שכחתי לכתוב אבל בהחלט מראה ניצוצות של כוכב, מהלך אחד במיוחד על הרננדס עם הטעיות גוף שהזכירו… בקיצור ניצוצות.
המהלך המדובר מתחיל ב00:46.
שכחתי לכתוב אבל בהחלט מראה ניצוצות של כוכב, מהלך אחד במיוחד על הרננדס עם הטעיות גוף שהזכירו… בקיצור ניצוצות.
המהלך המדובר מתחיל ב00:46.
גם Wifi יכול להתפתח למשהו מעניין, אם יקבל יותר מ-2 דקות בהכנה -
לא ראיתי את המשחק אבל השער של פאטי וואו… מזכיר קצת את פאטי של פעם, חד וקטלני ובעיקר לא מפחד להיכנס לרחבה ולייצר לעצמו את המצב. יאללה צ’אבי רק תן לו המשכיות.
לאמין קיבל דקות באגף ימין לפי מה שהבנתי, ואם העזיבה של דמבלה פותחת את הדלת להרבה יותר דקות באגף הטבעי של לאמין, אנחנו עוד נודה לדמבלה על הפעולה המשמעותית הראשונה שעשה עבורנו.
ראיתי עד דקה 70 בערך. היה משחק זוועה.
הערב (21:00) גביע גאמפר מול טוטנהאם, במשחק הראשון במונז’ואיק המשופץ.
הבשורות הרעות: לא ברור מי מכל מי שיוצג הערב, יירשם למחזור הראשון בליגה. או בכלל.
הבשורות היותר רעות: לבנדובסקי יורחק הערב לחצי שנה, מכל המסגרות -
הפטריה כמעט חיסלה למנור את הקרסול, חוצפן
סיכום המחצית -
הטוב: אריק פחות פריך.
הרע: כל השאר.
כאילו לא נגמרה העונה הקודמת.
אריק פחות פריך?
הוא היה נוראי
כן, אבל פחות.
לדעתי הוא היה על הפרצוף. גם קונדה לא טוב, מרוברטו אני לא מצפה הרבה.
רומאו סה"כ אחלה.
אראוחו היה ממש לא טוב לפני שירד, מקווה שהוא בסדר.
התאכזבתי שמול הרכב שני בהגנה של קבוצה שהייתה לה הגנה רעה בעונה שעברה היה לנו מאוד קשה.
לא עצוב שדמבלה עוזב, אבל כן מרגיש שחסר לנו ברק בהתקפה. הרבה שחקנים סבבה, אף כוכב שיכול לעשות משהו מפתיע ולשנות משחק.
אני מקווה שאבדה/פאטי יפתיעו לטובה העונה.
שני השערים, לדעתי, היו יותר אשמת הקישור מאשר הבלמים. בראשון אף קשר לא שמר על השחקן שעקף את אראוחו, וגם אף אחד מהקישור לא סגר את סקים בקו שני לריבאונד. ובשער השני פרנקי פשוט איחר בסגירה.
זה לא שקונדה ואריק מדהימים, אבל השערים לא (לגמרי) עליהם.
אראוחו, בתקווה, לא ספג פגיעה רצינית. לפחות מאיך שיצא החוצה.
כל השאר אותו חרא. לא מסוגלים להחזיק בכדור מול חצי טוטנהאם.
רק שלא נקבל ברק שנעלם בפברואר-מרץ ליום הולדת של קרובת משפחה.
רומאו לדעתי היה אסון. שני השערים באו אחרי כניסות מהקו השני שאותם הוא היה אמור לנטרל. לבוסקטס בחיים זה לא היה קורה.
אני לא יודע מה לא מתפקד ואיך טוטנהאם הזאת מצליחה לנטרל קישור שמשחקים בו פאקינג פדרי ודה יונג. פרישיץ’ אדיר כמובן אבל זו לא סיבה מספיק טובה. אני גם חושב שכריסטיאנסן במקום אריק והמשחק היה נראה אחרת.
לדעתי ההגנה הייתה בסדר. הם לא אשמים שהקשרים לא שומרים על השחקנים שמצטרפים להתקפה.
יותר מדאיג אותי חוסר המצבים בהתקפה. ספרתי שתי הזדמנויות בלבד שלא נבעו מטעות קשה בהגנת טוטנהם.
מה שמדהים שאתם עדיין מופתעים שברצלונה הנוכחית לא מצליחה להיות דומננטית מול שום יריבה.
כאילו לא ראינו מה קרה שנה שעברה עם הרכב יותר טוב.
הבעיה האמתית שלנו היא לא שלא רוצים לחזק את הקבוצה עם מגן ימיני, אלא לא נראה לי שיש לנו כסף לחזק את הקבוצה.
בגלל זה כל הספינים על ניימאר וסילבה.
אם אני יכול לפחות לקחת משהו חיובי מכל הסיפור זה לפחות להירגע. אין סיכוי שניימאר יגיע.
תנחומי לבארסה מניה.
מקווה שלא תהרגו אותי, אבל בעוד שאני נגד החזרה של ניימאר (מסיבות לא מקצועיות) מקצועית יש לו הרבה לתרום, למרות הפציעות ולמרות שהוא ילד חרא)
מקצועית יש לו מה לתרום, עם 50% כשירות בעונה?
הבעיה לא בסגל, הבעיה במאמן. משחקן שידע להניע קבוצה למאמן עם 0 עגול של רעיונות במישור ההתקפי. תן ת’כדור לאיזה שחקן כשרוני ובתקווה שהוא יעשה איזו פעולה חיובית אינדווידואלית.
גם ב-50 אחוז.
אין לנו שחקן אחד בסגל שיכול לעבור את המגן שלו ב1-1 בצורה אמינה.