פנטזיות, העברות וחוזים: אראוחו, מרטין, פדרי וגאבי האריכו חוזה

מי שכתב את זה המימ הבא מוקדש לו
Celebrity gif. Rick James on The Chappelle Show has a very straight face as he says, “Cocaine's a hell of a drug,” and then chuckles, slightly smirking.

לא הבנת. בגלל שהם ברשימה השחורה, אנחנו נמכור להם את לנגלה. וגם את פאטי כעונש נוסף.

אני מנחש שהמקור של 2 הכתבות האלו הוא אותו מקור (הגאזטה?), אז לא יודע כמה זה אמין/רציני/מחורטט וכד’.

ועדיין - שיירגעו שם בברצלונה ובאיטליה. דחוף.

קשה להאמין שליובה יש אפשרות להציע לו משהו שבארסה לא.

רישום?

אני מתעלם מכל השמועות על אראוחו בגלל שיש לו חוזה עד 2026. בניגוד לפרנקי, שחייב להימכר הקיץ אם לא יחדש, לאראוחו יש עוד שנה.

זה אותו דבר, לא? שניהם עם חוזה עד יוני 2026.

כן, התבלבלתי. אותו דבר.
אז כן, חייבים למכור גם אותו אם הוא לא מחדש.

איפה אתה גר/עובד? פשוט רוצה לדעת כמה מאמץ אני צריך להשקיע בשביל לנזוף בך פנים אל פנים.

גר באילת ועובד בנווה אטיב. בוא לנזוף בי.
על מה בדיוק? על זה שטעיתי או על זה שאני רוצה למכור את RFA במקרה ו ?

1000115082

סתם, אני מבין את הגישה.
פשוט חושב שבהיעדר הוכחות שהוא נסחף לחלוטין בדרישות להארכה שלו ו/או שהוא יעשה פאטי וכבר לא יוכל לחזור לכשירות פיזית מלאה - אנחנו עושים טעות קשה מאוד אם לא נחדש לו את החוזה. בטח בהתחשב בחלופות.

הוכחות אין אף פעם.
הדיווחים הם שהוא הסכים לחוזה נמוך בפעם הקודמת ומצפה לפיצוי הפעם. בנוסף, אם יעזוב בחינם צפוי לקבל מענק חתימה יפה.
הסוכנים שלו מותחים את הגבול בינתיים, וברמה הרציונלית אני לא בטוח ששווה לבארסה להתקפל במקרה הזה.

החצי עונה הקרובה תקבע אני מעריך.

אני אוהד של בארסה, לא של אראוחו ולא של אף שחקן כולל מסי.
אם לשחקן נשארה שנה בחוזה והוא לא רוצה להאריך, לא משנה מאיזו סיבה, עדיף למועדון למכור.
אם כל הצער שבדבר כי גם אני אוהב את אראוחו.

1. זה כן משנה מאיזו סיבה, כי זה לא תמיד בגלל ששחקן דורש יותר מדי.
  2. זה מאוד תלוי מה תעשה בהפרש שבין כמה ששחקן (אראוחו, במקרה הזה) דרש, למה שהשחקן שיגיע במקומו יקבל.

אם אראוחו דרש X, ולא קיבל כי המועדון החליט שזה יותר מדי, ואז יגיע שחקן אחר שלכל היותר שווה לו ברמה, ויקבל X (או יותר) - זה מהלך מטומטם. ואני בכלל לא נכנס לעניינים שאינם כלכליים כמו אופי, מנהיגות וכו’.

זה ההבדל הגדול בינו לבין פרנקי - בכסף שייחסך על פרנקי אפשר לעשות הרבה יותר מאשר הכסף שייחסך על אראוחו (אלא אם הוא בא בדרישות להעלאה לסטטוס הכלכלי של ההולנדי). בנוסף לזה שהאורוגוואי יותר הוכיח את עצמו ביחס לעלות שלו, בניגוד לפרנקי ובלה בלה בלה.

זה לא שאני אוהד אראוחו ולא ברצלונה (בעצם…), אלא שאני חושב שיותר טוב לברצלונה אם אראוחו יישאר (בהתאם לכוכביות שהעליתי בתגובה הקודמת).

ועדיין, עדיף את המקרה המטומטם הזה מהאלטרנטיבה העוד יותר מטומטמת.
באלטרנטיבה, אראוחו הולך בחינם ב 2026 ואז מגיע שחקן אחר ויקבל את ה X.
לכן עדיף למכור ב 2025.
ההבדל הוא על מי אני אכעס, על אראוחו או על לפורטה. אבל עדיין עדיף למכור אם אין חידוש.

ברור שעדיף שיישאר. אמרתי שעדיף למכור אם לא יחדש. אבל צריכים לעשות הכל כדי שיחדש, למעט שכר מוגזם.

היום ראיתי כותרת מצחיקה שבארסה תתן לפרנקי ללכת תמורת 50-60 מיליון.
בטח מחר יגידו שיתנו לפראן ללכת תמורת 100M ולפאטי תמורת 200M.

זה פורסם באחד החשבונות של אוהדי מדריד בטויטר.

חחחח

מסכנים, חושבים שלא נשאיל להם את פאטי…

לא מבין את מה שברצלונה עושים פה. הם לא מבינים שהם עושים טעות קשה כשהם בועטים אותו ליציע? הבחור כבר שנים במרחק משב רוח קליל מלגמור את העונה, אז בעיטה?

דווקא זה הגיוני…
פרז הוא איש עסקים מוצלח ואני מניח שבניגוד לחלק מהאוהדים הוא מבין שהגודל של המותג שלו תלוי בצורה מסויימת בתחרות שרק אתם יכולים לספק בליגה.

נורא מוזר מה שקורה בתקשורת סביב אראוחו.
זה על גבול המתחיל להרגיש אמיתי.

ואגב, לגבי פאטי, בדר’'כ משאירים שחקן מחוץ לסגל כשיש עסקה על הפרק לשחרורו. אולי יש משהו מתקדם עם העניין של ג’ירונה.