ליגת האלופות 24/25 - הדיון המתגלגל: ניצחון 3:2 על דורטמונד בחוץ (ראפיניה, פראן 2X)

ראיתי מחצית ראשונה ואת סוף השניה.

@Ganjo אתה מלך!

פראן טורס חחח מי היה מאמין.

הפנדל של דורטמונד ממש עצבן אותי. השחקן היה בנבדל, וזה אפילו לא נבדק ב-var. הוא לא יכול להיות חלק מהמשחק, ובטח שלא לסחוט פנדל.

חוץ מזה, היה משחק מצוין. פרט לטעויות נקודתיות, דורטמונד, שניסתה מלא ולחצה אותנו יפה - לא הגיעה למצבים.

לאמין השחקן הכי טוב בעולם וכל מי שלא מרוצה, יכול לשתות מים קרים.

פראן, לאט לאט עם 4 גולים ב-3 משחקים. בקצב הזה הוא עוד יוכיח שהוא שחקן כדורגל לגיטימי. פחחחחח סתם.

משחק כיפי מאוד, לאוהד נייטרלי וגם לאוהד פחות נייטרלי ויותר כחול אדום כזה. ברצלונה שלטה באופן מובהק במשחק, למעט 15-20 דקות במחצית השנייה בה חלק מהשחקנים נפל מהרגליים. ואז פליק החליט לעשות את האמיתי שלו והכניס את פראן, וסגר את הסיפור.

קובארסי את איניגו חייבים מנוחה, וטוב ש-RFA חזר, גם אם לאט לאט, כי הילד עושה שטויות שמקילומטרים רואים שנובעות מעייפות. גם ראפיניה הבלתי נגמר מתחיל להיגמר, ופליק צריך לחשוב גם בגזרה שלו וגם של הפדרומטר.

נ.ב. גאבי לא נספר.
נ.ב. 2. אני מת עלייך קסאדו.

לסיום, אילוסטרציה של פרנקי מוסר -

1000111086

פראן הרגע הצדיק כמה מיליונים מהשכר שלו.
אשכרה שם 2 גולים במאני טיים.

היה משחק די שקול. למרות 0 בעיטות שלהם למסגרת עד הפנדל הם סיכנו אותנו והגיעו למצבים.

אני לא מבין איך משיכה של לבנדובסקי זה לא פנדל, אבל דחיפונת של קוברסי כן. לדעתי שני המקרים הם לא עבירה. חוץ מהפנדל, היה שיפוט מצוין.

אנחנו כמעט הבטחנו טופ 8, זה חשוב מאוד.

חלק מהשחקנים נופלים מהרגליים, אולי יהיו רוטציות מול לגאנס.

כמה קללות עברו מהטאץ האלוהי של לאמין לסיומת המגושמת של פראן שאיכשהו חתם פה צמד.

לאמין מצליח לגרום לפראן להיראות שחקן כדורגל לגטימי. אני חושב שזה לבד מצדיק את היות הטוב בעולם

גם האירוע של לבנדובסקי לא נבדק בvar. והשופט עוד נתן עבירה לטובתם. זה מטריף אותי הדברים האלה.

שמעו בגדול כל ילדי הפלא שעוברים אצלכם מוציאים ממני פיהוק. כי ההיסטוריה מראה שחלקם בסוף לא מגשימים את הפוטנציאל, חלקם אוברריטד (גאבי, אם כי לא בפורום כאן), אבל גם כשמסתכלים על הממש מוכשרים שיהיו איתכם עשור קדימה ומהטובים בעולם בעמדה - נניח פדרי - בסוף עברתי 15 שנה של מסי, אני מחוסן, מה זה כבר פדרי.

לאמאל מתקרב לנקודה הזו שבתור אוהד יריב אני מתחיל לפחד/להתעצבן כשהכדור ברגל שלו.

גאבי אתה צודק. דל"פ

השאלה אם פדרי יצליח להחזיק מעמד וישאר כשיר. אם כן, אז אני מציע לך לפחד גם ממנו.

חכה לזן החדש - הפראניקרון. אין חיסון לדבר הזה.

האנזי פליק, גבירותי ורבותיי…

אני סבלתי במשחק הזה.
הרגשת שאין תכנית וגם לא מצליחים למצוא אחת כזאת תוך כדי.

שמח על הניצחון, אבל חייב שינוי.

אחי, זה פדרי

מוזר עניין הקילומטראז’. במחצית הציגו סטטיסטיקה של 46-46.
בכלל, לא ברור מאיפה הביאו את הנתונים הערוץ הספורט.
זה מהאתר של אופ’'א.

סטטיסטיקה מופלצת.

פשוט לא נכונה, היו יותר בעיטות למסגרת של בארסה. צילום מסך חפוז מהאתר של uefa

@dmitrys טייס, הקדמת אותי

לא הורסים סיפור טוב עם האמת.

21 שערים ב6 משחקים בליגת האלופות השנה - ממוצע של 3.5 שערים למשחק.

