ליגת האלופות 24/25 - הדיון המתגלגל: מטיילים לרבע הגמר אחרי 3:1 ביתי על בנפיקה [4:1 בסיכום] (כבשו: ראפיניה 2X, לאמין. בישלו: לאמין, באלדה)

הולך לשמינית בלבד. ולזה שלא נוכל להיפגש עם המקום הראשון עד לגמר.

כן הבנתי, אבל זה בדיחה שאתה מסיים מקום 2 וצריך לסבול מזה.

לא רוצה ללכלך ולהצביע על בוגדים, אבל @mos56 ו - @Cockroach_Crazy טוענים שבנפיקה תדיח אותנו.
אני בעד להחזיר את הקטע בו הם לא צופים במשחקים, כדי להגדיל את הסיכוי שהם יטעו בהימור הזה.

אז לא סלול?

יש עוד משה בפורום ? לא מספיק אחד

אני תמיד מהמר נגד ברצלונה.

סלול, עם חצץ ומסמרים.

@Eyal

כמו שאמר משה, אני מהמר נגד בארסה באלופות. זה כמו ריאל רק בהפוך, ריאל מנצחת גם כשהיא לא טובה ואנחנו מפסידים גם כשאנחנו טובים. זה הוויב שיש לי מבארסה באלופות, אנחנו וווינרים זה קצת לא.

פסימי עד שיוכח אחרת.

ואם זה במחיר שלא אצפה, מקבל את זה עלי באהבה.(רק לצמד מול בנפיקה, אם נעבור זה יהיה חזק ממני)

לפי המאניה התאריכים לא סופיים:

״באופ״א הבהירו שלא יהיו תאריכים מדויקים למשחקים, זה יקבע רק מאוחר יותר הערב.״

אני חושב שאלו התאריכים, פשוט לא ברור עדיין מי ישחק ב-4/3 ומי ב-5/3, וכנ"ל בגומלין, אז הם המליצו שלא להזמין טיסות לפני שהם יודעים מתי המשחק בדיוק (כדי לא לתכנן חזרה לארץ ב-5/3, למשל, ואז יתברר שהמשחק יהיה ביום הזה).

בוא נהיה ריאליים פשוט.
יש פער איכותי די ברור לטובת בארסה, יש כנראה שוויון טקטי כי בנפיקה הראו שהם לא פראיירים במשחק בינינו.
כן, הכל יכול לקרות, אבל בארסה אמורה להיות פייבוריטית ברורה לשלב הזה. עם כל הכבוד.

ולא רק בשמינית, אלא גם ברבע. עם כל הכבוד לבנפיקה, ליל ודורטמונד - פחות מחצי גמר זה כישלון.

בטח כשכבר שמנו שלישייה לדורטמונד וחמישייה לבנפיקה במשחקי חוץ.

זאת הגרלה הכי קלה שיכלנו לקבל עד החצי.
עם כל הכבוד לבנפיקה וליל ודורטמונד.
מול בנפיקה עשינו חיים קשים לעצמינו. אני מקווה שהסבירו לשסני שלבעוט בבאלדה זה לא טוב.
דורטמונד בכלל בעונה רעה, נמצאת במרכז הטבלה , אדיימי רצה לעזוב כבר בחורף.
אני לא יודע כלום על ליל, אבל אני מזלזל בכל קבוצה צרפתית פרט לקטארים. הליגה הזאת יותר חלשה מהליגה הפורטוגלית כבר שנים, והמקדם שלה באירופה מראה זאת. גם ההכנסות מטלויזיה… אין כבר “5 הליגות הבכירות”, יש רק 4.

בהינתן ההגרלה, יהיה זה כשלון גדול לא להגיע לחצי.

עדיף להגיע צנועים ולהיות מופתעים לטובה.

בהתחלת השנה לא היינו מלזלים באף קבוצה שקיבלנו עכשיו אז למה עכשיו אנחנו מזלזלים?

מן הסתם זה עדיף על לקבל את ליברפול ואתלטי אבל לא צריך להגזים לצד השני

קצת אוף טופיק, אבל פעם ממש רציתי שיגיע לברצלונה. אולי השנים האחרונות שלו ושלנו היו שונות אם זה היה קורה.

דברים השתנו מתחילת השנה. אנחנו פייבוריטים ברורים מול בנפיקה ומול דורטמונד\ליל.
אתה פסימיסט, אני יודע, אבל זה לא שאני אופטימיסט מובהק פה. אפשר לבדוק יחס הימורים למשל, לא משהו שאני ואתה קובעים.

