ליגת האלופות 24/25 - הדיון המתגלגל: מנצחים בחוץ 5:4 במשחק משוגע מול בנפיקה במחזור השביעי (כבשו: לבנדובסקי X2, ראפיניה 2X, אריק. בישלו: פדרי, פראן)

ההרכב של ברצלונה -

שצ’זני בהרכב.
כל השאר כצפוי.

ההרכב של בנפיקה -

די מריה בספסל.

לפלורנטינו לא הספיקו מזוודות הכסף, אז הוא בא להשפיע ישירות על המשחק.

מחצית חושך שלנו באצטדיון האור, של כולם. חלק יותר, חלק פחות, אבל חושך.

בנפיקה אוכלת אותנו, אבל לדעתי זה לגמרי עניין של ביצה ותרנגולת - אם קונדה לא היה משאיר חור בקנה מידה תנ"כי בגול הראשון, ואראוחו וקובארסי לא היו צופים בגול, המצב אולי היה אחר.

אבל הכל היה טוב ויפה ואחלה, עד ש-2 הפולנים החליטו למכור את המשחק. שצ’זני במופע בלהות, בעלייה המיותרת למעלה ובכניסה בבאלדה בשני וביציאה האיטית והנוראית שהובילה לפנדל ולשלישי, צריך להיזרק לספסל ובחזרה לפנסיה במהרה. ולבנדובסקי? מילא תזוז לאט ולא מדויק, אבל אני כל כך כל כך שונא את העקבים המיותרים שלו, ש-100% מהם גורמים לאיבוד כדור.

המשחק לא גמור, אבל ביכולת הזו, ובתוספת לאמין במוד ילד חרא משחק שני רצוף? לא אופטימי במיוחד.

נ.ב. מה הסיכוי להחתים את המגן השמאלי של בנפיקה?

למרות המתנות של שצ’סני ושות’ היו פה 3-4 מצבים של שער בטוח

לבה, גאבי, לאמין, ראפיניה

זה ארבע החמצות של בית סוהר.

לאמין ממש לא קיים, לא בהתקפה ולא בהגנה.
שיכניס את פראן במקומו. גולים הוא לא יביא אבל לפחות יעשה הגנה.

רוח של דמיאן סוארז נכנסה בשסני. רק שהשופט לא ספרדי, הוא שרק לפנדל

איך נגיד את זה בעדינות? הפנדל על לאמין פחות מובהק מההוא שהיה על קונדה מול חטאפה.

קרדיט לאיל!!!

ברצלונה לא ראויה לפדרי

משחק הכי מטורף שאני זוכר מאז ה psg

ישירות לגולד. איזה קלאסיקה!

אני לא מעכל מה שראינו עכשיו

מישהו יכול להסביר לי מה קרה?

הכל מבוים. זה לא יכול להיות אמיתי

דימה אתה המומחה בסופו של דבר הניצחון הזה מספיק לנו?

צריך להגיד את האמת - כשמשחקים מולנו נכון, ולא כזה מסובך לשחק מולנו נכון, כובשים בקלות. גול ראשון על קונדה וקובארסי, שני ושלישי על שצ’זני, ורביעי על קונדה ואראוחו. אבל גם בלי כל אלו, בנפיקה הגיעה בכל התקפה להזדמנות טובה. ובקלות. משחק נכון מאוד של בנפיקה, התקפית.

צריך להגיד עוד אמת - אסאדו שיחק רע מאוד היום, ופרנקי, היום ובשבת, היווה שיפור רציני. ובהתחשב בעייפות הבולטת מקילומטרים של פדרי (נגיע אליו בהמשך), ההולנדי יכול וצריך לקבל דקות במשחקים הבאים על חשבון לפחות אחד מהם. וגם גאבי ברשימת המסופסלים האפשריים.

צריך לומר אמת נוספת - משהו מאוד לא ברור קרה היום. ניהול משחק מזעזע של פליק במחצית הראשונה (מה לעזאזל הייתה העמדה של קונדה? קשרלוץ אמצני?), פלוס משחק הגנה גרוע מאוד (גם של קו ההגנה, וגם של הקשרים שאמורים לתמוך), אבל חילופים שהצילו את המשחק בשנייה. זה לא רק הגול של אריק, אלא החילופים של פרנקי, אאא"פ ואפילו אי החילוף של שצ’זני.

אמת לפני אחרונה - מסתבר שיש לנו יכולת להתפרק ולפרק, באותו משחק. אופי מעניין, של רכבת הרים עם תסביך אישיות.

והאמת הכי אמיתית אמיתית - לאמין זה אחלה, ראפיניה שמחטיא
37844 הזדמנויות ואז מבקיע במהלך גדול עם הראש ומנצח את המשחק בשנייה האחרונה זה סבבה. אבל העונה הזו תקום, תיפול, ואולי תגרד משהו - אך ורק על פדרי. הוא גמור, הוא עייף, הוא מותש, אבל העונה הוא ברצלונה, וברצלונה זה הוא.
הקבוצה הזו לא ראויה לו.

הלאה לוולנסיה ואטלאנטה.

נ.ב. לבנדובסקי הביתה.

ציפיתי שתכתוב ״לבעוט בלבנדובסקי הביתה, בעקב״

מאותה הסיבה שזרקנו את ההובלה בליגה - ניצול מצבים

והיום היינו שווים את השערים האלה כבר בירידה למחצית.

חשבתי על זה, אבל פחדתי שנאבד עוד כדור בגלל זה.

בסופו של דבר 4 טעויות ענק של ההגנה שלנו גרמו לזה להיראות יותר גרוע ממה שזה. במחצית השנייה כשהפולני הפסיק לעשות שטויות ונעל את השער די פירקנו אותם.

במצית הראשונה כולם נראו רע. לא היה אחד שאפשר להחמיא לו. במחצית השנייה, עם החילופים, הקבוצה נראית משמעותית יותר טוב. כולל משחק שני מצויין של פרנקי מהספסל!

לא חושב שאפשר לנתח ניצחון כזה בצורה רציונאלית לבד.

אותי הכי מטריד ניצול המצבים שלנו. שאר החולשות זה דברים שכבר ידועים לנו ולדעתי לפליק אין יותר מידי מה לעשות עם הסגל הקיים.

הביקורת שלי זה על זה שהוא נראה חסר אונים מול לבה ולא מצליח לשים פטיש בראש לשחקנים שמחמיצים כל הזמן.

אבל כמו שאני כותב כל הזמן, כדורגל צריך להנות ממנו. וזה מה חשוב בסוף.

הניצחון הזה לדעתי מוראלית יכול להחזיר אותנו למסלול.

בשביל משחקים כאלה אנחנו יושבים ורואים משחקים מצ׳עממים שבוע אחרי שבוע :soccer::star_struck::soccer::star_struck::soccer:

נראה כמה זמן יקח עד שאצליח להרדם… :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

אז מי הסרגי רוברטו של המשחק הזה? וכמה שנים הוא ישאר בברצלונה בגלל זה :joy:

פראן טורס מרים את היד!

מתמטית - כן. אנחנו בשמינית.
מעשית - לא. אני רוצה עוד הצגה בלי לחץ ועוד 3 מיליון על הנצחון.