מחזור 24: מגרדים ניצחון 1:0 ביתי מול ראיו שמעלה אותנו למקום הראשון (לבנדובסקי [פ])

אתלטיקו זאת בול הרמה שלו, קבוצה שמקום 3 ומכובד + לקחת נקודות ללבנים נחשב הישג.

ראיתי את המשחק האחרון של אתלטיקו, לנגלה היה טוב.
דווקא לה נורמנד עשה שטויות.

שהיה לו בהצלחה שם.

אני זוכר טוב מאוד את התקופה שלו אצלנו. התחיל טוב וסיים עם פנדל ליריבה בכל משחק…

דרך אגב שימשיך להאכיל את אוהדי אתלטי כובעים,. אנחנו זקוקים לזה שהם יקנו אותו ויורידו לנו את השכר שלו .

קרוסון, קרואסון. אותו דבר.

לא אותו דבר. קרואסון אחד התאזרח בספרד ומשחק בנבחרת.
בתקווה שהשני יתאזרח באתלטיקו ויחזור להיות כדורידן.

בשני משחקים הקודמים הוא כבש 3 שערים, כולל אחד יפהפה מול סביליה.
באופן כללי, כששחקן מגיע להמון מצבים זה דבר טוב.
נראה אם זו מגמה או לא, אבל אני זוכר סנטימנט דומה בגלל שהוא פגע במשקוף מול חטאפה( או קבוצת תחתית אחרת).

מי זאת שלי?

בכל אופן, אני חושב שאנשים שמים מדי דגש על הקשר בין חילופי השוערים שקיבלנו בתחילת 2025 לבין השינוי הדרמטי שאנחנו רואים בתוצאות מסוף 2024.

יש הרבה שקט בהגנה עם הפולני. נכון, היה לו רצף של כמה יציאות רעות, ונראה היה שהוא איבד את הביטחון קצת במשחקים שלאחר מכן, אבל הוא כמה וכמה רמות מעל פנייה.

מה שכן, התגובות שלו לפעמים קצת איטיות לכדור שני, וכבר שילמנו על זה בפנדל ההוא נגד בנפיקה. באסה.

נכון, אבל נראה לי שכתבתי פעמיים אתמול שאני בעד להכניס את פראן במקום לבה, ונדהמתי מעצמי. אישיית, הייתי מעיף את שניהם על טיל בקיץ ומתעדף חלוץ נורמלי לפני הכול. כרגע, הייתי מכניס את ויקטור להרכב ונותן לו לרוץ איזה 4-5 משחקים לראות מה הוא שווה באמת.

ראית אתמול מה קרה שניסו להחליף את קונדה? ובצד השני אתה סומך על עוד שנה שבאלדה באנקר?

אתה רוצה עוד שנה כזאת?

הכל תלוי במצב הכלכלי . אני כל הזמן שומע חזרנו ל1:1 זהו נגמר ואז ברצלונה רוצה לקנות פלאפל היא לא יכולה לרשום את הפלאפל…

אני עדיין מאמין בפורט, בסיטואציה בה לא מייבשים אותו חצי שנה ואז יאאלה להרכב. אני לא מעריץ גדול של באלדה, למרות תקופה טובה, ואין לו מחליף. מצד שני, פשוט אין לנו חלוץ. תסלח לי, אני לא מחשיב את לבה, ופראן ונראה שפליק לא סופר את ויקטור. לסיכום, אני מתעדף חלוץ כרגע כי זו פשוט עמדה שאין לה פתרון. מול עמדות שבהן אין מחליף. בסיטואציה אידיאלית הייתי מעדיף מגן שמאלי פותח אחר ושבאלדה יהיה מחליף, אבל הוא לא אסון כמו לבה מבחינתי.

אבל כן, הכל דיבורים בעלמא. אם אין כסף אז יש רק חיזוק אפשרי אחד לעמדת החלוץ - ג’יסטאו.

אני רק רוצה להגיד שהתקבלו היום כל מיני לייקים מעניינים על כמה תגובות פה.
החלק המעניין הוא לא הלייקים, אלא זהות המלייקק -

@tzud אתה פה??? חי??? שולה???

חחחחחחחח מה לעשות שביט גרר אותי. פעם הוא היה מקלל אותי, אבל ככה זה תימנים - רק מקבלים מינוי חדש, מיד דואגים להביא אנשים שיתמכו בהם. לך תסמוך.

