מחזור 24: מגרדים ניצחון 1:0 ביתי מול ראיו שמעלה אותנו למקום הראשון (לבנדובסקי [פ])

• קודם כל - שאפו לראיו על אחלה של משחק. לא הסתגרו, לא בזבזו זמן, לא באו לפרק. באו לשחק, ושיחקו נכון, ולא היו רחוקים (מרחק החלטה אחרת וכנראה נכונה יותר של השופט, או נגיחה אחרת של דה פרוטוס) מלצאת עם לפחות נקודה מהמונז’ואיק. אולד מן ריקי פוץ’ בונה שם אחלה קבוצה.
  • לא יודע אם זה השחקן, או העמדה, או השיטה, או הכל, אבל הגיע הזמן שגאבי יירד אחר כבוד לספסל. ולא אחרי שהוא שורף לנו 45-65 דקות של מינוס שחקן, פלוס כרטיס צהוב בואך אדום. די. אולי זה רק עוד לא זה, אבל זה לא זה. אם אולמו כשיר, ובטח אם אאא"פ לא מורחק - הוא צריך להיות השלישי בשרשרת המזון.
  • לא מבין למה אסאדו די נמחק, אלא אם זה תוצר של זה שהוא נסחט עד קצה בחצי העונה הראשון, בו לא היה לו מחליף. אבל נראה בהמשך.
  • לאמין וראפיניה יכלו לגמור את המשחק כמה וכמה פעמים, אבל בכללי הם היו חלשים מאוד היום.
  • פורט השתפר מאוד במחצית השניה, ואז הוחלף. הוא צריך לקבל יותר דקות בשביל לא לצאת כל פעם מהפריזר ואז להישפט כאילו הוא שחקן הרכב קבוע.
  • הצלחנו לא לבעוט בדלי תוך כדי אינספור בעיטות בדלי תוך כדי משחק. נוסחה מעניינת.
  • השכל, התיקולים, המיקומים, החטיפות, הניהול, לקיחת האחריות, המסירות, שינויי הקצב, והקסם. הטונות של הקסם. אנחנו לא ראויים לך, פדרי. ממש לא.

הלאה ללאס פאלמאס. צריך לנקום.

משחק מאוד חלש שלנו.
מחמאות לראיו על זה שלא פחדו ואשכרה ניסו לשחק כדורגל, אבל זה היה לגמרי בידיים שלנו. לא התרשמתי מהם, זה יותר אנחנו המפוזרים והלא מדויקים מאשר הם.

משחק חלש מאוד ולא אופייני של לאמין. אם לבנדובסקי לא היה כזה גרוע, הייתי צועק לפליק שיכניס את פראן במקום לאמין.
פדרי אלוהי, אולמו גם, פרנקי סולידי וגאבי מטומטם. אם אולמו כשיר, הוא חייב לפתוח.
לא האמנתי באיניגו מרטינז אבל הוא האכיל אותי כובעים. גם באלדה קצת.

אולמו בתור שחקן אחלה, הבעיה שמחר את תגלה שהוא נפצע ולא היה זמין לשלושה שבועות או משהו.

שכחתי לציין אותו לחיוב באמת. אחלה משחק, ובדיוק מה שקיוויתי שהוא ייתן כשהוא עבר אלינו.

כמה חבל שהוא לא הגיע אלינו כמה שנים קודם (למרות שהיה רצון כזה). היינו מרוויחים המון.

בול.

נהניתי ממש מראיו. איך אפשר לשחק קשוח ושקול ולתת פייט לקבוצה טובה ממך. גאבי לא ראוי להרכב. בקושי בתור מחליף

המזל יותר משכל שהבלם המטומטם שלהם החליט לעשות עבירה מיותרת. יותר מזל משכל במשחק הזה.

דם, יזע ודמעות.
ככה מנצחים נגד ראיו, ואת ראיו מנצחים מי שרוצה לקחת אליפות.

משחק עצום של איניגו. החזיק את ההגנה על הגב שלו.
פדרי ממשחק למשחק מראה לנו שהוא ב-טופ אנד של כישרונות היסטוריים בעמדת הקישור. מהקוסמים האלה שמסוגלים לעקם את המציאות לרצונם.
ימאל במשחק חלש נורא. תקופה לא טובה שלו, נקווה שהוא יתחיל לצאת מזה לקראת אפריל.

היכולת של אולמו לקבל כדור בזווית מסוימת ואז להמשיך את המהלך בכל זווית שהוא יבחר זה משהו הזוי. דקות טובות שלו, מקווה שימשיך.
יחד עם זאת, לא הבנתי את החילופים של פליק. גאבי ופורט בדיוק התחילו להיכנס לעניינים, ודווקא את אריק ופראן היה אפשר להכניס מוקדם יותר(לבנדובסקי שפך מנוע דקה 55).

