לא מצאתי את הסגל של בנפיקה (כנראה לא פורסם עדיין), אבל זה מה שאמרו בבארסה מאניה -
ומכיוון שלא מדובר בתרגום ראיון, טיק-אבל-לא-טוק, או התייחסות סטייקית בקשר ללאפורטה - אני נוטה להאמין.
לא מצאתי את הסגל של בנפיקה (כנראה לא פורסם עדיין), אבל זה מה שאמרו בבארסה מאניה -
ומכיוון שלא מדובר בתרגום ראיון, טיק-אבל-לא-טוק, או התייחסות סטייקית בקשר ללאפורטה - אני נוטה להאמין.
אז כמו שאמרתי זה אחלה בשבילנו.
לא יודע אם אני מחדש, אבל הוא בעצם ה-‘‘מקאללה’’ שלהם, והיה מנחוס גדול במשחק הקודם מולם.
פיספסת משהו:
עוד פוסט להכשיר את דעת הקהל הישראלית לחזרת ניימאר.
עד כמה שאני יודע, הסגל בליגת האלופות מוגבל ל 22 שחקנים. ברשימה יש 24.
אז השחקן החדש ינופה , אולי יחד עם גאבי.
סחטיין לפרנקי דה יונג.
מקווה שלא יעשה פדיחות היום.
איך הגלגל מסתובב , לפני כמה שבועות דה יונג היה שחקן רוטציה מוחלט וקסאדו המלך עכשיו קסאדו שחקן רוטציה.
שחקן צעיר אבל עדיין מעדיף אותו.
הרכב צפוי, אם אולמו פותח היום טיפה מוזר לי למה הוא פתח גם ביום ראשון לנוכח האי יציביות שלו בתחום פיזי.
לי זה מרגיש שאנחנו בתחילתו של מדרון דומה לנובמבר-דצמבר ושבשני המשחקים האחרונים המזל שיחק לידינו. פליק הולך על ההרכב הבטוח והלא נכון. שיהיה לנו בהצלחה היום!!! לה קונצ’ה דה טו מדרה
פתח בראשון, ופתח מול אתלטיקו בגביע. אבל לפני כן די נח, והמשחק הבא הוא נגד אוסאסונה בבית (לפני הגומלין מול בנפיקה ואז אתלטיקו בליגה). עכשיו זה המאני טיים, ואם יש משחק ברצף שהוא יפתח בספסל לצרכי מנוחה, זה אוסאסונה במונז’ואיק. לא במשחק הראשון בשמינית גמר האלופות.
ואם יש בעיה - אז יש פרמין.
פאטי במקום גאבי בסגל - אם מחפשים הפתעות בכוח.
חבל ש(כנראה)לא יראה דקה גם הערב.
מה ההרכב הנכון מבחינתך?
לא בדיוק הפתעה בקשר לטומטום. כנראה עדיין חולה, ולא דחפו לו נורופן ושלחו אותו לגן.
במקום זה נתנו צ’ופר לאחד האוהדים לשבת על הספסל. מהלך ראוי לשבח של המועדון.
ההפתעה היא לא שגאבי בחוץ (עם חום) אלא שפאטי זה שבפנים ולא האפסנאי של המועדון.
פה הבלבול שלך - פאטי הוא האפסנאי של המועדון.
תשמע, הוא אוהד ראוי ואמיתי! מגיע שנים כבר עם החולצה של מסי ולא מפספס משחק אלא אם כן הוא במשמרת בבית חולים.
לא נוטש את המועדון גם בזמנים קשים. כל הכבוד לו.
בקשר למשחק -
אני מפחד מפרנקי, ובעיקר מחוסר האגרסיביות שלו. מקווה שהיכולת שלו לעשות קולות של קידום משחק עם הכדור וההצטרפות מקו שני, יכפרו על ההיעדרות ההגנתית של אסאדו שיכולה להיות קריטית נגד הטיסנים של בנפיקה.
שלישיית LRL + אולמו (ואפילו באלדה) צריכים להיות חדים מאוד היום מול ובדרך לשער. זה לא זמן לפרגוני יתר, בטח לא בצורת עקבים פולניים. קודם לכבוש, אחרי זה נדבר על יופי.
אבל גם רביעיית ההגנה תשחק פה על מילימטרים כל פעם, והריכוז שלה ייבחן לא מעט.
התוצאה יכולה ללכת לכאן או לכאן, וצפוי פה משחק מהיר.
אני אמיץ כשלא משלמים לי אז הייתי הולך על:
קסאדו פדרי ופרמין
הייתי מקבל גם:
קסאדו פדרי ואולמו
וגם:
פרנקי פדרי ופרמין
אבל לפתוח גם עם פרנקי וגם עם אולמו זו טעות. זה קישור למל"מ. פרנקי איטי מידיי וצפוי מידיי. אולמו נעדר מידיי. שניהם יחד זה ‘אין קישור’
לבה שחקן כזה אגואיסט אלוהים.
היה כל כך ברור שפליק יוציא את אולמו, וזה כל כך מעצבן. זה שלבה זה להיות מינוס שחקן בהרכב מלא זה דבר אחד, אבל עכשיו… טמטום מוחלט.
מחצית מאוד מוזרה. התחלנו שאננים עם דריבלים מיותרים, יכולנו להוביל, חטפנו אדום, בתגובה התפקסנו יותר עם כדורגל יותר חד, דרכו על שחקן עם צהוב בתגובה ועדיין מרגישים פיספוס עם ערימת החמצות. מי המצטיין בכל הסיפור? פאקינג צ’זני הפולני הכי טוב שלנו ( בטח לא לבה).
לא יודע איך פליק יפתור את פלונטר