גם כריסטנסן לא ילד ואוטוטו מסיים חוזה.
קובארסי באנקר, אראוחו צפוי להיות הקפטן שלנו ל-5-6 שנים הקרובות. גם אם איניגו יורד לספסל זה לא יהיה בשביל כריסטנסן.
גם כריסטנסן לא ילד ואוטוטו מסיים חוזה.
קובארסי באנקר, אראוחו צפוי להיות הקפטן שלנו ל-5-6 שנים הקרובות. גם אם איניגו יורד לספסל זה לא יהיה בשביל כריסטנסן.
בהינתן זה שקובארסי ילד ואראוחו פציע, אני לא בטוח בכלל שהוא לא יהיה בלם פותח לפחות חלק מהמזמן. בלם שלישי, בכל מקרה, הוא כנראה יהיה, ויקבל הרבה דקות.
לגבי גיל - כריסטיאנסן בן 28 ומרטינז בן 33 זה פער משמעותי ואתה לא יכול לפתור אותו ב-שניהם זקנים. אחד יכול לתת עוד 5-6 שנים בטופ, השני עוד שנתיים במקרה הטוב.
מרטינז מסיים חוזה בסוף העונה. אם כריסטיאנסן לא רוצה לחדש - זה משהו אחר. שימכרו אותו.
אם מה שאתה אומר היה נכון, אז לדעתי לא היינו שומעים דיבורים על המכירה שלו.
היו בשנה האחרונה כבר שמועות על מכירת אראוחו, פרנקי, ראפיניה, ועוד המון שחקנים.
בפגרת נבחרות היו שמועות שאנחנו מתלבטים בין לרכוש את ניקו ולאאו. עיתוני ברצלונה לא ממש אמינים. יכול להיות שיש גורמים בהנהלה שרוצים למכור אותו, אבל לא חושב שאפשר להסיק מזה המון מסקנות.
מה שאתה עושה פה זה בערך מה שטענת שאני עושה בהשוואה של הגילאים.
לא כל השמועות שוות.
מתאו מורטו עיתונאי מאוד אמין בהקשר שלנו בתקופה האחרונה, ובכל מקרה לא מדובר במשהו דמיוני.
מדובר על שחקן שיגיע לקיץ בגיל 29, אחרי פציעה די ארוכה עם עונה אחת לסיום החוזה הלא זול שלו. הגיוני מאוד שבארסה תשמח לקבל עליו 20 מיליון יורו ולהתקדם הלאה.
כן, הוא מסיים חוזה ב 2026 אז או חידוש או מכירה.
הגיוני יותר למכור אם יש כבר הרבה בלמים בסגל ופליק רוצה אחד משלו.
וזה גם יעזור מאוד בפייר פליי.
כרגע בלי לאמין אנחנו לא מסוגלים לנצח אף אחד, אבל אני חושב שפליק ימצא פתרון.
לעומת זאת חלוץ מרכזי כמו לבנדובסקי קשה מאוד להחליף בסגל הקיים.
אני לא רואה למה קשר בתור קיצוני יהיה פיתרון מוצלח יותר מקשר בתור חלוץ.
להחליף את ימאל או את לבנדובסקי ברמה הטקטית והאיכותית זו משימה לא פשוטה באותה מידה.
כי גם פדרי , גם אולמו וגם גאבי כבר עם ניסיון בצד שמאל.
ראפיניה קיצוני ימני במקור.
אז בתאוריה יש תחליף אם ראפיניה או לאמין ייפצעו.
לאף אחד אין ניסיון כחלוץ מרכזי, ורק אולמו נראה כמו אחד שמתמצא ברחבה.
דקות משחק בעמדת מסוימת (על הנייר) זה לא תחליף לאיכויות משחק. בלי ימאל אין לך מי שירווח את המגרש. אין לך מי שיפרוץ על הקו או יקח שחקנים בדריבל.
מודה שאני לא מכיר את העיתונאי ויכול להיות שהוא אמין במיוחד- אבל תרשה לי להטיל ספק.
החוזה של כריסטיאנסן הוא גם לא גדול במיוחד, ולא שונה בהרבה ממרטינז, שגם לו נגמר החוזה בסוף העונה- רק שמרטינז יהיה בן 34 בקיץ.
אם יש בעיות בחידוש- שימכרו. אני אומר את זה אפילו על פרנקי, שהוא לדעתי הקשר הכי חשוב שלנו חוץ מפדרי.
אחרת, זו תהיה טעות גדולה למכור.