שוב מקום ראשון. השגנו את זה בזכות ובעבודה קשה.
יש לנו רצף לא פשוט במשחקים הקרובים, אבל מאמין שהקבוצה תבוא עם מוטיבציית שיא ולכן גם חושב שאין סיבה שלא נגיע לקלאסיקו מהפסגה. הכל אצלנו ברגליים.

כרגיל ההבדל היחיד בין בעיטה בדלי לבין גירוד 3 נקודות היה שראיו החמיצו את המצב הגדול שלהם בנגיחה.

שצ׳סני עשה את שלי עם דאבל הצלה בתחילת המשחק. אהבתי גם את הנחישות של דה יונג באמצע, איפה שהיה צריך אותו הוא נתן את הפוש ואת האקסטרה. אם זה מצדיק להעריך לו חוזה ולשלם לו את הסכומים האלה כשעדיין יש לי ילדים מוכשרים בספסל? לא. זה לא האלוהים ההולנדי שציפינו שיהיה. נחכה נראה מה יהיה בהמשך העונה, אם הוא יקבל המשכיות.

גאבי לא מצליח להשאיר חותם בחלק ההתקפי. היה לו את זה בתחילת הקריירה שהרגשתי שהוא לא יודע לתת את המסירה החותכת הזה, היה חסר לו לפעמים בשר והוא היה הולך על הבחירה הקלה ולא חותך בבשר כשצריך. גם במשחק הזה הרבה פעמים הוא לא עשה את הפעולה האמיצה וחבל. דני אולמו או פרמין הם לא מילה גסה, למרות שכולם פה יודעים שאני מאוהב בגאבי, אבל יש מצב שאם הוא יעלה דקה 60 הוא יתן את המחץ שצריך.

ראפיניה כמו השיפוט, מתיישר. מחמיץ מצבים ולא תרם בכלל בחלק ההתקפי. גם לבה ולאמין ימאל לא עשו כלום. למין החמיץ שם מצב בתחילת המשחק שרציתי לשבור את המסך, לא הבנתי למה הוא בעט בנגיעה הראשונה ולא עצר, היה לו את כל הזמן שבעולם.

לגבי השיפוט-היה פנדל לזכותנו, בדיוק כמו הפנדל בחטאפה שלא נשרק. תודה לפרז על המכתב. עם זאת, הרגיש לי שהיה פנדל של קובארסי שלא קיבל התייחסות. הנבדל לפי החוק, מה לעשות שהשחקן השפיע על הבלם לבלום את הבעיטה.

כל הכבוד שהפעם לקחנו לפחות את הנקודות, אנחנו צריכים ללמוד גם במשחקי נקסט לשים את הגול השני המכוער והיום פשוט לא הצלחנו.

משחק חלש שלנו, ועדיין הגענו למספיק מצבים במחצית הראשונה כדי לסיים סיפור מהר.

פחות מתרגש כי זה בדיוק סוג המשחקים שאנחנו מתקשים בהם השנה והרגישו את הלחץ מלשלשל היום. נצחון חשוב חשוב.

מה שכן מטריד אותי, ועוד במשחק שלא ספגנו, זה הקו הגנה הזה שאני עדיין לא יודע איך לאכול אותו. מצד אחד הוא באמת מאפשר לנו לשחק בסגנון שפליק רוצה ושמוכיח את עצמו, אבל יש רגעים שזה מרגיש מאולץ ופשוט טיפשי. צריך להזהר עם זה מאוד.

לגבי גאבי, הוא שחקן חשוב. יש לו לב ונשמה שאין לאף שחקן בסגל ובמשחקים גדולים לפעמים צריך את הקשיחות שלו באמצע. במשחקים כמו היום אין לו מה לחפש על המגרש, כל דקה שהוא משחק במקום אולמו כשכשיר או רשום, או פרמין כשלא מורחק היא ממש בזבוז.

זה היה משחק יחסית ״טוב״ של דה יונג ועדיין הדגיש כמה אני לא אוהב את השחקן הזה. פשוט לא מספיק טוב הגנתית ותוקע את המשחק. היה צריך למכור מזמן שערך השוק היה גבוה יותר, עכשיו זה כבר ממש חובה לפני שהוא מתרסק לגמרי.

לאמין לא היה רק במשחק חלש אלא הוא בתקופה חלשה מאוד. יכולת הכיבוש שלו דלה מדי כרגע (סופר לגיטימי עבור טינאייג׳ר מסוגו) והוא מפשל בהרבה פעולות. כל קריאה של ״השחקן הטוב בעולם״ לגביו או מועמד לכדור הזהב היא כרגע רחוקה מאוד מהמציאות. יש לו עוד המון לאן לגדול ולהתפתח בשביל שיהיה ראוי לטייטלים כאלו.

פדרי אלוהים.

לאס פאלמאס בשבת מלחמת עולם.

