מחזור 23: יוצאים מהפיחואן עם 4:1 על סביליה (כבשו: לבנדובסקי, פרמין, ראפיניה, אריק. בישלו: איניגו, פדרי, קובארסי. הורחק: פרמין)

איי רסט מיי קייס

איך חיכיתי לתגובה :joy:

לא פנדל. קונדה לא התכוון לדחוף בעוצמה הזו, והייתה רוח.

צריך לראות אם הכף יד של קונדה הייתה בפויינט או בפלקס.

פרמין השביר הכל. לא עומדים בקו של ההתקפה, מגיעים מקו שני, עושים תנועה, בקיצור כל מה שגאבי לא עושה.

טוב, חוץ מהגלישה המכוערת והצהוב שזה ממש דומה לגאבי. מבוא לאדום

זה אדום. חד משמעית.

אבל…

שביט תורך

פרמין עמד מטר מאחורי לבנדובסקי.
אם הטענה היא שצריך לדעת לעשות תנועה ופרמין יודע יותר טוב אז אין ויכוח. אבל לשחק קרוב לחלוצים זה מה שמצופה מהקשר הימני אצלנו העונה.
גאבי לא מתאים לזה.

טעות מזעזעת של פרמין. חבל.
בעשר שחקנים צריך להוציא את לבה.

אם זה היה סבאיוס זה היה צהוב.

ליאור, אני אשתוק. אני אצא עליך בסוף המשחק שיגמר בהפסד או בתיקו. :wink:

הטענה הייתה שהוא עומד בין הקווים וגאבי עמד על הקו יחד עם לאמין ולבה, בקו החלוצים. סתום.

אם פדרי גמר את העונה אכלנו אותה. תראו מה זה, אדום אחד משנה הכל.

הוא לא, אבל שייצא לנוח. יהיו לו שבוע ויום עד ראיו לחבוש את היד.

משחק שמרגיש כמו אלבום אוסף ‘מיטב הלהיטים’ של הפורום:

• השפיץ של לבנדובסקי
  • סימני השאלה סביב אראוחו
  • פדרי הקוסם
  • גאבי טומטום
  • אאא"פ (=אתם-אוהבים-אותו-פרמין) מצדיק את הכינוי שלו
  • מר מעורבות-בשער-למשחק-ראפיניה
  • החלטות שיפוט גורליות - פנדל שלא נשרק (לא היה פנדל), כרטיס אדום שכן נשרק (כנראה היה, למרות שהזווית שהראו לשופט לדעתי מחמירה מידיי. בזווית שהראו אחרי ההרחקה הפגיעה הייתה נראית הרבה פחות קשה ומסוכנת. עריכה: הנה הזווית - אפשר לראות שהרגל אמנם עולה גבוה בצורה מסוכנת, אבל היא עוברת בין הרגליים של שחקן סביליה מבלי ממש לפגוע בו. הרגל השני מקופלת ולא פוגעת בצורה חמורה)

שתי נקודות נוספות:

• מסכן פליק. מוציא את גאבי החמום מוח כדי שלא יורחק בצהוב שני, רק כדי לקבל את פרמין השקול יותר עם אדום ישיר. מה שכן, לפחות פרמין הספיק לפני זה לגמול לו בשער חשוב. מה שמוביל לנקודה הבאה -
  • הוכח שוב כמה חשוב בכדורגל למצוא את השער הנוסף. מבחינתי זה שקול ללחסוך כסף ליום סגריר, כי אתה לא יודע אם פתאום תפוטר/תגיע קורונה/מלחמה וכו’. ככה גם בכדורגל - אתה חייב לשמור לעצמך את מרווח הביטחון הזה, כי אתה לא יודע מה עלול לבוא עליך.

היה אדום.

ברור שהיה אדום. מה אנחנו אוהדי ריאל? אין פה בכלל דיון.

זה מה שמלמד כמה השפעה יש וכמה אין למאמן.

איך אני ינסח את זה. מאמן עושה חילוף טוב השחקן שהוא מכניס למשחק מחזיר לו על האמון בשער ודקות אחרי זה מחליט שהוא מנסה להחזיר בכח את סביליה למשחק.

לא רלבנטי. כל שחקן שנכנס עם רגל כך בשחקן של היריבה צריך לחטוף אדום. זה לא משנה אם זה פגע לו או לא. בעיני אדום מוצדק.

לא אוהדי ריאל אבל אוהדי גאבי…

תלוי.

• ב-17 דקות פרמין עשה מה שגאבי לא עשה בכל המחצית הראשונה + כמה משחקים שלפני. גול, השתחררויות מלחץ ושמירות, לחץ נכון, מיקומים נכונים בין קווי ההגנה, ואפילו כניסה מדוייקת ברגל של שחקן סביליה. אלא אם כן זה רק בגלל בעיית חלוקת העומסים שלו (הוא באמת מתיש את עצמו ומסיים משחקים עם בלון חמצן. חייב לעבוד על זה), לא מבין למה הוא לא פותח.
  • פדרי.
  • טומטום במשחק גרוע, אאא"פ מורחק. 2 רבים, ומי ייקח, בתנאי שלא ייפצע עד ראיו בעוד 8 ימים? דני אולמו. אולי ההזדמנות שלו להחזיר את האמון שחלק איבד בו (לפחות יחסית).
  • אראוחו, לעומתו, די סיים את העונה. אומנם רק 2-3 שבועות בחוץ, אבל הוא צריך להגיע לקיץ, להתאפס, לעבוד על התיאום עם שאר שחקני ההגנה, ולנסות להקים את עצמו מחדש. הוא לא היה קטסטרופה היום (טוב, בקושי היו לו הזדמנויות) אבל זה עדיין לא זה.
  • פדרי.
  • אני אוהב את השקט שקובארסי ואיניגו נותנים. בהינתן כשירות, הם חייבים לפתוח בכל המשחקים הגדולים והקשים עד סיום העונה. אבל אריק מפתיע אותי לטובה במשחקים האחרונים.
  • פדרי.
  • זו כבר הפעם השנייה השנה שלא התפרקנו אחרי אדום. לא ידעתי שזה אפשרי.
  • נקודה מתחת לאתלטיקו, 2 מאחורי ריאל. הליגה נפתחה מחדש.

אה…כן…ופדרי.