צ'יפים לצ'אבי - דיון הטקטיקה, הסגל והצוות המקצועי שלא רלוונטי עד שפליק יפוטר

אבל אתה מדבר על נושא אחר.
ההפרדה בין עם הכדור ובלי הכדור.

לדעתי הדיון ביני ובין Ganjo התרכז בלבד במצב של עם הכדור.

בין עם הכדור ובין בלי הכדור ההגדרות היום מאות התשטשו. שני קשרי אמצע, אחד יקבל כדור וינסה להעביר אותו לשחקן שבעמדה טובה יותר והשני יתפוס אותו וידפוק דריבל על חמישה שחקנים. שניהם קשרי אמצע, על אותה בלטה בדיוק, ושניהם עם הכדור. מה שהשתנה בימינו זה התפקוד של השחקנים, כולם תוקפים וכולם עושים הגנה ולכן אין שום משמעות לטייטל קשר התקפי או קשר אמצע, החשיבות היא נטו היכולת שאותה מביא השחקן למגרש.

לא מסכים.
אתה לוקח את הכדור לקצה ואז זורק אותו מהצוק.
כן, כולם עושים התקפה.
לא, לא כולם עושים אותו דבר.
רייס לא עושה את מה שז’ורז’ינו עושה, שלא עושה את מה שאודגארד עושה, שלא עושה את מה שמרטינלי עושה, שלא עושה את מה שהאברץ עושה.

אוקיי יש לי שאלה, מה ההגדרה לקשר התקפי ומה ההגדרה לקשר אמצע?

זה תלוי בבן אדם.
כבר נראה לי שאמרנו כל אחד כבר כמה פעמים שאלו תיאורים בעייתיים.

נכון, לכן בדיוק הטענה שלי היא שצ’אבי ואינייסטה היו לא זה ולא זה, הם היו הרבה מעבר לכל הטייטלים המצמצמים האלה.

אבל כבר עברנו את זה.
תסתכל למעלה איך תיארתי אותם.

אה, פספסתי את זה, הייתי צריך לקרוא לאט יותר.

לייק 1

אני חושב שהדבר הגיוני הוא לדבר ב roles הגדרות שחקנים לפי עמדות זה כבר לא הסיפור פה.

צ’אבי ואינייסטה היו חצאי כנף בוסקטס היה פיבוט. אף אחד מהם לא שיחק כ 10 אצל פפ, כי הוא מהראשונים שויתר על התפקוד. מסי אצלו התחיל כ inverted winger וסיים כתשע מזוייף. בשום שלב לא היה אצל פפ משהו שעונה ל 10, צ’אבינייסטה ניהלו את כל המגרש מרחוק או מקרוב.

צ’אבי המאמן ניסה לשחק עם גונדו כ 10 או trequista, קרי שחקן של שליש קדמי בלבד. יכולת ניהול המשחק שלו בעמדה הזאת מצטמצמת משמעותית, ולא ברור מה היה פשר ההחלטה, אבל קשה לי להאשים את גונדואן בזה. זה קצת כמו להגיד לדני אלבס “תישאר למטה” ואז לא להבין למה הוא לא נותן ביצועים כמו בסביליה.

יש פה המון קונטקסט ללמה גונדואן לא שיחק באותה רמה כמו בסיטי, על כן קשה לי לבוא בהצהרה שהיה מדובר בשחקן “אוברייטד”. זה מזכיר לי את האכזבה מברנארדו סילבה עם פורטוגל, שהתפקיד של כולם היה לפרגן לכריסטיאנו, ואז תהו למה לא הולך לו כשכל מה שעשה היה לרוץ באגף ולהרים לו.

2 לייקים

אחד הפוסטים אוחד לנושא קיים: פליקי פלאקה :: עידן חדש בברצלונה תחת הגרמני

אחד האנליסטים האהובים עליי כותב על החשיבות של אריק ואראוחו. כל אחד בתחומו.

כן אבל מה צאבי קשור לעסק? הוא כבר לא יכול לקבל ציפים מאיתנו חח

לא ידעתי איפה לשים, חיפשתי את ה’‘דיון הטקטי’'.

שיניתי את שם הדיון.
גם אתם יכולים.

לייק 1

אבל כבר יש דיון כזה…

זלא"ד

הדיון הזה הוא על הטקטיקה.

הדיון הקיים הוא על המאמן והצוות.
שלא יתערבבו הנושאים ההו כה מדוברים.

לייק 1

זה ליטרלי אותו דבר. מה יש לדבר על הסגל והטקטיקה, בלי לדבר על המאמן והצוות המקצועי?

חשבתי שהשורה האחרונה תבהיר שצחקתי.
כנראה שזה לא היה מספיק חד.

ברור שהנושא שהבאת נפתח בדיוק בשביל זה.
הקודם (בעצם איפה שאנחנו עכשיו) היה על צאבי ומה שהבאת הוא על פליק.

2 לייקים

שכחתי שיש כזה.
אולי אפשר לנעול את הדיון נזה?

ואז נפתח שוב שצ’אבי יחזור במקום פליק בינואר?
:crazy_face:

2 לייקים