ליגת האלופות 24/25: פסז' אלופת אירופה אחרי 5:0 עצום על אינטר

עזוב דן. זה לא רק המשחק הזה. כל משחק שלו. הוא באמת משהו מיוחד.

זה כל כך מדהים מה שלוצ’ו עשה עם פריז. מועדון מסריח אבל קבוצה מרגשת בטירוף. כיף לראות אותם.

ואינטר שוב נותנת גביע ראשון לרעים. מדהים.

הכי כיף שהוא עושה את זה בלי כוכבים, אשכרה מלמד אותנו בפעם האלף שקבוצתיות ושיטת משחק הם עושות קבוצות למנצחות ולא שחקן כזה או אחר.

אחרי שהדיחו את ליברפול כתבתי שפסז’ הקבוצה הכי טובה בעולם העונה, אמרו שאני מגזים בגלל שניצחו את ליברפול שלי.

אבל כתבתי אז באופן הכי אובייקטיבי שאני יכול, מה שהם עשו לנו אף קבוצה לא הצליחה, היו מעלינו לפחות 2 רמות מבחינה פיזית אתלטית, אם מוסיפים טכניקה אדירה של רוב השחקנים וויטיניה ונבס בקישור עם האלגנטיות של רואיז והסוסים מלמעלה זה קשה מאוד להתמודד מולם.
ואם לא הולך אז יש להם ספסל שלבד יכול להתחרות גם על האלופות.

זה ממש חד-צדדי כמו ליברפול-מילאן ב-2005 ואתם יודעים מה קרה אחר-כך - פה זה לא יקרה. אינטר נראית עלובה מאוד ומביישת את המעמד, מעניין מה עובר לאוהדי ברצלונה בראש. פ.ס.ז’ מניעה כדור כמו באימון ואפילו לא מתאמצת. פ.ס.ז’ נראית פיזית ואתלטית בשתי רמות מעליה, טכנית עם הכדור, חדוות משחק, ולמעט כמה דקות גם לא נרדמה אחרי שהובילה. כמובן שהם בטירוף להשיג את התואר הכי חשוב שאין להם, ועדיין - ריאל מדריד הייתה מגרדת פה תיקו במחצית עם איזה שתי הצלות גדולות של טיבו קורטואה ומתחילה לשחק בדקה ה-60.

אוהב את המשחק של עוסמאן דמבלה עם הכדור הגדול בשער השני, כמובן שגם ה-0:1 היה תענוג, כל מסירה של פ.ס.ז’ עם כתובת, משחקים מהר כשצריך וכשלא אז עושים עוד פס. דמבלה לא מנסה לנצח את המשחק בכוח.

בדקתי ומילאן בגמר 2005 השיגה את השער השני רק בדקה ה-39. אגב לא שמתי לב בכלל שניקולו בארלה על המגרש. כעת אינטר בבעייה שאין לה את השחקן עם הניצוץ הזה שעושה גול מכלום עם כל הכבוד. זה או פריצה של דומפרייס או כלום כנראה

אשכרה חאקימי לא חגג את הגול הגדול בקריירה שלו בגלל שפעם שיחק באינטר לתקופה קצרה. לאן השחקנים רוצים להגיע עם זה?

הגרסה הכדורגלנית לwoke המטורלל.

וברצינות, רק אני צוחק לבד מזה שטמבל’ה הולך לזכות בכדור הזהב? אמבפה, והקולס הממוצע, לא יישנו כמה חודשים טובים.

אני ממש לא נהנה מכדורגל.
אינטר כרגיל בונקר, אבל גם פריז לא מרגשת ולא שוטפת את המגרש.
אם זה לא היה הגמר, כבר הייתי עובר למשחק אחר.

חובת ההוכחה על אינטר עכשיו. פריז שטפה את המגרש והשיגה 2-0.

אני עברתי… לעבוד. אין שום דבר במשחק הזה למרות שכיף לי לראות את לוצ’ו זוכה, אבל אחכה לתמונות אח"כ, לא חייב לסבול כדורגל לא משהו בשביל זה.

אין לי מושג על מה אתם מדברים, כדורגל מעולה של פסז.

במקרה שמתי ווליום בגול השלישי ושמעתי את שגיא כהן מתלהב ממסירה פשוטה של ויטיניה כאילו זה המהלך הכי טוב בהיסטוריה.
חזרתי למיוט.

זה היה נשמע כאילו ויטיניה עבר 7 שחקנים ומסר לדואה במספרת. אבל זה שגיא, לא מפתיע.

יש בערוץ 58 שידור בלי שדרנים. כן ירבו.

אצלי זה בתשלום נוסף.
מיוט זה בחינם.

כן שגיא כהן אוהב את ההכרזות והקביעות האלה ומודה שאני עדיין מחבב אותו בטח ביחס לאפשרויות האחרות בערוץ הספורט.

ולצד זה אחלה גול של פריז סן ז’רמן, החל מהעקב של עוסמאן דמבלה שביטל שם שני שחקנים ו-ויטיניה שהוא אולי המצטיין השני אחרי הכוכב שהוחלף עם הולכת כדור שקטה ומסירה בדיוק בזמן והגיש לו את זה על מגש, רק לגלגל לרשת. אפשר לפרגן גם לקבוצה אחרת על כדורגל טוב ואפילו ללואיס אנריקה אהובכם. זו התוצאה הכי חד-צדדית בינתיים בגמר מאז…

היה ברור שפ.ס.ז’ במומנטום טוב יותר ואם לוקחים שחקן מול שחקן אז הם טובים מאינטר שהגיעו עייפים-חמוצים לגמר, אבל אף אחד לא היה מהמר גם לא על 0:3.

זה לא מסי בברנבאו אבל זה שער אדיר של וויטיניה. לגמרי עבודה שלו.
הוא קיבל את הכדור באמצע החצי שלו, סידר קצת את החברים שלו, זיהה את הפרצה, נתן ודרש את הכדור מטמבל’ה ומסר על הס"מ לילדון.

וויטיניה שחקן על.

מביך מאוד לאינטר

פעם ראשונה מאז השד יודע שהזוכה היא לא ריאל, בארסה, או קבוצה שהדיחה את אחת משתיהן.

אינטר היום -

1000144585

תנו כבוד ללואיס אנריקה.