טוב, אז מה הקטע הזה עם כדור שוער של אריק גרסיה שמוסר למאטס? כבר פעמיים שלוש במשחק הזה שזה קורה.
זה מורשת קיקה סטיין?
כל שנייה עם רוברטו אמורה לקרב לברצלונה את קאנסלו/פרנסדה/אסיר מספר 738484 דני אלבס.
מדהים איך טוטנהאם מזהה את החוסר במגן ימני אצל ברצלונה, שזה משהו שאף אחד לא שם לב אליו חוץ מהם, וכל ההתקפות שלה עוברת דרך שם.
יש ליאמין דבר אחד שאין לאף שחקן שעלה לאחרונה - דריבל. אבל דריבל high level משהו שלא רואים כל יום. לא מוניר לא בויאן ואפילו לא פאטי התקרבו לזה. מוניר היה חביב וזהו, בויאן היה מכונת שערים ולפאטי יש/היה קילר אינסטינקט.
ליאמין יש בדיוק את מה שנותן דמבלה, שבירת ביצורי הגנה ע"י כשרון נטו. תן לי מהדבר הזה כל משחק כל המשחק ואני מבסוט.
הרע: יום נוראי של דה יונג ורומאו (מחזק את דימה וסנטי). אומנם אין לטוטנהאם קישור רע, אבל הפער היה גדול מידי. לא ציפיתי שלו סלסו, סקיפ ובוסווה (כתבתי נכון?) פשוט יעשו צחוק ממה שהיה פעם החלק הארי של ברצלונה. אני מתחיל להבין יותר מה היה הלחץ של צ’אבי על זובימנדי גם ב60 מיליון.
הטוב: מדהים באיזו קלילות הצעירים כבשו את המשחק. לאמין, פרמין, אבדין ופאטין תחת ניצוחו של גונדואן המנוסה. זה השילוב של הותיקים והצעירים שהייתי שמח לראות במהלך העונה. רק ככה הגיוני לבנות אותם.
זה ההבדל בין המועדונים - אתם קונים ברזילאים ב-40-50 מיליון, ואנחנו קונים צרפתים ב-150, נותנים להם משכורת של סעודיה, קורסים כלכלית, ואז נאלצים לתת הזדמנות לילדים בני 16.