ההכנה לקראת עונת 24\23: מסיימים את הפרה טמפורדה עם ניצחון 4:2 על טוטנהאם במונז'ואיק (לבנדובסקי, פראן, פאטי, עבדה)

טוב, אז מה הקטע הזה עם כדור שוער של אריק גרסיה שמוסר למאטס? כבר פעמיים שלוש במשחק הזה שזה קורה.

זה מורשת קיקה סטיין?

כל שנייה עם רוברטו אמורה לקרב לברצלונה את קאנסלו/פרנסדה/אסיר מספר 738484 דני אלבס.
מדהים איך טוטנהאם מזהה את החוסר במגן ימני אצל ברצלונה, שזה משהו שאף אחד לא שם לב אליו חוץ מהם, וכל ההתקפות שלה עוברת דרך שם.

נקווה לטוב

https://twitter.com/BarcaTimes/status/1688996885233598464

אבל זה מדאיג.

אל יאמין אל פאקינג יאמאל.

מסכן ראפיניה, גם בלי דמבלה הוא יראה ספסל.

אם פראן ימשיך ככה, נצטרך לעשות פה רכישה מרוכזת של כובעים.

מדאיג אותי הילד הזה.

פאק מאיפה אתם מביאים אותם כל פעם. המועדון בקרשים ואז בא איזשהו תורן מהנוער שאף אחד לא שמע עליו ומשנה את מאזן הכוחות.

החילוף המשושה של צ’אבי, פלוס הצמד הנוסף של פרמין ולאמין, הכניס המון אנרגיה והמון שליטה במשחק במחצית השנייה. ובעיקר המון ברק.

אני עם טל פה - אם פראן ימשיך לסיים ככה, נאכל הרבה כובעים. אני מוכן לממן אותם.

במצב הכלכלי של ברצלונה - תנו לפראן ופאטי את המושכות, תנו לפרמין ולאמאל את ההזדמנות. במקרה הכי הכי גרוע - לא נפסיד מזה. במיוחד מ-2 האחרונים.

רק תביאו מגן ימני כבר.

אל תלכו לחנות הכובעים עדיין.
יש לו עוד הרבה מבחינתי שישכנע

אולי פיספסתי אבל מה בדיוק פראן עשה שאני אומר לאכול את הכובע לגביו? עד כדי כך אתם בציפיות נמוכות ממנו?

לא כל כך מבין.

למען הרקורד אני מאוד ישמח לאכול את הכובע במקרה שהוא באמת סוף סוף יתחיל לפרוע את השטרות . אני רק לא מבין למה המשחק הזה אמור להכריע בסוגיה.

נתחיל עם זה שאם אחרי הערב מישהו עדיין רוצה למכור את פאטי אז משהו בסדרי העדיפויות לא ברור.

לגבי יאמאל,
אנחנו עוד מהדור שהתלהבו מבויאן קרקיץ, טייו, מוניר אל חדדי וכמובן אנסו פאטי (למרות שלגביו עוד לא אבדה תקוותנו) ובטח פספסתי מישהו.

מרשים אבל הייתי ממתין עם קשירת הכתרים.

לא הייתי רוצה לשים על הכתפיים של ילד בן 16 את האגף של ברצלונה למרות שראפינייה היה היום בעוד אחד מימי החושך שלו.

מקווה שאתה רואה שטעית.
וגם אבדה יכול.

מה שפספסת זה את מה שטל כתב, ומה שאני חיזקתי. תקרא שוב.

לא כתוב שצריך לאכול עכשיו את הכובע לגביו, אלא שאם ימשיך ככה, דהיינו בקצה הכיבוש מהפרה טמפורדה, עוד נאכל את הכובע.

יש ליאמין דבר אחד שאין לאף שחקן שעלה לאחרונה - דריבל. אבל דריבל high level משהו שלא רואים כל יום. לא מוניר לא בויאן ואפילו לא פאטי התקרבו לזה. מוניר היה חביב וזהו, בויאן היה מכונת שערים ולפאטי יש/היה קילר אינסטינקט.

ליאמין יש בדיוק את מה שנותן דמבלה, שבירת ביצורי הגנה ע"י כשרון נטו. תן לי מהדבר הזה כל משחק כל המשחק ואני מבסוט.

הרע: יום נוראי של דה יונג ורומאו (מחזק את דימה וסנטי). אומנם אין לטוטנהאם קישור רע, אבל הפער היה גדול מידי. לא ציפיתי שלו סלסו, סקיפ ובוסווה (כתבתי נכון?) פשוט יעשו צחוק ממה שהיה פעם החלק הארי של ברצלונה. אני מתחיל להבין יותר מה היה הלחץ של צ’אבי על זובימנדי גם ב60 מיליון.

הטוב: מדהים באיזו קלילות הצעירים כבשו את המשחק. לאמין, פרמין, אבדין ופאטין תחת ניצוחו של גונדואן המנוסה. זה השילוב של הותיקים והצעירים שהייתי שמח לראות במהלך העונה. רק ככה הגיוני לבנות אותם.

באמת שנהניתי בסוף.

אגב עוד משהו שעולה לי לראש, שבחייאת צ’אבי יפתח עיניים ויגדל ביצים ויעביר אותנו חזרה ל4-3-3, בלתי נסבל לשחק בלי שחקני כנף ובלי מגינים.

זה ההבדל בין המועדונים - אתם קונים ברזילאים ב-40-50 מיליון, ואנחנו קונים צרפתים ב-150, נותנים להם משכורת של סעודיה, קורסים כלכלית, ואז נאלצים לתת הזדמנות לילדים בני 16.

https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1689008647265980416

אין ספק שזה מראה על “ביטחון” לשחקן.

רק לשם ההגינות, הוא אמר שזה נכון גם על ראפינייה ופראן.

וגם זרק שאם דמבלה עוזב (“אם”, כן? זה שאלמאן אמר שנייה אחרי זה שזה סגור זה משהו אחר) הקבוצה תתחזק.

לאמין?
לא מתווכח, אבל בכל זאת ילד בן 16.
פאטי וזה
I’ve been burned before