פרמייר ליג 24/25 :: בוקסינג דיי!

אם אני זוכר נכון אז פאלמר אמר שהוא רצה לצאת בהשאלה, למרות שפפ אמר לו להישאר ושהוא יתן לו מספיק דקות. כשהוא לא השתכנע, אז פפ כבר העדיף למכור אותו. לפחות לפי הטענות של האנגלי.

פפ גם מאוד שם דגש על השיטה, לטוב ולרע (99% זה יוצא לטוב)
והרבה פעמים זה בא על חשבון המספרים והפן האישי - כלומר לדעתי אם פאלמר היה נשאר בסיטי ונגיד היה שהיה שחקן הרכב קבוע - הוא לא היה מציג מספרים כאלו

לא בא להוריד ממנו - הוא שחקן מעולה, לדעתי פודן יותר טוב

פודן 54/174 שערים/הופעות
27/174 אסיסטים.
0.46 מעורבות בשערים למשחק

פאלמר 31/66 שערים/ הופעות
18/66
0.74 מעורבות בשערים למשחק

צריך להבהיר גם מה איכות הקבוצות שלהם?

כן אבל זה חרטא

אם שחקן נכנס לרבע שעה זה נחשב הופעה, ופודן בקבוצה הבוגרת מגיל צעיר מאוד ומקבל דקות רציניות רק מ2022 בערך, בכל מיני תפקידים גם דרך אגב - שני האגפים ובקישור. וכמו שרשמתי הרבה פעמים אצל פפ שחקן יצטרך ״להקריב״ את המספרים בשביל תפקיד מסוים ובשביל הקבוצה

כשפאלמר הוא הגו טו גאי של צ׳לסי (כולל המון פנדלים), והיכולת שלו וגם כמות השערים שהוא מעורב בה מאוד מרשימים זה נכון, ובצדק - אחלה שחקן
אבל עדיין לא חושב שהוא טוב מפודן

ובטח ובטח שאם נוציא אותם מחוץ לקבוצות שלהם אני חושב שפודן יבלוט הרבה יותר בקבוצות אחרות

ימים יגידו. אבל היי לפחות יש עוד קבוצה לעקוב אחריה העונה.

לפי דיווחים, סלאח חתם על חידוש חוזה לעוד 3 עונות.
הידיעה באה מפרשן מצרי של רשת bein sports, שהיה בעצמו כדורגלן נבחרת מצריים.
לפי אותו מקור, ליברפול נכנעה לדרישות של סלאח והוא יהיה בעל השכר הגבוה בפרמיירליג.

לא הייתי אומר ליברפול נכנעה אלא התעשתה והסכימה לשלם לו את מה שמגיע לו.
עכשיו הלאה ול’‘היכנע לדרישות’’ של ואן דייק.

שמנדריק החרא הקטן הרס את ההגנה של ליברפול שהייתה חומה, בדקה ה92 כשהמשחק גמור לחלוטין הוא נכנס סתם בלי שום סיבה בקונאטה ופצע אותו לחודש, מאז שלושה שערים ספגנו נגד ניוקאסל והיום צמד מצחיק.

אבל ליברפול ב 10 שחקנים חוזרת פעמיים מפיגור וכמעט מנצחת את המשחק, אעזה משחק מלא הקרבה, ז’וטה סוף בוף חוזר ומראה מיד כמה היה חסר לנו, יחד עם סלאח הם שני השחקנים היחידים בסגל שהם סקוררים, מקווה שלא יפצע עד לסוף העונה.

סלוט מוכיח שהוא פשוט מאמן על, אנחנו בידיים טובות אחרי קלופ.

ההגנה של סיטי זה ליגה לאומית.
הביטחון של הקבוצה בקרשים

פפ יריב הרבה עם הציפורן הלילה

סיטי קבוצה כבוייה. שחקנים עושים טובה שהם משחקים.
לא בטוח שמאמן אחר יפתור להם את הבעיות בואו, כל אחד אחרי פפ יהיה חתיכת שינמוך.

