ליגת האלופות 24/25 - הדיון המתגלגל: ניצחון 3:2 על דורטמונד בחוץ (ראפיניה, פראן 2X)

אם אני אוהד ברצלונה מקווה לניצחון מאוד משכנע הלילה כי אם לא אז תצטרכו שם חדש ‘‘אתבלל’’ - אנחנו תלויים בך לחלוטין לאמין וזה לא בריא לקבוצה וגם לא לילד.
זה לא שהתלות שלכם בימאל הוא סוד, אבל אסור שזה יהיה לחלוטין ומול כל העולם.

ניצחון נקסטי קלאסי להעלאת המורל, שבקלות יכל להסתיים בגוליאדה, אם אאא"פ היה יותר מדויק, ראפיניה היה פחות נ"מ ואולמו לא היה מתחפש היום לפראן (למעט הגול הבאמת יפה שלו).

הנקודות העיקריות שאני לוקח מהמשחק הזה הן -

• הפחד מעייפות מצטברת של פדרי. הוא היה מצוין היום, פשוט מצוין, אבל במשחק הבא (מול לאס פאלמאס) אסאדו מורחק, ואין יותר מדי אופציות לרוטציות לילד הפלא.
  • ולמה אין? כי גאבי אולי יפתח ואולי ייכנס כמחליף לאיזה חצי שעה, אבל פרנקי לא נספר על ידי פליק (נכנס היום כדי לתת כבוד לפדרי ולבזבז זמן), ופבלו טורה לא בטוח שיכול להסתדר עם גם לשחק וגם להיות זה שאחראי על להדליק את הדוד בחדר ההלבשה.
  • הלחץ הגבוה והריכוז הפסיקו עם מגמת הצניחה, עכשיו השאלה אם יש אפשרות לעשות את זה לא רק מול ברסט.
  • אממ"מ לא השמיד לנו את המשחק. ואפילו בישל!

יאללה ללאס פאלמאס. מקווה שהביטחון חזר.

אז הנה נצחון קליל ובלי לאמין.
0 בעיטות למסגרת של ברסט, זה לא היה כוחות. יכלנו לנצח גם 5-0 עם קצת מזל.

פדרי מזכיר מאוד את צ’אבי בגדולתו. לפני 3 שנים הזכיר את אינייסטה, היום הוא יותר דומה לצ’אבי. שחקן אדיר והמצטיין שלי במשחק.

JUST IN: Pau Cubarsí named as the game’s official 𝐌𝐕𝐏!

מישהו שם שיכור או מה?

משחק נקסט קלאסי, אבל אחרי האיבוד עשתונות שלנו היינו צריכים אותו. לא מבין איך זה לא נגמר ב6-0 לפחות…

לא חשבתי שאני יגיע לנקודה הזו, אבל מרטין גורם לי להעריך את באלדה יותר. וזה לחובתו של מרטין.

מרטין היה פחות גרוע מבדרך כלל.
לא הייתה לו עבודה בהגנה כמעט, אבל האסיסט לאולמו היה יפה.

אם במשחק נגד ברסט המחמאה הכי גדולה שלך זה “זה מרטין היה פחות גרוע מהרגיל” זה אומר הכל.

ברצלונה בקלילות, הקטארים מפסידים, דמבלה חטף אדום. עכשיו נשאר רק שליברפול יתנו בראש והמחזור הזה יהיה מושלם

ברור, זה הכי טוב שאני יכול להגיד עליו.
אבל אתה יודע, הציפיות שלי או שיהיה אשם בשער או שיקבל אדום או שנשחק עם 10 שחקנים בפועל. היום זה לא קרה.

זה מזכיר לי את הגישה שלי לפנייה…

להגנתו של פנייה, בנתיים מצליח באופן יחסי לא רע.

אני לוקח מהמשחק הזה את השימוש הטקטי בשחקנים.
כשימאל נפצע זה בערך מה שדמיינתי בראש, אמנם לקח לפליק 2 משחקים רעים כדי להגיע לזה, אבל בסוף הוא הבין ומחזק את תחושת ההערכה שלי אליו.

מצד אחד החזרנו את הרצינות במשחק הלחץ, מצד שני היינו פזיזים מדי בחלק ההתקפי. לא נורא, זה פשוט עוד חלק בהתקדמות של הקבוצה.

אני אצא להגנת מרטין שהיה סביר עד טוב היום(כן!).
מי יודע, אולי בקיץ נמכור אותו לסלטה ועוד שנתיים הוא כבר בנבחרת.

שימו לב שאנחנו עם הפרש השערים הכי גבוה כרגע בשלב הבתים, וזה למרות שהתחלנו אותו עם הפסד.

את המשחק מול דורטמונד ישפוט הצרפתי פרנסואה לטקסיה.
לא שפט את בארסה הבוגרת מעולם, אבל שופט מוכר. לאחרונה שפט את ליברפול-ריאל.
עשה עליי רושם טוב, אבל אולי בגלל התוצאה.

אולי ארחיב לגביי המשחק עצמו בהמשך, אבל הכי הכי חשוב ודחוף ולא יכלתי להתאפק -

רונאלד פאקינג אראוחו חוזר לסגל!

יש מכת פציעות גם בדורטמונד.
ניקלאס זולה הבלם נפצע וייעדר הרבה זמן.
ג’וליאן ברנדט המצוין לא חזר מהפציעה עדיין.
קארים אדיימי חזר להתאמן, אבל לא צפוי לשחק.
זה בנוסף לוולדמאר אנטון שפצוע. יש להם בלם אחד כשיר, שלוטרבק.
כנראה אמרה קאן יפתח כבלם נגדנו, אבל הוא לא בלם טבעי, איטי, ואמור להיות החוליה החלשה.

הרכב צפוי.
שיהיה בהצלחה

בדיוק באתי להגיב עם תמונה יותר יפה. הפסד שלך :joy:

מבאס אותי שההרכב נהיה צפוי. לא מבין למה אולמו פותח… הוא לא מוסיף לנו כלום.

היום זה מבחן לראות אם יש לנו בעיית מוטיבציה או מעבר לזה.
באופן אישי הייתי מעדיף לעלות בהרכב שני, אבל ניחא.

יש לנו בעיה שאנחנו לא יודעים להתמודד עם קבוצות שלוחצות אותנו

מחצית כרגע, אנחנו עם 13 נקודות במקום ה 2. הבעיה שיש עוד 7 קבוצות עם 13 נקודות.
ליברפול משתינה בקשת על כולם מלמעלה.

חייבים לנצח היום כדי לא להסתבך.