לעצם העניין - גאבי הוא השחקן הכי חשוב של ברצלונה היום. אני לא מטריל. אני אסביר למה: בארסה של סוף עידן צ’אבי לא הייתה שונה מבארסה של פליק ברמת חומר השחקנים (בסדר, דני אולמו. אני מת עליו אבל בואו). לבארסה של צ’אבי הייתה בעיה בראש. היא לא האמינה בעצמה או בכלל. מהסיבה הזו (אני יכול להביא צילומי מסך!) אמרתי כבר בסוף העונה שעברה שהחיזוק של ריאל לא מטריד אותי בכלל. בפראפראזה על בן גוריון: לא משנה מה תביא ריאל, משנה מה יחשבו שחקני בארסה.
ופה גאבי נכנס לתמונה.
מאז פויול לא היה לנו כזה באדאסס. זוכרים את הקלאסיקו ההוא שואלדס וילדס ממש בפתיחה ואכלנו גול מוקדם? כולם תפסו את הראש ופויול רץ מאחד לשני ובעט להם בתוכעס. ניצחנו 3:1. זוכרים את פיקה הולך להתלונן לשופט על מצית ופויול בא וצורח עליו שיפסיק להתעסק בשטויות?
זה מה שהקבוצה הזו צריכה. אחד כזה.
כמובן זה גם תמצית ההבדל בין קסאבי להאנזי פליק, למספר 6 האגדי לא חסר כדורגל, אבל אין לו את התכונה הזו של פויול. תהיו בטוחים שאם פויול היה בצוות של קסאבי, הוא עדיין היה מאמן.
לגבי עצם השיתוף של גאבי - הביאו לפה את הוידאו של יונתן קריא? כי זה כן מדאיג אותי. אבל כל השאר - תנו לי 90 דקות שלו כל מחזור.

17399552794018525020573763131637

היי צוד אם בא לך לעשות שולה מוקשים יש הרבה חומר . רק אומר :slight_smile:

התגעתי אליך.

אתייחס בנפרד לשאר התגובה, אבל על מה מדובר פה?

<3
אח יקר. נמתין לקלאסיקו ואז 555555 אם וכאשר וכולי וחמסה חמסה חמסה.

היי צוד, טוב לראותך שוב!

אם יש פרוטוקול - הוא של הליגה לא של קבוצות (מן הסתם). אם בפרוטקול קבעו 7 וצריך 10 - הפרוטוקול דפוק אבל בארסה עשתה בסדר. אם בפרוטוקול כתוב 10 ובארסה צפצפה על זה - זה כמו שבארסה שיחקה עם שחקן שחטף כרטיס אדום במחזור שעבר שזה בעצם שיתוף לא חוקי ואמור להיות הפסד טכני.

כששאלתי האם יש פרוטוקול מסודר כמו ב NFL שם רופא חיצוני בודק אותו והוא מאשר חזרה לאימונים ולמשחק, אמרו שיש פרוטוקול כלשהו של זעזוע מוח. מעניין מה וכמה הוא מחייב - פרוטוקול ספרדי.

יש לך גם אבל מוסכמות קיימות ופרוטוקול שבכל מקום הולכים איתו. השאלה אם שללו זעזוע מוח כן או לא. אם לא שללו הוא אמור היה להיות באיזור ה 5 שבועות בחוץ או יותר אם עוד קיימים סימפטומים.

ב nfl הוחלט על פרוטוקול כללי כי זה הפך להיות ממש מכת מדינה הפוטבול האמריקאי והגיעו למצב של סיבוכים קשים אצל שחקנים בעקבות זה. ה nfl ובעלי הקבוצות כנראה החליטו להתעקש על פרוטוקול נוקשה ואחיד בשביל להוריד את האירועים הללו ואת הסיבוכים שלהם כי גם ככה זה ספורט עם הרבה אימפקט שנועד לפורענות.

ואני לא מברך את צוד לשובו כי יש מצב שזה יבריח אותו

ב NFL שחקן בפרוטוקול זעזוע מוח מאובחן גם ע"י רופאי הליגה, וגם מוחזר רק על ידיהם. רופאי הקבוצה לא פקטור (חיובי מאוד בעיניי).

לפי מה שאני יודע, שחקן שפרוטוקול זעזוע מוח חוזר בטווחים בין 2-3 שבועות, כלומר מנסיוני ב NFL.

חייב להיות שגאבי היה בפרוטוקול, הוא ענה לא לעניין לרופא הקבוצה. או שהפרוטוקול דפוק שהוא חזר תוך שבוע, או שבארסה עבריינית ואקנה על זה בקלות הפסד טכני.

ועוד משהו, בnfl יותר שכיח זעזוע מוח אבל היחס לזה חייב להיות בכל ענפי הספורט. כי המוח הוא הכי מסוכן והידע הרפואי עליו הכי ערטילאי. חייבים לשמור את המכונה הזו.