מגיעה לנו תוצאה טובה יותר מ-3:3 במחצית השנייה.
היינו כל כך קרובים סעמק.
- לפני כמה שבועות כתבתי פה שמה שחסר לקבוצה הזו (חוץ מכסף, ומחליפים קריטיים בחלק מהעמדות, ואצטדיון נורמלי), זו היכולת להרוג את המשחק, על ידי משחק מסריח. לבזבז זמן ביתרון לפני הסיום, ללכת לדגל הקרן, לשכב על הדשא, לזייף מתיחה, לתהות “אה…בחילוף יוצאים מהצד הזה של המגרש? לא ידעתי. קטע”, ולקחת 34 שניות להוצאת כדור חוץ.
המשחק הזה היה של אינטר, ואז שלנו לחלוטין, ואז נשארו 7 דקות. רק 7 דקות לגן עדן, ופשוט המשכנו לשחק כאילו כלום. זה מאוד ראוי להערכה מבחינת היופי והרוח, זה לא שווה כלום מבחינת התוצאה. - מקווה שההפסד וההדחה האלו לא יגרמו להשפעה שלילית על הקלאסיקו בראשון הקרוב. מקווה שהרוח שהובילה לעוד קאמבק היא זו שתשלוט, ולא זו שגרמה לנפילת המתח, 7 פעמים ב-2 משחקים מול אותה קבוצה.
- לא אתפס לאף שחקן ספציפי היום (חוץ ממך, פרנקי), אבל אגיב משהו אחר - מי שטוען שהוא ידע/חשב מההתחלה שברצלונה תגיע העונה לחצי גמר האלופות, מרחק 7 דקות מהגמר, הוא או שקרן עצום או נביא מבוזבז בקנה מידה תנ"כי. לא משנה איך תיגמר העונה הזו, תזכרו שהגענו כפסע מגמר ליגת האלופות בעונה עם אינספור פציעות, עם מינוס אינספור כסף, בלי אצטדיון ביתי נורמלי, בלי 2 מגנים פותחים, עם 2 שחקנים יותר ליריבה בחצי הגמר, בלי מחליפים בהתקפה, בלי מחליפים בעמדות המגן (וכנראה גם בעמדות הבלם), ועם פדרי אחד. אי אפשר שלא להתלהב מזה, אי אפשר שלא להתגאות בזה.
זו אחלה עונה, אחלה קבוצה, ואחלה עתיד שמחכה לנו. הקרוב, והרחוק.
והקרוב כולל את ריאל מדריד, למשחק על הליגה.
כל מילה אייל
הקבוצה הטובה יותר הודחה.
הגענו כבר לבאר…
אני מקווה שיתאפסו לקלאסיקו.
רשמתי את זה בפורום שלנו גם, שיחקתם מדהים, מחצית שנייה פשוט פנומנלית ושלטתם בכל זווית במגרש, למרות ההדחה אם אני אוהד ברצלונה למרות כל הכאב אני גאה בקבוצה שלי, נתנו את כל מה שיש להם במגרש, חסר ניסיון לקבוצה הזאת, אבל עוד קצת זמן ואתם תצליחו…
באמת משחק ענק, נהניתי מכל רגע.
הבארסה הכי משוגעת שראיתי (וראיתי)…
לא יודע מה יהיה בראשון ואיך תיגמר העונה הזאת אבל אם בתחילת העונה היו אומרים לי שנגיע למאי ונהיה חזק בכל המסגרות הייתי צוחק.
לא נגמר, יאללה לראשון! ![]()
![]()
המילה הכי מתאימה עבורכם היא פשוט גאווה. הייתם גדולים, עונה מעולם אחר. אין אוהד ברצלונה גם אלה בני השש שרק נחשפו לסם הזה - כדורגל - ולא ממש מבינים הכל עדיין - שלא יקומו מחר בבוקר גאים שהם אוהדי ברצלונה ואם יש רגע מכונן לאימפריות כאלה שהוא הפסד אז אולי כזה. עמדתם, נלחמתם. אשכרה ה-2:0 שלהם הלך לאיבוד והפכתם גם את זה. זה ממש “השפיץ” של הנעל והעומס המטורף שעשה את שלו, היעדרויות קריטיות בעמדות מפתח והרבה חוסר ניסיון.
ככה הייתי רוצה שהקבוצה שלי ריאל מדריד, תשחק כדורגל ותרוץ, תילחם, שיהיה במה להיות גאים. שילוב של כדורגל אדיר ולב ונשמה. העתיד ורוד ולאמין ימאל שמה יעשה לנו שיהיה גדול. בעצם הוא כבר עושה. ריספקט
אם כבר להיות מודחים - אז לגמרי ככה. לא רק שהיינו הקבוצה הטובה יותר היום, הראינו שעם או בלי הטייטל - אנחנו הקבוצה הטובה באירופה.
