מחזור 23: יוצאים מהפיחואן עם 4:1 על סביליה (כבשו: לבנדובסקי, פרמין, ראפיניה, אריק. בישלו: איניגו, פדרי, קובארסי. הורחק: פרמין)

לאחר התיקו בדרבי המדרידאי אתמול, הערב יתרחש האירוע הכי צפוי בעולם - וולה עסיסי לגיגית מים מלאה בכל טוב. או זה, או ויכוחים חוזרים על השיפוט והמצאות חוקים. או שניהם.

ברצלונה מגיעה למשחק כשהיא לאחר גירוד הניצחון מול אלאבס בליגה, אבל גם אחרי הטיול המאניטאי מול ולנסיה בגביע. איזו ברצלונה נקבל הערב? הרבה תלוי דווקא בסביליה, שתגיע למשחק ממרומי המקום ה-13, כולל הגנה סבירה, אבל התקפה לא משהו. כלומר - תבקיע הערב לפחות 2-3 שערים לרשת של הפולני המעופף.

בברצלונה שמחה, דיצה, אושר וצחקוקים על מכתבים רשמיים. לפחות עד ההידרדרות הבאה בתוצאות. אחרי חזרתו של אולמו, מהסגל ייעדרו “רק” ברנאל, כריסטנסן ומאטס, מה שאומר שלרשות פליק עומד סגל כמעט מלא. ולכן עומדות בפניו המון התלבטויות, למשל - את מי לא להרכיב בקישור למרות שהוא כובש/מבשל כל 5 דקות, ולמה קוראים לו “פרמין”? האם פרנקי ימשיך לקבל קרדיט על חשבונו של אסאדו? ומה עם טומטום ואולמו, מי יפתח בהתקפה ויעצבן אותי יותר?
התלבטות נוספת של הגרמני, קיימת בגזרת ההגנה. או בפירוט יתר - הבלמים. או ממש בפירוט - מי יהיה השותף של קובארסי - אריק, שנתן כמה משחקים לא רעים בכלל? איניגו, שהיה השותף הבכיר/יחיד של קובארסי חצי עונה וחזר מפציעה? אראוחו, שעוד לא לגמרי נכנס לשגרה אחרי שחזר מחצי שנה בחוץ, והספיק להתאמן מנטלית ביובנטוס?

מעבר לזה, המשחק הבא של ברצלונה ייערך רק ב-17/2 (נגד ראיו בבית), כלומר מלא זמן מנוחה כדי לתת לפאטי אשלייה שאם רק יתאמץ, מקומו בתחתית הספסל מובטח. אבל עד אז - שימשיך לעמוד כאחד האדם בתורים לנקניקיות והשירותים במחצית.

ייעדרו -
ברנאל, מאטס, כריסטנסן - פציעות.
פאטי - עציץ.

הרכבים משוערים -

1000122487

בניגוד לדעה של המלומד מהפורום השכן על השפיץ של לבה, המכנה המשותף בין המשחקים שכבשנו והרבה היה שלבה לא פתח.
הוא די תוקע לנו את התנועה בהתקפה וגם יורד יותר מדי אחורה ויוצר פקק בקישור.

אז יופי לו שהשפיץ שלו מציל אותנו מתי שהוא משחק והכל תקוע בזכותו והוא המושיע, השאלה מה היה קורה אם הנעל שלו לא היתה על המגרש האם עדיין היינו צריכים את השפיץ שלה.
עד עכשיו הוכח שאנחנו נראים טוב יותר וכובשים יותר בלעדיה.

החדשות הרעות הן שפליק הודיע שהוא חוזר להרכב.
משחק חוץ במגרש קשה, הדלי מוכן. מקווה שהפעם הבעיטות העקומות של ראפינייה יפספסו אותו.

במשחקים האחרונים מאז שהפולני נכנס לשינת החורף שלו, וגם אז במשחק שכלום לא הלך הוא היה שם עם השפיץ.

בתחילת העונה הוא הבקיע בכל הגוליאדות.

ואגב, להבהרה, לא טענתי שרק הוא מבקיע אלא שהוא הכי חשוב בריצה המטורפת של תחילת העונה.

האמת אני מופתע טיפה שגאבי מופיע ברוב ההרכבים בתקשורת, אבל אני משער שאולי זה כי פרמין הוציא המון אנרגיות רק ביום חמישי.

הטענה היא שהוא אחת הסיבות שכלום לא הולך.
בתקופה הרעה (מבחינת תוצאות לפחות) שעברנו, ואולי אנחנו עדיין עוברים, היו כמה משחקים שהיו חריגים בנוף. גם מבחינת שטף ויכולת וגם מבחינת כיבוש:
5-1 על מאיורקה
5-1 על בטיס
7-1 על ולנסיה
5-0 על ולנסיה

בכולם הוא לא פתח

בשאר המשחקים הוא מולחם להרכב אז קשה לדעת מה היה קורה אילו.

ועוד אמרו לי שזה הוכח כנכון🤣

בזה אין שום ספק, כשהוא משחק בתקופה האחרונה אתם עם פחות שחקן.

מוזר שהאיש שהיה כל ההבדל בין צ’אבי ופליק, הפך לשחקן אחד פחות בתקופה שאנחנו כמעט ב-100% הצלחה.
נשמע כאילו השפיץ זה לא באמת ההבדל. נחמד.