כן, הוא הבטיח רבות אז, אבל לא מימש את התקוות. גם פציע. הפסיד 250 ימים בשנתיים וחצי.
image

ולהזכיר לך מי אמר לכולכם שאתם משוגעים כבר אז?

גם על הנייר אנחנו צריכים להגיע לחצי גמר, ולאור חצי העונה עד כה - יש פער עצום בין היכולת שלנו לזו של היריבות.

ימים ושעות סופיים לשמינית הגמר -

תזכרו להוסיף שעה.

הגרלה מעולה. כמעט לא יכול להיות טוב יותר.
אם ננצל אותה זה סיפור אחר. אני מסכים שעל הנייר אנחנו אמורים להגיע לחצי בלי קושי מיוחד, גם אינטר\באיירן של העונה בחצי זה פחות גרוע משמעותית מהאלטרנטיבות בצד השני של העץ. מקווה שמישהי מהאנגליות הלא מועילות יצליחו להדיח את ריאל, אם כי קשה לי להאמין. הן לרוב עושות במכנסיים.

(בתמונה: קונדה נותן פור לבנפיקה, ולא מכין בינתיים את קוקיות האימה)

הנה זה בא, השלב שכולנו חיכינו לו, והשלב שלא תמיד ברצלונה מגיעה אליו (בטח אחרי שלב בתים/ליגה מרשים כמו האחרון) - שלב הנוקאאוט בליגת האלופות. ומתחילים, כי מה לעשות וזה הסדר הכרונולוגי של הדברים, עם שמינית הגמר.

אחד מהשינויים, בפורמט החדש של המפעל, מאפשר מפגש בשמינית בין יריבות שכבר הציקו אחת לשנייה בשלב הקודם, ולכן יצא שברצלונה תפגוש יריבה מוכרת העונה לשם “בנפיקה”. כן, אותה יריבה שמולה היה אחד המשחקים הפסיכיים באלופות. או בכלל. לא בדקתי.

פליק ושחקניו צריכים ללמוד מהמשחק הקודם הרבה דברים. נכון, שצ’זני היה עוד בחיתוליו במשחק הקודם, נכנס בבאלדה ובאופן כללי די שיחק בכלל עבור בנפיקה. אבל גם בלי קשר - הלחץ הגבוה וההתקפה המהירה של הפורטוגלים חשפו שוב ושוב את השטחים העצומים שהגנת ברצלונה משאירה מאחור. גם אם לא תמיד החשיפה הזו הסתיימה בשער, או אפילו במצב מסוכן. בנוסף - לא כל יום פורים, ולא תמיד נצליח לחזור מפיגור רציני, ולפעמים קורה גם הפוך (אההההמממ אתלטיקו).

ולכן - על ברצלונה למצוא פתרונות ולהחליט איך בא לה לשחק, ועם מי. כלומר, מי יהיו הבלמים שישאירו חצי מגרש שלם מאחוריהם וישחקו על סנטימטרים של קו נבדל (התשובה: איניגו וקובארסי)? מי יהיו הקשרים שיפקירו את פדרי לגורלו מול כל האדומים (התשובה: פרנקי ואולמו)? ומי זה שיחטיא מצבים קורצים בהתקפה (התשובה: לבנדובסקי ו/או פראן)?

כמו במשחק הקודם - זה ה-משחק לראפיניה, לאמין ואהבאלדה (שנח מול סוסיאדד וראה את אממ"מ נותן הופעה היסטורית) להפגין את כישוריהם ב"בעט ורוץ". נקווה שלא יחכו לפיגור בשביל זה.

הסגל למשחק -

ייעדרו - מאטס, ברנאל, כריסטנסן.

גאבי בסגל, למרות החום והשפעת שתקפו אותו (מוזר שהוא לא תקף חזרה. לא מתאים לו) בימים האחרונים.

שחקן חדש בסגל - מספר 10. אם מישהו יכול לתת עליו פרטים נוספים, תבוא עליו ברכתו של פרמין.

הסגל של בנפיקה -

ייעדרו - די מריה, פלורנטינו לואיז. או לואיש. תלוי אם רמי וייץ משדר.

פלורנטינו לואיז יעדר? נפלא.
חגיגה לפדרי ואולמו.