פרמייר ליג 24/25 :: בוקסינג דיי!

9.5 וחצי שנים??? תשע וחצי שנים???

1000117374

סעיף השחרור שלו בעצם מבוטל עד ל-2029, בה הוא יהיה בן 29.

צעד הזוי של הסיטי, אבל גם של הלאנד.

רואה החשבון של האלאנד לא מסכים.

מוזר, מקריאה בפורום הייתי בטוח שהוא עוד רגע במדריד, ושסיטי רק תחנת ביניים
טוב נו, זה בטח כי מדריד שוב ויתרה עליו, כמו בקיץ שחתם בסיטי

מהלך מעניין של סיטי
מצד אחד, מבטח אותם נגד עזיבה של פפ ונגד האישומים
מצד שני, אם פתאום הלאנד יחליט לעשות הזאר/בייל…

החלטה מוזרה בעיקר של האלנד, אם אני לא טועה היו די הרבה ציטוטים שלו ושל אבא שלו שטענו שהוא מעוניין לשחק במגוון של קבוצות וליגות.
קצת מנוגד לצעד של לחתום ל9.5 (!!) שנים בקבוצה.

אם חשבון הבנק היה מניע את הבחור אני בטוח שהוא יכול לעשות פי חמש לפחות בסעודיה אם רק ירצה בטעות.

סיטי זה מגוון של קבוצות וליגות :smiley:
שנה הבאה בג’ירונה, אחר כך בטרואה, פאלרמו, ואז אפשר לעשות סיבוב בסין, יפן, אוסטרליה וברזיל. לסיים קריירה ב MLS כמו מסי.

מעניין אם זו הסנונית הראשונה למשהו שהולך להיות יותר שכיח אצל שחקנים גדולים במועדונים גדולים.
האם הבאים בתור יהיו ויניסיוס, בלינגהאם, מוסיאלה, פדרי, ימאל וכו’.

זה בטח שיא גינס…

סיטי זה אותו דבר כמו פסז רק עם יחסי ציבור יותר טובים (וניהול יותר טוב)

צ’לסי התחילו עם החוזים הארוכים, אבל ברכישות חדשות כדי לעבוד על הפייר פליי.
חידוש כזה ארוך אני לא זוכר. מעניין באמת אם יהפוך למגמה.

חשבתי שארלינג הולאנד אוהב ריגושים, מעניין מה מינו ראיולה זכרונו לברכה היה אומר על זה. מן הסתם, זה לא נראה שפפ גווארדיולה יישאר עוד הרבה זמן, הקריירה לא ארוכה לשחקנים, לא שמים לב וכבר אתה במחצית הדרך. הוא לא רוצה לחוות קצת ספרד? לדעתי למרות סכום הככסף האדיר (בין-כה המשכורות רק הולכות ועולות כל הזמן) - זה סיכון אדיר. היה יכול להאריך את החוזה לפרק זמן קצר יותר, זה חתיכת הימור. הוא בעצם גורם למצב שהוא כלוא. אמנם לא כמו הכלא שהיה בו קיליאן אמבפה בפריז סן ז’רמן - בליגה פחות טובה, ועדיין. מה שכן אהבתי את “לקיחת האחריות” המסוימת שלו בעת המשבר, כי הוא איכזב.

מבחינת הלאנד הסיכון פה נמוך מאוד.
לא ראיתי סכומים, אבל סביר להניח שמדובר במשהו שחוצה את ה-500 מיליון יורו. הוא מסדר לעצמו כלכלית ומקצועית את כל הקריירה. ויהי מה.

סיטי היא זו שלוקח את רוב הסיכון כי היא מסנדלת את עצמה לשחקן עם חוזה ששם אותו מעל כל שחקן אחר או מאמן ראשי אשר יהיה. מסנדלת כל מאמן להתחיל את ההרכב מהלאנד.
ואם יבוא יום ותרצה לעשות שינוי בסגל או שהלאנד יחווה רגרסיה, הכוח יהיה בידיים שלו.

זה לא בהכרח צעד רע, אבל צעד הזוי בעולמות הכדורגל.

היא תמיד תוכל למכור אותו לריאל

זה כמו שאצלנו חשבו שיש אפשרות לספסל את לבנדובסקי.

במעמד שהלאנד מקבל עם החוזה הזה, הוא כמעט שותף בתוך המועדון.

ובעיקר עם ליגה הרבה יותר טובה ואטרקטיבית.

האלאנד בחר נכון לדעתי, לאן יש לו ללכת ? ריאל הלכה על אמבפה, ברצלונה לא מצליחה לרשום את פאו ויקטור, בליגה האנגלית אין לו לאן להתקדם לא מקצועית ולא כלכלית, מה נשאר לו ? פסז’ או באיירן שזה לעבור לליגה הרבה פחות אטרקטיבית ועל איטליה אין מה לדבר בכלל.

לבנדובסקי בן 100, למה לא לעבור לבארסה עוד שנתיים על חשבון השכר של הפולני?

ומי מבטיח לו שהוא לא קורע את הצולבת עוד חודש ואז נתקע בלי חוזה חדש ? ולמה לקחת סיכון של לחכות שנתיים כשיש סבירות לא נמוכה שברצלונה לא יצליחו להרשות אותו לעצמם.

מה רע לו בסיטי ? זה לא שהוא חתם בקהוצה עלומת שם מליגה נידחת, מדובר בקבוצה הכי טובה בעולם בעשור האחרון, נרצה או לא נרצה.

השאלה היא גם מה העתיד של סיטי? האם האישומים יהפכו לעונשים? האם השייח ישאר? מה יקרה ביום שאחרי פפ?

זה צעד מעניין, אולי הוא נהנה מהיציבות ארוכת הטווח, ואולי יש לו סעיפי יציאה לקבוצות ספציפיות. זו בעיקר כותרת של חוזה שהוא ככל הנראה סבוך מאוד ובעיקר זו הכותרת של משך הזמן הזה.

קשה לי להאמין שבחוזה החדש הכניסו סעיף כזה, מה שכן אני בטוח שיש סעיף יציאה במקרה ויוטלו עונשים וסנקציות.

לדעתי הלאנד מרוויח לפחות 50% יותר בסיטי.

ארנה סלוט נשאל לפני המשחק של ליברפול על דרווין נונייז, ואמר שנונייז לא שכח כדורגל והוא תמיד חוזר להבקיע.
אז הוא הכניס אותו בדקה ה 65 במצב של 0-0 מול ברנופורד.
נגמר 2-0 משני שערים של נונייז בתוספת הזמן.

עריכה : ארסנל איבדה נקודות אחרי שכבר הובילה 2-0.
ליברפול כבר עם פער 6 נקודות ומשחק חסר.

Holy shit.
Stay humble, eh?