מחזור 24: מגרדים ניצחון 1:0 ביתי מול ראיו שמעלה אותנו למקום הראשון (לבנדובסקי [פ])

ברוך שובך, @tzud ואל תברח יותר.

לעצם העניין של גאבי, אני אזכיר שהריצה הכי טובה שלנו העונה עשינו בלעדיו. הוא עדיין היה פצוע.
זוכר את השבוע שפירקנו את ריאל ובאיירן? הוא שיחק אז 8 דקות במצטבר.

תוך כדי שאני מסתכל בטראנספרמארקט, שמתי לב שהוא שותף ב 23 משחקים ולא השלים 90 דקות אפילו באחד.

אם כבר הייתי מחליף בהודעה של צוד(נעים להכיר) את גאבי בראפיניה. ברמה המנהיגותית הוא זה שמחזיק את הלפיד כרגע(ביחד עם איניגו).

אוף טופיק, בחודשים האחרונים מציינים את המגן הרומני של ראיו בתור אופציה למחליף של קונדה.
היה לו משחק ממש טוב ביום שני.

לגבי העניין הרפואי, אני לא מבין בו, אבל פחות מטרידה אותי המשמעות החוקתית של הפרוטוקול (מטרידה, אבל פחות) מאשר הרפואית. לא הייתי רוצה שבארסה תסכן את גאבי, גם אם חוקת הלה ליגה מאפשרת את זה.

ראפיניה? נובמת, הבנאדם נותן עונה נהדרת אבל איפה זה ואיפה המנהיגות של פויול.

אני אומר את זה גם על גאבי. ערס כן, אוהב את בארסה כן, עדיין לא הבנתי איך עשית את דני אלבס (ערס) לפויול המלך.

הגזמת לגמרי.

לא הבנתי מה קשורים אלבס ופויול פה?

צוד חושב שגאבי זה פויול, הוא נסחף כמובן. כרגע גאבי יותר דומה לדני אלבס רק בלי הכשרון של הכדורגל שהיה לאלבס.

תסתכל אני לא ממעריצי גאבי, אבל גאבי אוהב את ברצלונה כמו פויול אבל פה כל ההשואה בינהם נגמרת…

זה כמו שאוהדי ריאל פה משתגעים מזה שמשווים שחקן בית שמשחק באגף ימין עם רגל שמאל ודריבל טופ למסי.

גם אני לא משווה בין ראפיניה לפויול, אבל אם אתה מחפש מישהו העונה שמשפיע על השחקנים במובן הזה אז הוא החשוד העיקרי.

וואו. הלוואי שתחזור על מלא. כיף לראות אותך שוב צוד. התגעגענו.

זה בסדר, יש מספיק הגזמות לכולם. ההבדל היחיד משנה שעברה זה המאמן, שפתאום גורם לכל ראפיניה להיראות כמו קנדידקט לכדור הזהב.

כל שחקן נראה פתאום כמו גרסה משודרגת של השחקן המעפן שהוא היה אשתקד, אפילו גאבי בחלק מהמשחקים. אבל זה ממש לא קשור רק אליו.

מה שכן, זה מאחד מתקשר לדיון על התלות בלאמין. לאחרונה הוא לא טוב, בטח שביחס לעצמו, ואנחנו מנצחים (וגם בתוצאות משכנעות) למרות זאת. אנחנו לא באמת תלויים באף שחקן, ומצליחים להתגבר על חיסורים מטורפים בסגל לאורך תקופות ארוכות.

גאבי חמום מוח, בחיים הוא לא יהיה פויול. אהבה למועדון זה לא מספיק.
פויול היה ההפך מהערס. היה קלאסה וחוכמה.
היחיד שיש לו פוטנציאל הוא אראוחו, וגם זה בספק.

טל, זה לא מדוייק. זה גם לא מקרי שכאשר לאמין לא שיחק קיבלנו את המסע ללא נצחונות. אני חושב שעצם העובדה שלאמין משחק יש השפעה פסיכולוגית על היריבות ובוודאי שגם טאקטית. כאשר הוא לא היה באגף, היה ברור שקבוצות יכולות לחגוג מהאגף הזה ולשלוח יותר שחקנים למעלה.

לאמין לא חייב לשחק טוב בשביל שהקבוצה היריבה תשחק שונה כשהוא על המגרש.