אגב, אני הייתי משאיר את שניהם כמובן ומוכר את אריק. מוכן גם לתת דומינגז מתנה עם כל רכישה של אריק (:
אני חושב שכמו שדימיטרי הסביר בעבר הנושא הוא לא שכר (למרות שהשכר של כריס בטוח לא נמוך במיוחד) אלא העובדה שהוא הגיע בחינם, מכירה שלו תכניס כל יורו שיכנס ישירות לפייר פליי כהכנסה.
כשהוא בפורמה כריס בלם ברמה גבוהה מאוד, ברמה של פאו ואראוחו אם לא יותר לפעמים, הבעיה שהוא לא כשיר המון לאחרונה ואני יכול להבין למה שירצו למכור אותו.
אם אראוחו לא יצליח לשמור על כשירות העונה לא פוסל קולות נוספים בהנהלה שירצו למכור גם אותו.
הדיון הזה כל הזמן חוזר על עצמו מנקודה לנקודה.
זכותך לחשוב מי יותר טוב מקצועית, אני בסה’'כ טוען שזה לא נראה שזה המצב כרגע בבארסה.
בנוסף אני מנסה להסביר למה זה הגיוני שבבארסה יסתכלו על כריסטנסן בתור שחקן שצריך להימכר.
ואני טוען שאני לא ממהר להאמין לרוב דיווחי העיתונאים, שהיו גם דיווחים אחרים, ושאני לא חושב שזה הגיוני למכור את כריסטיאנסן כשיש את אריק ובהינתן ולמרטינז יש לתת עוד עונה ואולי 2 מעבר לנוכחית.
לא ראיתי דיווחים אחרים על כריסטנסן בתקופה האחרונה, איפה קראת?
זה שמרטינז בסוף הקריירה כבר פחות רלוונטי לדעתי, כי העתיד של בארסה זה קובארסי ואראוחו.
מי יהיה ברוטציה אחרי איניגו זה משהו שנוכל לטפל בו בעתיד במצב פיננסי יותר טוב.
בארסה עדיין במצב שהיא צריכה לייצר עוד ועוד מקורות הכנסה.
אז למה אתה דורש קיצוני שמאלי פותח לפני המחליף ללאמין או ללבנדובסקי?
איפה תתקע את ראפיניה? הקישור עמוס גם ככה. הוא יורד לספסל?
תקרא את ההודעה שלי בנושא הזה, בדיוק טענתי שאנחנו לא צריכים קיצוני שמאלי פותח.
בעצם אפילו נתת לייק.
חוץ מזה, אני לא חושב שאנחנו צריכים מחליף ישיר לימאל או לבנדובסקי. אין דבר כזה.
אנחנו צריכים שחקן שיתנו לנו אופציות ואיכויות.
מחליפים ישירים לימאל ולבנדובסקי ישבו על הספסל לאורך רוב העונה.
עברתי עכשיו על ההודעות האחרונות שלך, ורק ראיתי שלהחליף את ראפיניה בקשר יותר קל מלהחליף את לאמין בקשר. זה בתגובה להודעה שלי.
זכרתי שאתה תמכת בהבאת קיצוני שמאלי במקום ראפיניה. אולי טעיתי.
אם מתייחסים לדינמיקה הנוכחית, ברצלונה חייבת למצוא ווינגר מחליף שיוכל לעזור בניפוק מספרים. באסה להגיד את זה, אבל בהינתן שכולם בריאים אין לנו ממש סופר סאבים. הכי קרוב לזה הייתה הכניסה של אולמו נגד ראיו והוא תיאורטית אמור לפתוח מאחורי החלוצים.
לא יודע אם יש שחקן שיוכלהיוצ נחליף כווינגר ואולי גם עם יכולת לשחק לעומק ושלא יהיה לחוץ על דקות ויפגע במרקם הקבוצתי. בתכלס הכי קרוב שעולה לי לראש זה פדריטו האגדי. יש מישהו זמין בשוק?
השאלה מה אתה מגדיר ‘סופר סאב’.
אופטימלית היינו מביאים מישהו כמו סאביו או נוסא אבל שניהם כבר השתדרגו בקיץ.
אפשר גם ללכת על מישהו סביר שלא הצליח לעשות את הקפיצה למועדון גדול, נניח ציגנקוב(לפני שנפצע) או עבדה מיודענו. גם מיטומה יכול להיות אופציה.
יש את האפשרות לסמן מישהו אחרי השיא שיקבל ישיבה על הספסל, אבל בעידן של היום השחקנים האלה לרוב פשוט הולכים לסעודיה ועושים כסף.
נ.ב.
ראיתי תקציר של יובה לפני כמה ימים והבן של קונסיסאו קצת העיף לי את הסכך.
יש לו דריבל מפחיד.