ליגת האלופות 24/25 - הדיון המתגלגל: מודחים בחצי הגמר אחרי 3:4 לאינטר בסן-סירו בתום 120 דקות [6:7 בסיכום] (כבשו: אריק, אולמו, ראפיניה. בישל: מרטין 2X)

לפרנקי יש יכולת להתקדם עם הכדור ולהשאיר שחקנים מאחורה. לפחות לשבור קו הגנה ראשון ולגרום למישהו לצאת אליו ולשחרר שחקן אחר. אני מניח שבגלל זה הוא מקבל כל כך הרבה קרדיט מפליק.
אני קורא לזה כדרור כי במהות זה זה.
אולמו הוא הקשר הקדמי ביותר, עם יכולת כדרור על שטח קטן, בעיטה, כניסה לרחבה, פסים קצרים. כשהוא ביום טוב הוא הקשר ההתקפי הכי טוב שלנו.
פדרי עולה על שניהם כמעט בכל פרמטר. בין היתר, גם בלעשות הגנה. אני מאמין שזה אמור להספיק מול אינטר הזאת.
3 שערים שהם כבשו במשחק הראשון היה נס מבחינתם. Xg מראה את זה.

הלוואי ואינטר תשחק כדורגל. אנחנו אמורים לנצח יותר בקלות.
במקרה הזה הייתי מחליף את פרנקי או את אולמו בגאבי.

אגב אני לא רואה איך מרטין יכול לתרום יותר מאראוחו בכל ססנאריו. מקווה שלזה פליק התכוון כשדיבר על שינוים בהגנה.

שתדע שזה אחד הפרמטרים הכי שקריים בעיניי- “קידום כדור” או BALL CARRY. לא רק שזה חסר משמעות, עצם זה שפרנקי בעיקר משמתמש בזה מצביע לי עוד יותר על למה הוא זה שמעט את המשחק. הכדור נע הכי מהר במסירות מרגל לרגל בקצב גבוה, גם אם אתה יוסיין בולט עם הכדור, אתה עדיין לא תצליח להניע את הכדור מהר כמו במסירות. זה למה קסאדו, או האנטיתזה לאתלטיות- בוסקטס הצליחו לשמור על קצב גבוה מבלי להיות מובילי כדור כמו פרנקי.

תספר את זה למסי :joy:

אני לא מתחבר לתחושת השאננות כאן. הגענו למאני טיים עם יותר מידיי חיסורים וסימני שאלה. מאוד לא רגוע אצלי בלב. אבל רק על זה שיש לי לב להרגיע אני מודה להנזי.

למה שאננות? אם כבר יש רוח פסימיות בפורום שלנו ובצדק.

כתבתי את מה שיש לי , מקווה לטוב.

ויסקה בארסה.

איזו תחושת שאננות?
חוץ מדמיטרי ואולי אריאל, אני לא חושב שיש פה אחד שאופטימי, ובטח לא שאנן.
להפך, נראה שהרוב פסימים ואני לא מדבר על שביט ומשה שקוברים אותנו לפני כל משחק גם אם הוא נגד נס ציונה נערים צפון.

למה שאנן? אופטימי.

צודק.
תיקנתי.

ההרכב של אינטר:

ההרכב שלנו:

אז מרטין בסוף.
גם אני לא שאנן אבל אופטימי.

התחושות שלי לא טובות, אני ההיפך מדימה הלוגי, אני פוחד ממש.

אני אשב כל הדרך בטיסה לחוץ, ואנחת בארץ ב 2 כדי לראות שהמסע הסתיים.

אבל קבלתי המון מבארסה השנה, חזרה לי התשוקה לשבת מול המסך ולראות אותם, וזה הכי הרבה.

לא משנה מה יקרה היום, תדעו דבר אחד-זה הניצחון האמיתי של הלה מאסיה. זה שלנו. לא משנה כמה יגמר היום, לא יקחו את זה מאיתנו.

ויסקה ברסה, ויסקה לה מאסיה!

לא מגיעה לנו תוצאה טובה יותר מ-0:2 במחצית.

משחק גרוע של לא מעט שחקנים, עם ובלי קשר למשחק הנכון מאוד של הנראזורי במחצית הראשונה. אולמו במשחק קטסטרופלי, ראפיניה לא החתים כרטיס להתחלת יום עבודה, פראן גם לא קיים, ופרנקי זה…פרנקי.

פליק חייב לשנות במחצית. חייב.

מה עדיף - 8 נגיעות של פרנקי בכל פעם שהכדור מגיע אליו או 0 נגיעות של אולמו בכל פעם שהכדור לא מגיע אליו?

ההרכב הזה קורס לתוך עצמו. אם פליק יחכה לדקה 60 כדי להגן על פרנקי ואולמו הלך עלינו. את ההגנה וההתקפה אי אפשר לתקן אבל את הקישור עוד אפשר להציל.

מחצית קטסטרופה.
גם בהגנה וגם בהתקפה.

פרנקי שניסיתי לעודד את עצמי איתו פשוט נוראי. לא שווה מקום על המגרש.
ראפיניה פשוט לא קיים. לאמין מנסה יותר מדי.
פדרי לא זוכר אותו כל כך עצבני ורב עם השופט.
מרטין לא תורם כלום.

מקווה שפליק יעשה משהו במחצית. כבר הפכנו פיגור הרבה פעמים השנה, אבל לא מול קבוצות חזקות כמו אינטר.

אנחנו נראים פח, אחד טוב אין לי לציין
מרטין כל הוצאת חוץ שלו רועדות לו ולי הביצים

אולמו אנמי למות שיכנס פרמין

דומפריס מימין גומר אותנו ובאסטוני בלם מדהים

הבין שיש יותר סיכוי שהשופט יעזור לו, מאשר פרנקי ואולמו.

מצא לו שופט להתווכח איתו. עם חיל מנזאנו יש יותר סיכוי.

ההגנה כל כך שייקית.

אראוחו מצבו? אריק כל המחצית שובר לאמצע וג’רארד מרטין שוחה שם מול דאמפריס.