וכל זה בלי להמעיט בניצחון השדים , בחוץ , אחרי שנתיים בליגה. תוצאה בהחלט משקפת. היה יכול להיגמר 3-1

פעם בשנה נחה הרוח על גבריאל ז’סוס והוא נותן כמות שערים הזויה לכמה משחקים, וגורם לך להאמין שהנה הוא הולך למלא את ההבטחה שלו.

שחקן מבוזבז.

אם אתם באנגליה וצופים בשחקנים לבושי לבן משחקים בכדור על דשא והתוצאה היא 6-3, אתם בוודאי במשחק של טוטנהאם:

ליברפול פשוט במשחק ענק, הייתה יכולה בקלות להבקיע גם עשר שערים היום.
4 נקודות הפרש מהמקום השני ועם משחק חסר, סיטי מחוץ למירוץ, זה חייב להיות שלנו העונה.

סלוט מאמן על, הקבוצה הזאת מזכירה את ליברפול ההיא של קלופ, מה שקלופ התחיל עונה שעברה עם הבנייה מחדש של ליברפול אחרי השיא הקודם סלוט פשוט שיכלל כמעט לשלמות.

רק שואן דייק וסלאח לא יפצעו :crossed_fingers:

נראה שפפ כבר לא יבלה את העונה האחרונה שלו בסיטי במרדף אחרי גביע אלופות נוסף. אולי גביע הליגה האירופית.

מאבק האליפות נפתח סיטי ניצחו!

:joy: :joy:

מסכנים ליברפול, לא עשו רכש בקיץ…

אליפות מרשימה מאוד של ליברפול.
אמנם הליגה חלשה יחסית השנה, אבל זה לא מוריד בכלום מההישג העצום של סלוט עם הזכיה הזו.
להמשיך בדיוק מאיפה שקלופ עצר זה הישג שאי אפשר להקל בו ראש, ובפרט כשנראה שסלוט רק שיפר את הקבוצה. נראה היה שהשלד של ליברפול קרוב למיצוי, אבל השחקנים הפחות ותיקים, המאמן החדש והכשירות המושלמת של סלאח וואן דייק הצליחו להצית את האש באנפילד ולהשאיר אותה בוערת כל העונה.

משעשע לראות איך שתי הקבוצות במקומות הראשונים עשו בדיוק הפוך בקיץ - ליברפול עם שקט תעשייתי מופתי וצ’לסי עם רעש שלא מבייש אתר בניה פעיל. אולי בכדורגל לפעמים זה פשוט עובד.

נאחס? אני? מה פתאום.

איפה כל ההבטחות שלך לאוהדי ליברפול לפני תחילת העונה ? :stuck_out_tongue_winking_eye:

חוץ מפציעה של סלאח או ואן דייק אני לא רואה משהו שמונע את האליפות הזאת, הקבוצה הזאת של סלוט ברמה של הקבוצה ההיסטורית ההיא של קלופ, זה פשוט מדהים.

הבעיה הכי גדולה של ליברפול מאז הדעיכה של פאביניו הייתה בקישור האחורי, קלופ שבר את שיא ההעברות של ליברפול על קאייסדו ובסוף זה לא הצליח וזה פגע מאוד בריצה שלנו עונה שעברה, העונה סלוט כבר סגר עם סובימנדי שגם הוא הבריז בשנייה האחרונה אבל רק הרווחנו כי סלוט הפך את חראפנברך לקשר אחורי מפלצתי, לדעתי הטוב בעולם בעמדתו העונה.
בהתקפה גם ההולנדי השני תחת סלוט הפך לקטלני ומשחקן התקפה נחמד שמרבה להחמיץ גאקפו העונה פשוט מביא קבלות כל משחק.

וכמובן, סלאח, עם תרומה של 1.7 שערים כל 90 דקות העונה, זה ממש פסיכי.

הבעיה היחידה שיש לי עם העזיבה של ארנולד זה שהוא אמור להגיע לריאל, לא מספיק שאני כבר לא סובל אותו באדום לא רוצה להמשיך לא לסבול אותו גם בלבן.
התיקו היום והמשחק החלש של כל ליברפול זה על החרא הזה.

מבחינתי שבראדלי ישחק כבר עכשיו במקומו.