מה ימשך?
לא מזמן הטענות היו שהוא מסכן שרוצה להוכיח את עצמו בברצלונה, מאוהב בעיר שהוא רוצה לבנות בה את החיים שלו ובגלל זה לא מוכן לעבור ליונייטד, נכון?
האגדה של שם פרנקי.
אחד הבלופים הגדולים שלנו.
מה ימשך?
לא מזמן הטענות היו שהוא מסכן שרוצה להוכיח את עצמו בברצלונה, מאוהב בעיר שהוא רוצה לבנות בה את החיים שלו ובגלל זה לא מוכן לעבור ליונייטד, נכון?
האגדה של שם פרנקי.
אחד הבלופים הגדולים שלנו.
לא מבין מה בראיון שהבאת סותר את מה שכתבת פה ( אני יתעלם מהקצנה שלך)
ואני אחד שרוצה ללכת ראש בראש עם ההולנדי אם הוא לא מחדש כן…
לא מקצין. זה מה שטענו מהצד שלו.
מה סותר? העובדה שהוא בעצמו טוען שהחיים בברצלונה זה משני. שהוא כבר לא מדבר על להילחם כדי להצליח במועדון.
כל מה שנטען עליו שבגללו הוא מסרב לעזוב בזמנו, הוא טוען ההיפך היום.
מה השתנה? סוף החוזה.
הוא עדיין אומר שהוא רוצה להצליח בברצלונה אבל אם זה לא יתאפשר והוא מרגיש שהוא בולם אז הוא יעזוב.
ואתה רוצה לחזור לסאגה של יוניטד? אתה “שוכח” איך המועדון התנהל מולו?
הוא עדיין אומר שהחיים בברצלונה טובים אבל זה מישני להצלחה מקצועית במגרש .
בכלל, אפשר בכלל להאשים מישהו שלא רוצה לוותר על החוזה שלו בשביל לעבור ליוניטד הנוכחית? הם במצב יותר גרוע מאיתנו, ואנחנו במצב רע…
אתה נראה לי באגנדה נגד השחקן וגם אם הוא יגיד בוקר טוב בטויטר אתה נראה לי תצא עליו.
אני לא מתיחס לראיונות האלו לא בשלילה ולא בחיוב. זה PR .
ברור שאני באג’נדה נגדו. הוא הרוויח את זה.
לא ברור לי מה אתה מפספס שהוא אומר במילים שלו.
אין לי בעיה שלא הלך ליונייטד, יש לי בעיה עם האגדה שבנו סביבו כאילו הוא נשאר כי הוא אוהב את העיר ואת המועדון.
לא יודע מה באמת הוא חושב על המועדון. אני לא שם אף שחקן מעל המועדון. אבל אני לא מבין מה בראיון שהוא נתן כל כך סותר את זה.
אני חושב כמו שכתבתי, שהריאיונות האלו לטוב ולרע הם יחסי ציבור. אבל אם הוא באמת מתכון לזה אז טוב מאוד. הוא אומר במפורש בראיון שהבאת, שאם הוא ירגיש שהוא לא מצליח לתרום אז הוא יעזוב.
מה רע בזה?
מה הוא עשה? שהמועדון עשה ככל יכולתו למכור אותו כאילו הוא שק קמח משומש ליונטד הוא כמו בנאדם חופשי החליט שהוא לא רוצה לשתף עם זה פעולה?
החוזה שלו זה רק על ברתומאו וברצלונה. הוא לא עמד עם אקדח לרכה לברתומאו וכפה עליו, וכמו שאני מכיר את ברתומאו אני לא יתפלא אם הוא זה שכפה את החוזה המנופח על פרנקי חחח.
לדעתי, ובלי קשר למי אשם, מוטב לו בקיץ לחפש קבוצה חדשה. זה טוב לשתי הצדדים.
פרנקי בלי קשר ליכולת המקצועית, הוא לא האיש הרע בברצלונה.
שזה היה נכון גם אז כשהמועדון יכול לחסוך עליו מאות מיליונים, אבל ‘‘הוא רצה להילחם על מקומו’’, עכשיו כשהחוזה מסתיים פתאום הוא כבר לא רוצה להילחם.
יכל לבוא לקראת המועדון אבל הוא לא הסכים לזוז במאום, אבל זה בקטנה.
לדעתי הוא שחקן וכדורגלן מפונק, לא אוהב כאלה.
הבעיה בזמנו, שברצלונה מעל הראש שלו ובצורה הכי משפילה רצתה לשלוח אותו ליוניטד , מתוך כבוד לאוהד יוניטד היחידי בפורום, אני ישאר מאופק, אבל בוא נגיד שגם הוא יסכים איתי שיוניטד של היום זה לא פרגי טיים…
גם רצו להשפיל אותו וגם להוריד לו את המשכורת. איזה הפתעה, זה לא עבד. יותר מזה, שביקשו ממנו בצורה מכובדת לדחות את השכר הוא הסכים.
אני מניח שאם היו מציעים לו לעבור לסיטי או באיירן מינכן ועושים את זה בצורה מכובדת (אני יתן רמז לנהל משא ומתן ללא ידיעה של השחקן ולשלוח את כתבי החצר להשפיל אותו בתקשורת זה לא מומלץ…) הוא לא היה שחקן ברצלונה יותר.
אני לא מאשים אותו שלא עבר ליוניטד. אולי היה צריך לדחוף לקבוצה אחרת. לא יודע.
בכל מקרה, אני לא שונא אותו, פשוט ברצלונה צריכה לחושב על האינטרסים שלה ומה טוב בשבילה, נמאס לי שרק לשחקנים זה מותר היום. והקבוצה צריכה להתחשב רק בהם.