עוד מעט נגלה שהכוונה למחזור ה-35 הייתה בעונת 25/26.

אתם לא, מאז שהשפיץ לא שפיץ אתם אולי ב 40% בליגה, אם תיקח רק את המשחק האחרון אתם כן ב 100%

אני יודע שקשה להיות שרלטן מוצלח כי מרוב שקרים אתה כבר אלא מצליח לעקוב, אבל פה מדובר בקושי במשפט:

‘‘תקופה האחרונה’’.

למה לנבל ככה את הפה אבל ?
לצעוק ולרדת לשפה נמוכה רק מוכיח שהצדק לא איתך במקרה הטוב ועל אינטליגנציה נמוכה במקרה היותר גרוע.

אז “תקופה אחרונה”, בסדר, הדיון התחיל על התקופה מהמשחק מול מאיורקה, מאז ועד עכשיו בליגה 2 נצחונות, 2 תיקו ו 2 הפסדים תעשה לבד את החישוב.

אתה בא לפה מטריל בלי סוף, מודה שאתה מטריל ובכך מגחך על משתמשים והורס דיונים, ואז בוכה על זה ששמים לך מראה. בסוף אתה גם ממשיך באותה דרך.

אם הייתי אומר שאתה אפס מאופס זה נקרא לנבל את הפה, אני טענתי שאתה שרלטן. תקרא את הפסקה האחרונה שלך ותבין למה.

בזכות ריאל ואתלטיקו אנחנו שוב תלויים בעצמנו. לפיכך, נראה שהגענו להזדמנות קלאסית לבעוט בדלי.

1-0 סביליה.

ההרכב -

טוב, אז…טעיתי. השאלה היא לא “מי הבלם שיצטרף לקובארסי?”, כי קובארסי לא פותח. במקומו - אראוחו ואיניגו.

פרנקי ממשיך לקבל את חולצת ההרכב, על חשבונו של אסאדו.

גאבי מנער את אולמו ואת אאא"פ מההרכב. מקווה שהראש שלו בסדר, ושגם הפציעה בראש מאחוריו.

למרות שאני חושב שלא מגיעה לארואחו ההזדמנות - על פי הביצועים שלו, כן נכון לתת לו לפתוח ולא לקבור אותו על סמך שנים שלושה משחקי נפל.

נחיה ונראה אם זה ישתלם לנו בסוף.

אני חושב בשורה התחתונה אראוחו הוא עדיין הבלם השלישי שלנו(לפחות), ודווקא היום נגד קבוצה עם 2 מהדריבליסטים הטובים בליגה הוא אמור לבוא לידי ביטוי הרבה יותר מהמשחקים הקודמים.

20 דקות ראשונות - גאבי לא קיים.
25 הדקות הבאות - הלוואי וגאבי לא היה קיים.

משחק לא טוב שלנו, בראשותו של טומטום, כשגם ראפיניה די משוטט לו, לאמין די נעלם ל-35 דקות ככה, ולבנדובסקי נבלע בין שחקני סביליה (למעט הצד של העקב).

פדרי, כרגיל, לא מצליח לצבור בישולים, כי…אמממ…ליאור - זה שלך.

טיטי כפרעליו הוא אחלה, פשוט הוא השיכור בפאב שזורק חץ ואז סביב החץ עושה את העיגול . הוא בהודעה אחת מצליח לסתור את עצמו 3 פעמים. פעם לא הייתה דריכה, ואחרי זה הייתה דריכה.

עם כל האהבה שלי לאראוחו, אולי נצטער שלא מכרנו אותו. כמו עם פרמין בעתיד לדעתי וכמו עם דה יונג ופאטי. יש לו רגליי חרסינה.

גאבי אני מאוהב בו, אבל אם הוא ימשיך בטירוף שלו במקרה הטוב הוא יקבל אדום, במקרה הרע הוא יקרע את הרצועה שוב. הוא חייב להתפקס ולהילחם בצורה חכמה ולא כמו ילד. אני מצפה שהוא יתבגר בפן הזה. מחצית לא טובה שלו בכלל, ואם הוא ממשיך ככה הייתי שוקל חילוף דקה 60. הוא גם סוחב צהוב. זה יעשה את ליאור מאושר.

לאמין וראפיניה לא במשחק בכלל.

היה צריך להיוץ מוחלף בדקה ה 30. עומד בקו של לאמין ולבה ושוכח שהוא קשר.

לא מבין לעומק את המשחק. ועם כל הנשמה שלו, לא מספיק פיזי, זה שהוא עושה עבירות מיותרות כי אין לו פיזיות להתמודד עם שחקנים גדולים ממנו. רוצה להיות גאטוסו? סבבה, רק לפתח מסת שריר ולהיות כפול ברוחב, הגובה לא חשוב.

מחצית קשה לצפייה כי כל מהלך התקפי נגמר בהחלטה מזעזעת בזמן שלבנדובסקי עומד וצופה.
פדרי היחיד במגרש שמתפקד ומנצח על העסק.

הוא לא שוכח. כמו שאולמו ופרמין לא שוכחים.
התפקוד של העמדה הזו היא להיות בין הקווים, ולא לבוא לכדור.