צריך לבדוק את זה, ואולי אקח את זה עליי (מה לעשות, כמנהל יש עליי אחריות), אבל יש מצב טוב שהתקופה הלא טובה שלו התחילה בדיוק כש - @Ganjo טבע את המושג “לאמין אפס”.

אעדכן בממצאים.

לא תמיד נראה טוב. הקבוצה הזאת ברובה צעירה, לא מנוסה ואני יכול להבין את הלחץ סביב להילחם על המקום הראשון. הכל בכנות דיי עבד למעט המיס מץ’ של פורט והחדות בהתקפה. מה כן היה? משחק הגנה ולחץ על כל המגרש. ראיו נתנו פייט והיו טיפה מעלינו או שווים לנו מבחינת פרמטרים הגנתיים חוץ מאחד: מאבקים בכדורי גובה ואת זה אני זוקף למצטיין שלי למשחק: איניגו מרטינז.

לגביי פדרי, הוא משאב חשוב כי הוא בגדול עושה (או יכול לעשות) עבודה של שלושה קשרים עם תיקונים, יצירת מצבים והצטרפות בקו שני, אבל זה לא יכול לעבוד מול כל קבוצה, והשילוב עם גאבי ופרנקי לדעתי הקשה עליו מאוד, וזה עוד במשחק סטטיסטית סביר של ההולנדי. גאבי בקושי נגע בכדור הערב.

מקווה שפליק יכפכף אותם על החולמנות, זאת עוד רגע הישורת האחרונה ואין מקום לכאפות בדמות הפסדים או תוצאות תיקו.

למה היינו צריכים אותו? היה לנו את לנגלה.

אל תזכיר אותו עוד מעט יגידו לי פה גרמי מתייה…

מוקדם מדי להספיד את גאבי. בן 20 בקושי. אני מאמין שיש לו כדורגל, אבל כרגע יש שחקנים בכושר יותר טוב.
גם פורט, בן 18 שבדיוק יצא מהפריזר כי קונדה איחר. כמו שאייל ציין, השתפר עם הזמן. זה לא מרטין שהוא בן 23 ואין למה לצפות. מוקדם מדי לשפוט.

מה יהיה עם לבנדובסקי? כדורים בורחים לו, מתמהמה עם הבעיטה עד שחוסמים אותו, רק פנדלים הוא יודע. אנחנו נראים יותר טוב עם פראן.

@RDT זה נבלה וזה טרפה בשבילו… חחח

זוכרים שלפני כמה חודשים היה שבוע של באיירן-ריאל והקבוצה הגיעה בשיא הכושר שלה? אז אחר כך הגיעה הירידה בכושר כי לוח המשחקים איפשר להוריד הילוך ומאמץ.

אז הגיעו ההפסדים בבית ללאס פאלמס ולגאנס, וגם לאתלטיקו, והקבוצה חזרה לכושר במטרה לזכות בסופרקופה ולהבטיח את המקום בשמינית.

אז הנה, אנחנו שוב כאן, ההילוך ירד לקראת החודש הקריטי שמחכה במרץ. חודש פברואר שקט מבחינת העומס.

אבל הפעם ניצחנו במשחק שהיינו מפסידים לפני כמה חודשים. תתכוננו, כי בחודש מרץ בארסה תחזור שוב.

אני חושב שפראן צריך לשים לפחות 20 גולים בעונה וגם שלבה יהיה מחריד ברמה קשה מאוד בשביל להגיד. שלט כזה קשה. הבנאדם הוא שחקן קלאסי למשחקי גביע המלך.

א. גאבי רק בן 20??? השחקנים שלנו מתחילים בגילים כל כך צעירים, שזה נראה שטומטום לפחות בן 26-27.
ב. ועכשיו ברצינות - הוא ממש ממש לא גמור ולא מוספד. הוא פשוט לא נותן כרגע מה מה ששחקן בעמדה הזו ובשיטה הזו אמור לתת. לפחות לא מספיק כדי להיות שחקן פותח. כשאנחנו עם הכדור הוא לא בא לידי ביטוי, וכרגע יכולת המסירה וחיתוכי הזוויות של אולמו (אהבתי, @Ariel ), או הכניסות לרחבה/קילריות/לבבות של פרמין שווים יותר. טומטום, או פליק, או שניהם, צריכים למצוא פתרון. אבל זה ממש לא בלתי אפשרי.

וואו, כל מילה.
קשה להגיד שהיום הוא אשם כי כל הקבוצה היתה נראית מתקופת קומאן כבר עלה לדיון אחרי משחקים קודמים, אנחנו פחות שוטפים ומהירים איתו.

אני חושב שאפילו ויקטור שנמחק יכול לתרום יותר.

מדברים על הארכת חוזה שלו, שיהיה לנו בהצלחה.

Meanwhile, בפורום כלשהוא עם יותר מאוהד אחד של אתלטיקו:

יוזר כלשהוא: ''לא האמנתי בלנגלה, אבל הוא מאכיל אותי כובעים". :grimacing: