פנטזיות, העברות וחוזים: אראוחו, מרטין, פדרי וגאבי האריכו חוזה

אני חושב שהעניין הזה עם אי הרישום (המסתמן) של אולמו ופאו ויקטור דווקא מגביר את הסיכוי שג’ונתן טאה ירצה לחתום אצלנו. הוא יקבל משכורת מאיתנו, לא יירשם, ויוכל לשחק בקבוצה אחרת ולקבל שכר גם שם.

FlatIdealisticBoaconstrictor-size_restricted

דמבלה יושב בפאריז וחושב על זה ומתגעגע…

אוי כמה שהוא היה נהנה עכשיו להיות במקומו של אולמו חחח. הוא בכלל לא היה מחפש קבוצה חדשה, יושב בבית ומשמין מנחת ומשחק בסוני על חשבון ברצלונה…

דקו חושב בקטן מדי. אם כבר לקנות שחקנים שאי אפשר לרשום, אז דיאז זה כלום. אני אומר לקנות גם את הלאנד, בלינגהאם, וירץ, אמבפה, ואדריאנו בגרסת הקבוצה הלא חוקית של אינטר בפרו אבולושן. מי מהם יגיד לא למשכורת כפולה?

אולי בארסה צריכה לפרוש מהליגה הספרדית ולעבור לליגה הסעודית.

נכון שנושא הרכש לקיץ 2025 נמצא כרגע רק בגדר שמועות ופנטזיות וכאלה, אבל אם ככה (אהההההמממממ…אולמו) לאפורטה ודקו מתנהלים כשאין להם כסף, אני ממש מפחד ממה שיקרה כשנהיה תחת תקרת השכר.

תן לי להרגיע אותך.
אם ככה הם מתנהלים כשאין להם כסף, הם אף פעם לא יהיו מתחת לתקרת השכר.

אתה סתם פסימי. ממש עוד רגע הכסף מליברו, נייקי, תאי VIP, הכרטיסים מהקאמפ נואו החדש, הכליות של פבלו טורה ופאו ויקטור, והחזרת התשלומים לאוברבו ונגרייה - ייכנס במלואו. אחרי זה? השמים הם הגבול.

מי יודע, אולי אפילו נצליח לרשום את כריסטנסן, אראוחו ואיניגו. בו זמנית!

https://x.com/BarcaTimes/status/1874730218641854495

מי שאני מרגיש רע בקשר אליו זה פאו ויקטור. הוא נעול בברצלונה. לפי זה הוא גם בהשאלה לא יוכל לצאת. לא יוכל לשחק בברצלונה או במועדון אחר.

כי בניגוד לאולמו, שם ברצלונה לא שמה את הסעיף של שחקן חופשי אם הוא לא ירשם. זה כזה מטומטם.

הנהלה של מטומטמים וחבל לי על הילד. הוא נדפק מכל הכיונים. בושה וחרפה.

אז… השאלנו שחקן לחצי עונה תמורת 55 מיליון?
לאפורטה ממש מנסה לשכנע אותי שיש דרך גרועה יותר לבזבז 55 מיליון מאשר לקנות את פראן טורס.

אם אולמו מחליט להיות צדיק יותר מהאפיפיור, ואין לו שום סיבה, הוא יכול לנסות למצוא קבוצה אחרת ולחתום בה לחצי שנה במטרה לחזור לבארסה בקיץ.

אבל… וואו איזו סיטואציה מטומטמת. כעסתי על ברתומאו כשהוא שבר את המועדון עם רכש יח"צ (גריזמן וקוטיניו) וזה לא מאוד שונה. המחיר יותר נמוך, השחקן יותר מתאים (אם כי לא ממש נחוץ), ועדיין.

יש פה הסכמה הדדית בעל פה: בארסה עשתה מאמץ אדיר להביא את אולמו קרוב לבית ושירוויח שכר מכובד, ואולמו יכבד את המועדון שעשה את המאמץ הזה ולא יפעיל את הסעיף החד צדדי ויהיה מוכן להתאמן ללא דקות משחק ולהמשיך לקבל את השכר שלו בבארסה.

אמרנו כבר כמה כל ההעברה שלו היתה פופוליסטית, וזו דווקא אחת הסיבות למה אולמו לא יעזוב ולא איבדנו שחקן חצי שנה אחרי ששילמנו עליו כזה סכום.

לא בטוח שאני מבין את הלוגיקה. אם יש הסכמה כזו, למה הסעיף הוכנס מלכתחילה?

אני מניח שכדי שאם בארסה לא תרשום אותו גם בקיץ, אז הוא יפעיל אותו ויברח על נפשו.

אם אולמו יבחר לשבת חצי שנה ולא לשחק כדורגל אז הוא לא כדורגלן ובארסה זה בית זונות.

אמנם אני לא מכיר מקרה בדיוק כזה, אבל היו שחקנים שהעדיפו לשבת ביציע במקום לחתום על חידוש חוזה.
או שחקנים שהעדיפו יציע כדי לקבל משכורת שמנה.
אחר כך המשיכו לשחק במקום אחר.

ליאור מקום העבודה מציע לך משכורת של מיליונים ולשבת בבית ולשחק במחשב כל היום, לא היית לוקח?

תראה את חברי הכנסת שלנו, הם עשו מזה קרירה…

יש סעיפים טכניים שנכנסים בכל חוזה, כי גם אם הוא לא יפעיל אותם, הכח צריך להיות אצל השחקן.

וכדי שזה לא יצטייר ככה, הם משחררים את המשפטים הבנאליים של “תמיד חלמתי לשחק בברצלונה, ואני נותן אמון במועדון, ואני אתרום למועדון בו גדלתי בכל דרך אפשרית ובלה בלה בלה”.

מה שקורה מאחורי הקלעים ומתחת לפני השטח תמיד שונה מאיך משדרים החוצה בתקשורת. הכל משחקי מילים פה כדי לרצות את המכנה המשותף הנמוך ביותר בקרב הקהל שאוכל כל מה שכתוב.

ברור שהוא לא יספר שהוא יהנה מהעובדה שהוא עובד קל"ב ומקבל הרבה כסף, ושאין טעם לשנות את זה.

לא… הייתי מתאבד לפני שהייתי לוקח. אני לא מחפש שעמום בחיים. ויותר מזה, קריירה של כדורגל היא ממילא קצרה. אם לא בוער לך בעצמות לשחק כדורגל אתה לא כדורגלן.

איפה אפשר לחתום? לא צריך מיליונים, אלא משכורת ממוצעת במשק. אני חייב חצי שנה חופש דחוף.

בזמן שאנחנו מחכים לטבאס, שימו לב לפרנקי דה יונג מכין את הקרקע:

“When I joined Barcelona, I thought we’d achieve much more, winning just one La Liga, a Copa del Rey, and a Super Cup in four years wasn’t what I envisioned. It’s frustrating, but football doesn’t always go as planned.”

“Many assume I’ll stay at Barça forever because life off the pitch here is great and it truly is, but that’s secondary to what happens on the field. If I ever felt I wasn’t making an impact or the team couldn’t compete, I wouldn’t stay.”

“The media here talks a lot about my renewal, but for me, it’s not a big issue. My focus is on playing football. When the time comes, I’ll see what the club wants, and then I’ll decide with my agent and family.”

יש גם איזו אמירה על איך הכדורגל הפך לרובוטי, בלה בלה בלה.

תירוצים מפה ועד הודעה חדשה.

ראיון מצוין. הוא בעצם אומר שאם זה יימשך ככה, הוא יעזוב.
בדיוק מה שבארסה והרוב פה רוצים.