שקרן, לפעמים הוא הוחלף בדקה ה 65 ולפעמים אפילו 70.
לפחות עד ינואר, אני מאמין שזה אומר שפליק מבין שאחרי שנה של פציעה צריך להחזיר מישהו בהדרגה, כדי לא לקבל עוד פאטי.
רואים את זה בהתנהלות גם מול פרנקי, אולמו, ובתקווה שגם עם RFA.
אם זה יימשך עוד הרבה, יהיה אפשר להסיק מזה על כמה פליק מחזיק מגאבי.
פרה פרה.
''מה יש לו ביד" הכוונה שגאבי לא שחקן טוב ופליק מבין את זה?
בדיוק. שחקן משלים אבל לא אחד שאפשר להפקיד בידיו את הקישור, כמה שהלב שלו רחב.
אני אחסוך את הדיון על עד כמה אני לא מסכים איתך לגבי גאבי ואתרכז בדקות המשחק.
הוא בן 20 והוא היה שנה בחוץ. שנה.
מה שהוא קיבל אלו בערך דקות המשחק שהוא אמור לקבל.
את דעתו של פליק נדע רק בעוד כמה חודשים, ואני בטוח שאתה תופתע.
אני אשמח להיות מופתע!
אני ממש מקווה שמרוב שמחה תזיזו את התחת שלכם, תבואו למפגש ותזמינו אותי לבירה.
אם יהיה מפגש למשחק מוקדם יותר (שמתחיל ב-18, 19 או 20)
מבטיח שאני מזמין אותך לבירה (:
אתה כבר חייב בירה לשביט במשך שנים
אני חושב שזו התוכנית שלו לחיי נצח - כל עוד אתה חייב לו בירה הוא לא יכול למות.
הוא לא גובה את החוב וחיי נצח מובטחים לו.
לצערי אפילו קלאסיקו (שזה מפגש פוטנציאלי שהוא לא ליגת האלופות) לא משחקים בשעות האלו…
ובליגת האלופות לא נראה לי שיחזירו אותנו לשעה 19:00 עם כמה שאנחנו לוהטים העונה…
דווקא היו כמה וכמה קלסיקואים מוקדמים.
הקלאסיקו הבא בקאמפ נואו כנראה,
אולי באמת נרים מפגש אם זה יהיה בשעה סבירה - אחרי הכל צריך לחגוג גם את החזרה למקדש!
קונדה נח רק ב 2 משחקים השנה, נגד אלאבס ונגד אספניול.
MD אומר שבשני המקרים זה לא היה בשביל שינוח, אלא עונש על איחורים. פעם אחת איחר ב 3 דקות ופעם שניה איחר בדקה לשיחה לפני המשחק.
משמעת של רס"ר בבט"ר יש לו לפליק.
קאסאדו הוא ללא ספק הפתעת העונה מבחינתי.
היו לי עוד ספקות אם הוא יצליח לשחק טוב גם מול אריות אירופה, אבל אחרי ריאל ובאיירן הוא הוכיח את עצמו.
לא האמנתי. אני חשבתי שהוא שחקן שיעזוב לסלטה ויגו ב-5 מיליון.
בהנחה וברנאל חוזר טוב מהפציעה, זה שם אותנו בפוזיציה מצויינת בחזית הקשר האחורי, ומייתר רכש. שזה טוב, כי אין לנו כסף.
אני באמת חושב שעם סגל מלא+ רכש של מגן שמאלי וקיצוני שמאלי (ואולי חלוץ צעיר) נחזור רשמית למעמד של קבוצת על שמסתכלת בגובה העיניים על כל מועדון אחר.
לגבי קיצוני שמאלי, רק אציין שיש את רוסלאן אמבה מלה מאסיה שנראה מעולה. הוא בן 15 בפברואר, אז בעונה הבאה אפשר כבר לתת לו הרכב
בחזית החלוצים יש את ג’יסטאו שנראה אש וכבר בן 16. אבל חזר מפציעה ארוכה.
עושה רושם שיש תמימות דעים כרגע שהחסרונות שלנו הם בעיקר כנף שמאלי וגיבויים בעמדות המגנים.
כמובן שגם מדברים על העתיד שאחרי לבה וטר שטגן(מה שלא בהכרח יקרה בקיץ הקרוב).
אין ספק שהחיסרון הבולט שלנו היום זה שחקן שמסוגל להוות איום מהקו השמאלי(עם כל הכבוד לבאלדה🙄).
מדובר בחיסרון כפול מאחר וטקטית אין לנו אין את הכלי הזה לכשעצמו, וזה הופך לבעיה משמעותית כשימאל לא על המגרש וכמו שראינו מול סוסידאד כל המשחק שלנו מתרכז לאמצע.
בתקשורת כבר זורקים את כל השמות הכי יקרים, וברור שלאפורטה ינסה כל אופציה כלכלית כדי להביא ‘שם’, אבל גם אם יש כסף, איפה נכנס בהרכב שחקן שהוא כוכב או מגיע במחירים ומעמד כזה?
הרבה יותר הגיוני להביא שחקן צעיר וזול שיכול לגדול לתוך ההרכב בזמן הנכון ובינתיים להוות אופציה נוספת, מאשר להביא שחקן שכל דקה שלו על הספסל(או של השחקן שישב במקומו) תהיה חגיגה לתקשורת(ותייצר מרמור בקבוצה).
לדעתי מגן שמאלי- להרכב ולא לספסל, זה הכי דחוף. זה גם כנראה יהיה קצת זול יותר מקיצוני שמאלי ברמה גבוהה. למען הנקודה, בהנחה ואין כסף הרבה כסף גם בקיץ הקרוב, הייתי קונה מגן ואז אם זה מתאפשר מביא את סאנה בחינם למשל.
בימין קונדה ופורט כגיבוי זה אחלה מבחינתי.
התחלתם להגיד שיש שמות צעירים המשתלה לאגפים, ובדרך כלל להביא ווינגרים סבירים יוצר קל להקריץ המחליף לעומת מגן שמאלי טוב שיפתח על חשבון מבולבאלדה.
אגב שם מעניין זה בראיין סאראגוסה מאוססונה שלדעתי מושאל מבאיירן.
אני מסכים שמגן שמאלי איכותי פותר לנו את רוב הבעיות, אבל לא פשוט למצוא ו/או להחתים אחד כזה. זאת הסיבה שלא מעט מועדונים מתרכזים בשחקני התקפה כדי שיאיישו את הכנף ובלמים מהירים לעמדות המגן.
דיוויס מסיים חוזה ולכאורה מתאים בול, אבל חוץ ממנו אין עוד הרבה אפשרויות וכולם יקרים(כולל דייויס החופשי).
בכל מקרה קיצוני שמאלי טבעי זה עדיין חובה, למקרים שימאל ו/או המגן השמאלי יהיו לא כשירים.