אני לא מתווכח איתך, אני פשוט לא נותן לו קרדיט על זה.
זה שהוא נשאר בגלל חוזה יוקרתי זה זכותו וגם בעיני נקודה לרעתו. לא קניתי את הסיפור הזה שהוא קנה בית בברצלונה ושהוא גדל על המועדון.
בגלל זה לא הפתיע/מפתיע אותי כשהוא לא חתם על חוזה חדש בזמנו וגם לא עכשיו.
כל הראיון הזה רק בא להכין את הקרקע לקראת העזיבה שלו. לא הצליחו פה כמצופה, אני רק רוצה לשחק כדורגל, נראה מה המועדון מציע.
הסימנים ברורים.
בכל מקרה, קצת יותר קריטי, אריק גארסיה על סף מעבר לג’ירונה תמורת עסקה באיזור ה-10 מיליון יורו.
עדיין בגדר שמועה. ופליק די הכחיש את זה במסיבת העיתונאים עכשיו, לקראת משחק הגביע מול ברבאסטרו.
זה היה מזמן. זה היה בזמן שהוא היה שחקן מוביל, יונייטד רצתה לקנות אותו ב 80 מיליון והוא יכל לבחור איפה לשחק.
גם ביונייטד היו מוכנים לתת לו את השכר שהוא מרוויח בבארסה.
היום המצב שלו שונה. אז הוא אומר שכדורגל יותר חשוב לו מהעיר, ואני לא רואה פה סתירה. גם אני אוהב את העיר בה אני גר, אבל אם יפלו פה טילים כל יום אני אעזוב.
הוא הסכים לדחות את השכר, ואז כשבא הזמן לשלם לו את השכר הדחוי, הוא פתאום מפונק עם שכר עצום. כל יומיים כתבות שהוא מרוויח מעל 30 מיליון מבלי להזכיר שחצי מזה זה שכר דחוי משנים קודמות.
אם הראיון שלו מכין את הקרקע לעזיבה כבר הקיץ, אז זה ראיון מצוין לבארסה.
לא סותר את זה שהכל היה מצוץ מהאצבע וכל מה שעניין אותו היה העניין הכלכלי והמקצועי. לגיטימי, פשוט לא אהבתי את זה שבנו סיפור על זה שהוא נשאר כי הוא אוהב את המועדון.
הוא הסכים לדחות את השכר לעתיד, תמורת הארכה ושדרוג החוזה.
בנוסף, המועדון לא התאושש מהשנים הקודמות וניסו להסביר לו שיש מועדון אחר שמסוגל לקחת את החוזה שלו ולהקל את המצב לכולם.
באופן אישי אני לא כועס עליו שלא עזב ליונייטד, אבל ההחלטה הזו לדעתי הייתה רעה מאוד מבחינתו.
אגב, אז אמרו שזו הצעה ממועדון במשבר, אבל היום הוא מתראיין ובוכה על כמות התארים שהוא לא לקח, אז אולי ההצעה לא הייתה כזו רעה.
אני מבסוט.
הוא צריך להפוך למחליף קבוע, ובתקווה שבקיץ הוא ילך.
אם זה יהיה לפסז’ אז בכלל.
ראיתי שחוגגים על החזרה ל 1:1 ותיכף בארסה מחתימה כמה תותחים כבר בינואר.
אני רוצה להזכיר, שבשביל לקנות מישהו, צריך קודם למכור. 1:1 לא אומר בזבוזים חופשי, אלא רק שכל יורו ממכירה אפשר להשתמש בכולו.
אז לפני החלומות לחיזוק, צריך להחליט את מי מוכרים, בכמה, והאם הוא יסכים בכלל.
מתפרסם עכשיו דיווח שלבארסה יש מכתב מההתאחדות שתומך בכך שהחוק של רישום מחדש של שחקנים לא נוגע למקרים כמו של אולמו ו-ויקטור.
יש פה בומרים בקהל? זה חדשות טובות?
דרך אגב אתם חושבים שטבאס עשה לנו חיים קשים בגלל שהוא אוהד ריאל?
זה מי שעומד בראש הגוף הבא שאנחנו מערערים נגדו
https://x.com/BarcaTimes/status/1876227613544362375/photo/1
בהצלחה לדני אולמו בקבוצה הבאה שלו… היה נחמד
כן אני ממש רואה את אתלטי רוצים לקנות את לנגלה ואנחנו אומרים להם "לא. אתם ברשימה השחורה שלנו אנחנו רוצים לשלם לו את כל השכר, "
האמת שאני חושב על זה בגלל שאנחנו מנוהלים ע"י דבילים זה עוד באמת יקרה…
אם הבנתי נכון, זה כבר בית משפט לגיטימי, לא?
כלומר - זה לא שאני מאמין לכל השופטים בעיניים עצומות רק כי הם שופטים, אבל בכל זאת… שופט בבית משפט אמור להיות קצת יותר מקצועי מאשר עסקן בהתאחדות / מינהלת הליגה…
אוי זה כאילו שאתה מרים לי להנחתה חחח
שופטים זה בני אדם. תחשוב זה חמישים חמישים…
אני חושב שיש יותר סיכוי שטבאס ילבש חולצה של לאפורטה מאשר שנקבל את הרישום אבל בוא נראה…
על אתלטיקו לא נאמר כלום.
הכתבה מתייחסת לסביליה ועל הרצון שלה להשאיל את פאטי.
גם דיווחו בעבר שבארסה רוצה להפסיק לקנות שחקנים מתוך הליגה בגלל זה. ניחא.
על השופט גם נאמר שזה טוב שהוא אוהד ריאל כי פלורנטינו יכול ללחוץ עליו לפעול לטובת בארסה.