה סופר מרשים וגם לא הייתם רחוקים מולנסיה בסוף העונה. עוד כמה מחזורים וזה כנראה היה שלכם, בדיוק כמו שקרה די בקלות בשנתיים שאחרי כשהבאתם קשרים אחוריים נורמליים אחרים.

חחחח אתה מדבר על עכשיו או על עידן ריקארד…

ההיסטוריה חוזרת שנה הבאה קשר אחורי תותח וריאל תראה אבק!

לא יודע למה אבל זה קורע אותי מצחוק :rofl: :rofl: :rofl:

יודע, התכוונתי לאימפקט.
כמובן שזה היה בצחוק.

לגמרי התייחסתי רק לרייקארד. אבל למען האמת, כשאני חושב על זה עוד קצת, יש קצת דמיון בדיוק בכיוון ההפוך, פרט לרונאלדיניו כמובן. אצל חלק מהאוהדים יש איזה תפיסה של דווידס בתור החתיכה החסרה בפאזל הנהדר של 2004-06, אבל בסוף כדי להיות קבוצת טופ באמת הבאתם רכש סופר-משמעותי לקישור ולהתקפה בקיץ 04, ודווקא בקישור האחורי החיזוק היה קטן אם בכלל (אדמילסון מול דווידס). אטו, דקו ותאכלס גם לארסון זה חתיכת חיזוק, והיו עוד. ההגנה היתה במצב טוב מבחינת חומר שחקנים כבר ב-04, כמובן שבלטי וסילביניו עזרו אבל זה בשוליים יחסית לפויול ומארקז האדירים שכבר היו שם.

מעניין מה היה קורה אם ריאל היתה מביאה איזה תואם-דווידס, או את דווידס בעצמו, באותו ינואר. בסוף העונה שלנו נפלה גם היא בדיוק על המשבצת שלו (ואחריה עוד 2 עונות בלי קשר אחורי, אבל שם היו גם הרבה בעיות אחרות).

לארסון המלך שהביא את הגמר של 2006 כסופר סאב ובלאטי המלך הבלתי מעורער שהביא את שער הניצחון