קונדה המגן הכי טוב בעולם כרגע???
קונדה מגן טוב אבל בכל החלק ההתקפי הוא לוקה בחסר. טכניקה של נגר חוסר הבנה בסיסית באיך למסור ולרוץ פנימה והגבהות רמה ישראלית.
אם קונדה המגן הטוב בעולם כרגע, עמדת המגן ברגרסיה מטורפת.
קונדה המגן הכי טוב בעולם כרגע???
קונדה מגן טוב אבל בכל החלק ההתקפי הוא לוקה בחסר. טכניקה של נגר חוסר הבנה בסיסית באיך למסור ולרוץ פנימה והגבהות רמה ישראלית.
אם קונדה המגן הטוב בעולם כרגע, עמדת המגן ברגרסיה מטורפת.
הבעיה שבברצלונה ובגישה שלך שבברצלונה חושבים שמגן קודם כל צריך להתקיף
מגן קודם כל צריך להיות מגן טוב ואז נחשוב על התקפה…
בגלל זה קיבלנו את סרגי רוברטו והשלמנו איתו.
ברור שבברצלונה מגן צריך להיות פקטור התקפי. אבל לצערי הרף של המגינים כל כך נמוך בברצלונה הנוכחית, שבנתיים תן לי קונדה שעושה הגנה וזה מספיק לי.
אתם בקיאים ומבינים יותר ממני אבל אני חושב שצ’אבי היה טוב מאוד לאותה נקודת הזמן, הוא הגיע לשקם את הקבוצה. כמובן בגלל מצב כלכלי בכי רע וסגל שחקנים עלוב שהיה חייב שיפוץ בינואר ב-2022 וכמובן מאמן מעצבן על הקווים שמתאים לנבחרת הולנד ולא לברצלונה. החצי השני של 2022 היה נהדר כולל ה-0:4 בסנטיאגו ברנבאו, אולי זה נוח להגיע ככה כאנדרדוג. והעונה לאחר מכן היו חלקים טובים. אחרי אליפות שאני לא מזלזל בה בכלל - הוא לא הצליח לקחת את הקבוצה צעד קדימה לשחק באמת כמו ברצלונה למרות שהוא ה-DNA הברסאי. אצל האנסי פליק גם כיף לכם וגם יהיו תארים. אני גם נותן קרדיט לצ’אבי - ואולי אני טועה, על התחלת שילוב הצעירים. לאמין ימאל ופאו קובארסי וזה לא משנה שהם שחקנים חריגים בכישרון ובמנטאליות שלהם וכל כך טובים שהם היו מתגלים בין-כה… אפילו ראפינייה רכש שלו
@mos56 כמובן שלא כל קבוצה היא פפ טים אבל קח את ג’יאנלוקה זאמברוטה מול דניאל אלבס. אני פיללתי שזאמברוטה יהיה היורש של רוברטו קרלוס בריאל מדריד מבחינת העמדה כמובן ולא סגנון משחק, קיץ 2006 הזה סומן קריטי. ברצלונה עברה משא ומתן קשה כדי להביא את אלבס. זאמברוטה היה לא רע בשנתיים שלו בקבוצה, לא אגדי כמו ביובנטוס כמובן והשינוי היה טוב. באותו קיץ למרות שידעתי שפאביו קאפלו יעשה סדר וקיבלנו את פאביו קנבארו כמעט במתנה וכמובן רוד ואן ניסטלרוי - חששתי שאין לנו סיכוי נגדכם. חשבתי שלקבוצה מושלמת בקישור ומקדימה מצטרפים ליליאן תוראם (לדעתי הוא היה חושך מצרים) וגם זאמברוטה ותציגו 11 מופלאים למעט השוער ואיזה מזל שבופון רצה לרדת ליגה ביובנטוס
כמה תואמי דני אלבס (נעזוב את דני האלבס האדם בצד) יש בעולם? שדני אלבס עזב, אמרו לנו שנתגעגע אליו, וכמה שהם צדקו.
אני כרגע רואה את הדביל באלדה בשמאל. קונדה הוא פלסטר שם. אבל עושה את העבודה ויש לנו וכרגע רשימת הבלמים מלאה (ארואחו והדני)
לא אכפת לי כרגע כמה קונדה טוב או מבחינה התקפית. מעניין אותי שיעשה הגנה וזה מה שהוא עושה מעולה עכשיו.
שצאבי הגיע הוא טעה בשביל עצמו וברצלונה טעתה שמינתה אותו, כתבתי את זה עוד לפני שהוא הגיע. העצה הכי טובה שאני יכול לתת לו שינצל את הפגרה ויעשה מה שזידאן ופפ עשו וזה ולצאת לעולם וללמוד ואחרי זה לחזור לנוער ולהתפתח משם.