תסתיים איך שתסתיים העונה, עם או בלי תארים אני נהנה מכמעט כל משחק שלנו מתחילת העונה, זה הדבר הכי חשוב עבורי בכדורגל.

פדרי: ״לקח לפראן 7 ימי עסקים לבעוט״.

(זה מהמאניה לא יודע אם אמיתי או הסתלבטות שלהם אבל זה מתאים לפדרי)

טוב קצת ירד לי הבאסה מהמשחק עצמו ובא לי לכתוב דברים שבלטו לי.

1. עושה רושם שהקבוצה מתחילה לאבד טיפה עקרונות משחק בהנעת כדור. אחרי המשחק מול בטיס פליק טען שהכדורים הארוכים האלה זה לא מה שהוא רוצה לראות מהקבוצה, אז אתמול במחצית הראשונה השחקנים החזיקו יותר בכדור ופיספסו המון הזדמנויות לשלוח שחקנים(בעיקר ראפיניה) לעומק. לדעתי גם קסאדו התייחס לזה באופן פרטני והתנצל.
    מצד שני, כשסוגרים לקבוצה את הגישה לפדרי וקסאדו מהאמצע, אין לנו שום פיתרון טוב. הכדור חוזר לפנייה ואז זה מלחמה באוויר.
    בנוסף, בצד ימין יש את ימאל או קונדה גבוה על הקו, אבל בצד שמאל, אם הכדור אצל איניגו אין למי למסור.
    לדעתי אנחנו טיפה מפספסים את האפשרות להשתמש בבאלדה כשחקן מצטרף.

2. השחקנים עייפים. מאוד!
    החל מדקה 60 לראפיניה וימאל אין אנרגיות.
    הם לא לוחצים טובים ולא חוזרים להגנה בכלל.
    העייפות של כל האנרגיה שהשקענו בפתיחת העונה מתחילה לנקום בנו, וזה לא פלא שפראן פתאום הפך ל-‘‘סופר סאב’’.
    דינאמיות זה היתרון הבולט שלו, והוא כל פעם נכנס כשמקדימה אנחנו גמורים. זה מוסיף לנו המון.
    נגד אוססונה החמאתי לפליק שנתן מנוחה לשחקנים משמעותיים כי צריך לחשוב קדימה, אבל התגובה שלו למה שקרה במשחק ההוא מלמדת שלא הגיעו לו מחמאות ושהוא לא באמת שם דגש על רוטציה אפילו על חשבון תוצאות. זה חבל.
    גם כשהשחקנים רוצים, הם כבר לא ממש יכולים.

3. אני לא כל-כך מבין את הביקורות שראיתי על אולמו.
    לדעתי הוא היה שחקן הכי טוב שלנו בדקות ששיחק ועשה לא מעט פעולות מוצלחות, כולל הבישול הראשון.
    הוא שחקן של שליש קדמי, high risk-high reward, כשזה לא עובד זה נראה טיפשי, כשכן הוא גאון.
    כולם כרגע לא בנקודה טובה ביחד, וכשכולם פרחו הוא גם היה מעולה. לאט לאט.

4. לקראת נקודת אמצע העונה יש לנו ניצחונות על באיירן, ריאל, דורטמונד, ג’ירונה, בילבאו ו-ויאריאל. סה’'כ רוב התוצאות חיוביות ומעלה הציפיות לדעתי.
    אוטוטו אתלטיקו מדריד שבאה בכושר מצוין וגם נצמדה אלינו בטבלה. מבחן חשוב להמשך.

יש משהו שחייבים להתייחס אליו בבניית העומסים של בארסה בחצי הראשון של העונה. בברצלונה ידעו שהעונה הזאת היא מלחמת התשה אחת גדולה ובגדול זה יסתכם במי לא תיפול מהרגליים בכל המפעלים. יש כמה דרכים לבצע את את זה:

1. סגל רחב.
  2. לנצח משחקים באינטנסיביות נמוכה
  3. לצמצם כמה שאפשר כמות משחקים.

לאור העובדה שהשניים הראשונים לא אפשריים הדרך היחידה לספוג את האינטנסיביות היא להימנע מפגשים מיותרים, קרי הפלייאוף באלופות, וגם לייצר משחקים לפרוטוקול (סוף השלב המוקדם). וזו בגדול הייתה המטרה המרכזית בחצי הראשון של העונה ונראתה כמשנית לתוצאות בליגה, בטח שעבור ריאל ואתלטיקו כל משחק קדימה יהיה כמו גמר. כל זה דיי גורם לי עוד יותר להרגיש את טעם ההחמצה בהפסד המטופש למונאקו.

הרבה טעויות נעשו של עייפות, וקרו כמה דברים לא מחוייבים למציאות (אני עוד חושב שהשער השני של פראן מעצם הביצוע שלו הוא גליץ’ במטריקס). כל הכבוד לברצלונה על אחד הנצחונות הכי חשובים שלה לעונה.