בסופו של דבר הפסדנו את ההתמודדות על הסגל הקצר והפציעות. שני משחקים בלי בלאדה, משחק אחד בלי קונדה, והכי חשוב - חצי משחק בלי איניגו. אראוחו הראה שהוא לא קשור לרמות האלה, כששני הגולים שהביאו לאינטר את הגמר הזה הם לגמרי עליו.
וזה ממש לא רק בהגנה. פליק ראה את פרנקי ביום חושך, ופשוט לא היה לו את מי להכניס במקום. כשלאולמו נגמר האוויר הוא הכניס את פרמין שלא תרם כלום, וכשפדרי עוד שנייה התעלף הוא הכניס את גאבי שהצליח לתרום אפילו פחות מהכלום של פרמין. לבכות שאין לנו את קאסאדו וברנאל.
גם בהתקפה, פראן הזכיר את ההוא של צ’אבי, ולבה כנראה עלה לא כשיר, ואז כשויקטור נכנס הוא הראה לנו למה פליק מעדיף לטחון את השניים האלה במקום לתת לו דקות.
מכל המחליפים המחרידים צריך לתת מילים טובות לאריק. אנשים פה כבר זרקו אותו מהקבוצה, אבל הוא נכנס לכל עמדה שאנחנו צריכים, ונותן 100% מעצמו (גם אם הוא איחר בסגירות במחצית הראשונה). וגם למרטין. הוא לא קשור לרמות האלה, וקיבלנו שני גולים על הראש שלו, אבל הוא החזיר עם שני גולים מהצד השני. אי אפשר להגיד עליו שהוא לא נתן הרבה יותר ממה שהוא מסוגל לו.
פראן שחקן רוטציה לא שחקן פותח למשחק כזה.
אין לי תלונות אליו , מסכים לגבי אריק
לא יודע מה כבר עדיף לקבל 2-0 ולהיות מודח או לעלות ל3 2. ולהפסיד כך
יום ראשון זה גמר. חייבים לנצח.
כל כך מתסכל אבל אסור לאבד את הליגה. זה הדבר היחיד שעובר לי כרגע בראש. אסור להכנס למרה שחורה בעקבות הטרלול שקרה פה.
אף אחד לא האמין שהקבוצה הזאת תקח טראבל בתחילת העונה, זה מעל ומעבר לכל דימיון.
מקצועית אנחנו צריכים חלוץ חדש, כמה שחקני הגנה חדשים (2 מחליפים ובלם להרכב) וקשר אחורי.
לאמין כשרון חולני. אני כבר באמת לא מבין מה התקרה שלו, זה באמת הזוי הכמות מצבים שהוא מצליח לייצר והקלילות בה הוא פשוט עובר שחקנים כאילו הם אוויר. חסרה לו עוד קילריות אבל זה ישתפר בוודאות. יש לו בעיטה טובה ונקייה.
אראוחו גמר אותנו עונה שנייה ברצף באלופות, אני חושב שהגיע הזמן להפרד.
מי שעדיין רוצה את פרנקי דה יונג כקשר האחורי שלו, או בכלל כקשר שלו, לא מגיע לו לראות את הקבוצה שלו זוכה באלופות. זה השחקן הכי קוקסינל שראיתי בחיים שלי, מפחד לעלות לכדור ראש, בכל תאקל 50 50 שהוא צריך לשים את הרגל חזק הוא מפחד, מזיין את הכדור יותר מדי. מגיע לבארסה להמשיך לבכות בערבים שכאלה כל עוד היא תמשיך לסמוך עליו בלב הקישור.
מה שגם ראפיניה כבר איזה חודש חזר למימדים הרגילים שלו, הוא עדיין מביא מספרים אבל התקפית הוא לא קיים, כל עומס המשחק שלכם על יאמין שעומד בזה כמו גדול אבל עדיין, הצד השמאלי של ברצלונה פשוט מת עם הפציעה של באלדה גם.
כמו שהגיע לנו להפסיד ולעוף בבושת פנים אחרי המחצית הראשונה, ככה הגיע לנו לנצח בעוד מהפך במחצית השניה.
אני לא חושב שאפשר לבנות תאוריות למה הודחנו. זה מזל טהור. קצת פחות תוספת זמן, קורה של לאמין, הצלה בקצה האצבאות של זומר, ודברים קטנטנים כאלה.
יכלנו לעבור בדיוק כמו שהפסדנו.
כל הכבוד לאינטר ובהצלחה להם בגמר.
בארסה היא קבוצה ספקטקולרית והיא מושכת צופים מכל העולם.
ראיתי את המשחק בבית קפה בלרנקה. הרוב תיירים וקצת מקומיים. כולם מחו כפיים בגולים שלנו ואף אחד לא שמח בגולים של אינטר. אנחנו משחקים כדורגל נהדר, ואנשים מבינים את זה. בסופו של דבר זה גם יתורגם לכסף.