אם זידאן ופפ לא התבישו בזה אז בטח צאבי הגדול לא צריך להתבייש בזה. הוא מבין כדורגל ויש לי הרגשה שכמו עודד קטש עם טיפה ניסיון הוא גם יהיה מאמן יותר טוב.
משה, להגיד שעמדת המגן כוללת הגנה והתקפה זה רק בונוס חוטא מאוד לאמת בהגדרת מגן מודרני. כל הקבוצות המצליחות מחזיקות לפחות מגן אחד שטוב בשני האספקטים של המשחק, ובעיקר בגלל שהעמדה הזו בורסיה המודרנית היא אחת התובעניות הן מבחינת אתלטיות הן מבחינת הבנה עמוקה של המשחק הן מבחינת טכניקה - היא נדירה בשוק.
קונדה הוא מגן על של שנות ה 2000. לא של היום, לא קרוב. אולי מאייקון לעניים.
קצת החמצתי את המסר שלך לדעתי, אני מדבר על המגינים של פעם. הרמה אולי ירדה כי מיצ’ל סאלגדו לא היה יכול לשחק בריאל מדריד הנוכחית ובכדורגל המודרני, אבל יש המון דוגמאות למגיני על. יותר לגבי מגינים שמאליים. רוברטו קרלוס היה בולט בהתקפה אבל גם הגנתית היה מצוין לדעתי. אשלי קול כמובן. מה נגיד על זאמברוטה, תוראם - במדי יובנטוס, חאבייר זאנטי, פיליפ לאהם וכדומה
הבעיה שעד עכשיו היו לנו מגינים שלא יודעים לעשות הגנה.
אני רוצה שנתחיל מהבסיס ונמשיך הלאה. קונדה בנתיים עושה הגנה? עכשיו אפשר לעבוד על ההתקפה שלו.
אמרו לנו שצריך לקבל את רוברטו בהגנה שנים ולקבל את הבינוניות שלו כי “ידע להתחבר עם מסי בהתקפה”
מסכים לגמרי. פשוט שטל אמר שקונדה מגן על הזדעזעתי.
אני אתן לך משימה - תמצא מגן טוב ממנו.
זה היה נכון לתחילת שנות ה-2000.
היום בעמדת המגן מחפשים בעיקר איכות הגנתית.
ארסנל כבר החתימה 3 בלמים בעלות של 50-60 מיליון כל אחד כדי למלא את עמדת המגינים.
פפ החתים את הפרוספקט הכי מבטיח לעמדת הבלם, ומשחק איתו כמגן שמאלי.
צ’לסי שפכה סכום עתק על קוקורייה(מגן שמאלי נחמד) שבעיקר מצטיין בהיבט ההגנתי, כולל לשחק כבלם בחלק מהזמן.
לכן, האמירה שקונדה המגן הימני הכי טוב בעולם היא לא בלתי סבירה בכלל.
מעבר לזה, איך משתמשים במגנים זה כבר דיון נוסף בפני עצמו. אני היום, קצת יותר מבין למה פליק סימן דווקא את פרימפונג.
https://x.com/BarcaTimes/status/1852785528736809207
Raphinha: "It is not a criticism of him, but with Xavi, I already knew that I was going to come off in the 60th minute. I tried to do everything in those 60 minutes but nothing worked out. And other times, when things did work, I was taken off anyway
צודק
שקרן, לפעמים הוא הוחלף בדקה ה 65 ולפעמים אפילו 70.
לפחות עד ינואר, אני מאמין שזה אומר שפליק מבין שאחרי שנה של פציעה צריך להחזיר מישהו בהדרגה, כדי לא לקבל עוד פאטי.
רואים את זה בהתנהלות גם מול פרנקי, אולמו, ובתקווה שגם עם RFA.
אם זה יימשך עוד הרבה, יהיה אפשר להסיק מזה על כמה פליק מחזיק מגאבי.
פרה פרה.
''מה יש לו ביד" הכוונה שגאבי לא שחקן טוב ופליק מבין את זה?
בדיוק. שחקן משלים אבל לא אחד שאפשר להפקיד בידיו את הקישור, כמה שהלב שלו רחב.
אני אחסוך את הדיון על עד כמה אני לא מסכים איתך לגבי גאבי ואתרכז בדקות המשחק.
הוא בן 20 והוא היה שנה בחוץ. שנה.
מה שהוא קיבל אלו בערך דקות המשחק שהוא אמור לקבל.
את דעתו של פליק נדע רק בעוד כמה חודשים, ואני בטוח שאתה תופתע.
אני אשמח להיות מופתע!
אני ממש מקווה שמרוב שמחה תזיזו את התחת שלכם, תבואו למפגש ותזמינו אותי לבירה.
אם יהיה מפגש למשחק מוקדם יותר (שמתחיל ב-18, 19 או 20)
מבטיח שאני מזמין אותך לבירה (: