תם נשלם ובנפיקה בים. מחצית ראשונה טובה ושנייה הגיעה במטרה להעביר את הזמן ולתסכל את בנפיקה. לא מת על הרעיון, ואני מתבאס על הכיוון הזה של פליק, אבל היינו משמעותית טובים יותר ויש לנו אתלטיקו על משחק שיכול לתת לנו מקדמה חשובה לקראת רצף המשחקים האחרון לעונה.
כמה נקודות:
-
משחק ענק של לאמין שהשתיק את כל הביקורות על התרומה ההתקפית שלו שקצת דעכה בחודש האחרון.
-
באלדה במשחק על וממשיך את הרצף המצויין שלו. אחד ההימורים היו שבאלדה יהיה אחד המרווחים הגדולים מההגעה של פליק והוא עוד הולך להיות יותר משמעותי לדעתי גם ברמת הנבחרות למרות התחרות הקשה על העמדה.
-
פדרי מרגיש כמו הקלף המרכזי במגדל הקלפים שלנו. בלעדיו הכל יקרוס הגנתית והתקפית. אני באמת מוטרד מכך שהכל קם נופל על הכתפיים של הנטחן הזה, אבל זה אומר המון על יתר הקישור שלנו שלא מראה נוכחות או שלא מקבל הזדמנות.
-
פרנקי ואולמו זה שילוב שלא עובד, ומשהו ביכולת שלנו לדחוף את המשחק קדימה יורד משמעותית ללא קסאדו שנופל קורבן להיררכיה חסרת משמעות שכרגע מתעדפת את פרנקי שגם מתקשה במאבקים, גם מתמהמהה בדריבל וגם כשמשחק בנגיעה ומהר הוא לא מדוייק. על אולמו וההיעלמות שלו אני לא ממש מצליח לשים את האצבע, אבל פרמין צריך לקבל יותר אמון עד שדני יתאפס.
-
אז רפי כובש עוד פסגה הזוייה עם הסטטיסטיקה שלו הופך להיות הברזילאי הכי פורה במפעל הזה (ולא סתם פורה עם כמה ילדים בשושו כמו היתר). אין לי הסבר כבר למה שקורה איתו.
יאללה הולכים לריב על הליגה עם אתלטיקו.