הייתי אופטימי לפני המשחק, בניגוד לרוב, והייתי רחוק רק 2 דקות מלהצדיק את זה. שאפו לקבוצה.
בקיץ, לפני קיצוני, לפני מגנים, לפני הכל אנחנו צריכים חלוץ מרכזי נורמלי. כזה שיתרגם 50% מההזדמנויות שלו לגולים. זה מה שחסר לי יותר מהכל.
אראוחו קבר אותנו, ראפיניה היה חושך (וכמובן כבש, כי זה ראפיניה), אולמו היה לא טוב בכלל, ועדיין פרנקי היה זה שעל סף פתיחת חקירה נגדו על מכירת משחק.
זה שחקן שאסור, פשוט אסור, שיהיה מוביל (ועוד קפטן. קפטן!!!) במועדון כמו ברצלונה. בטח לא בעלויות הכספיות הנוכחיות שלו.
מילא זה שהוא לא יודע לשחק בנגיעה, או בפחות מ-368 כאלו בכל פעם, אבל הרכות והוויתורים שלו על כדורים/לחץ פשוט גורמים לי לרצות לטוס לברצלונה, לארוז אותו, ולנסות לשכנע איזה אמורים/ארטטה/שייח’ סעודי שמדובר בחוליה החסרה בסגל שלו. ואז לצחוק מהצד.
די, זה פשוט לא עבד, ולא עובד. זה כבר לא המאמן, ולא השחקנים שמסביב, וכבר לא ה"אם רק יתנו לו לשחק בעמדה שלו עם מאמן נורמלי ושיטה הוא יהיה מדהים" שהיווה תירוץ קבוע. לפרקים נפלתי בזה גם, אבל די. מספיק.
מה שחלקנו ראינו מההתחלה, פשוט מקבל משנה תוקף בכל שבוע מחדש.
האירוע במחצית השנייה בו היה איבוד כדור, 30 מטר מהשער של אינטר, והוא פשוט עמד, הרים ידיים באוויר, ולא טרח לחשוב על להרהר על לרוץ לנסות לחטוף/לסגור/ללחוץ, בזמן שאינטר טסה למתפרצת, פשוט שבר אותי סופית.
אני זוכר שבעונת 04/05 השלמנו בקיץ בניית סגל מטורפת.
לא היה חסר כלום. זהו, ה-‘‘דרים טים’’ 2.0.
לקחנו אליפות אחרי בצורת והיינו בטוחים שגם נלך עד הסוף באלופות, אבל מוריניו עם המתפרצות הקטלניות(וטיפה עזרה מהשופט) העיף אותנו ברבע לא משנה כמה קסם רונאלדיניו ניסה לשלוף.
היה שיברון לב אמיתי. אבל ההרגשה הייתה שהקבוצה הזו נתנה הכל ושווה יותר. היא רק צריכה עוד טיפה ניסיון.
ככה אני מרגיש לגבי הקבוצה הזו היום.
אנחנו הצלחנו הרבה הרבה מעבר למצופה. ואפילו שאני לא יודע מה היה קורה אם היו לנו 2 מגנים כשירים לחצי הגמר, יכול להיות שזה פשוט אחד הדברים האלה שצריך לעבור כדי להתחספס טיפה ולהגיע לדבר האמיתי.
עוד טיפה שיוף של הסגל ונחזור עם מוטיבציית שיא בעונה הבאה. והפעם הקסם של לאמין יכניע את השוער היריב.
אגב, אולי הצלחנו להימנע מלהגיע לגמר מוקדם מדי ולקבל תבוסה מפסז’.
מעניין מאיפה בארסהמניה לקחו את זה, כי
Araujo: “I think Gerard was fouled in the 3-3. The referee influenced the result, but there’s no need to make excuses. The mentality is very good, and this generation will be back next year.”
וגם
Araujo: “I’m very strong in duels, I should have been better in the third goal.”
באמת בושה.
העיקר נעלב מגונדואן שנה שעברה.
למכוררררר.
לא אמר את זה
https://x.com/BarcaTimes/status/1919888260920177111?t=4YSGwhdLMIcu_ljdjv4sWQ&s=19
בערך מה שדימה ציטט
The supposed quote by Araujo on Gerard Martín is a gross mistranslation.
The phrase ‘hizo falta’ was interpreted as ‘Gerard was missing,’ but Araujo was referring to ‘hizo falta’ as Dumfries making a foul on Gerard Martín.
גם פליק וגם פדרי התלוננו על השופט בראיונות אחרי המשחק.
זה לא בדיוק יעזור לנו בפעם הבאה שהוא ישפוט אותנו.
לא אומר שלא היה פאול אבל התמונה מטעה.
בוידאו רואים שדריכה אין.