מחזור 25: תם הרצף - מפסידים 2:1 לאוססונה בתוספת הזמן| כבש: ויניסיוס, בישל באומנות: פדה

ריאל אלופה בלגרום ליריבה להיראות כמו הקבוצה הכי טובה בעולם.

וזה בליגה הספרדית הכי חלשה מזה הרבה שנים.

מדהים. מחצית חושך, אבל זה היה כמעט צפוי.

אמבפה לא במשחק.

ויני ראש בקיר, אפילו דריבל סביר הוא לא מצליח לעשות כבר, סתם רץ לקו ונופל או שמנסה רוחב נואש בלי שיש מישהו ברחבה לעשות עם זה משהו.

גולר כמו במשחקים האחרונים הוא קונוס במקרה הטוב, וחור בהגנה במקרה הרע. פדה לא מורגש כי הוא תקוע בלחפות גם על גולר וגם על קרבחאל.

קרבחאל משחק כאילו שהוא עדיין מפחד על הברכיים, היה צריך להכניס אותו לקצב במשחקים יותר קלים לדעתי.

הפנדל אמנם מוצדק אבל אני לא מאשים את אסנסיו או את קורטואה, אסנסיו ניסה להעיף החוצה וקורטואה עשה תנועה לכיוון לפני שהכדור הוסט והיה במומנטום כבר. סה”כ בודימיר יצא חכם וניצל את התנועה של קורטואה כדי לסחוט את המקסימום מהסיטואציה, כמו שויני ואמבפה עשו לא מעט העונה.

ועכשיו נשאר לשבור את הראש מאיפה נביא גול כשמצבים הכי מסוכנים שלנו היו בעיטה אקראית של אמבפה מחוץ לרחבה ונסיון לוולה של טשואמני שהתפקשש למסגרת.

אם אני ארבלואה הייתי משנה ל433, מכניס את גונזאלו במקום גולר לאמצע ומסיט את אמבפה ימינה. ואולי מוציא את דני קרבחאל ומכניס את טרנט או ילד מהקסטיליה במקום (עד כמה שכואב לי להגיד את זה).

כדורגל זה לא משחק מושלם, טעויות קורות ואין אפשרות תמיד למנוע מהחלוץ להגיע למצב, פה דווקא אסנסיו עשה את שלו, הוא מגיע לכדור והרחיק אותו, אם קורטואה לא היה יוצא היינו נמנעים מכל המצב הזה.

אוסאסונה השנה קבוצה לא רעה וזה לא מגרש קל בכלל, אנחנו מגיעים אחרי משחק קשה ויש לנו עוד משחק באמצע השבוע, אני לא אופתע אם נאבד נקודות פה וזה לא סוף העולם.

קרבחאל משחק רק כי עשה פרצופים לארבלואה, מבחינתי שימשיך לעשות פרצופים עד סוף הקריירה ושלא יראה יותר הרכב.

ממש לא ! בלם סביר היה פשוט שם גוף לפני החלוץ וחוסם אותו כבר בתחילת המהלך

אני לא מסכים איתך, ויניסיוס טוב. הוא אולי לא ‘טוב מאוד’ אבל אם הוא עובר שלושה שחקנים ונכנס לרחבה ובפעם השנייה אין למי למסור זו בעיה. קצב המשחק שלו שונה מכולם..הוא גם מתנהג יפה יחסית מצחיק להגיד. אם במהלך העונה הזו האחרונים שאפשר להעביר עליהם ביקורת הם קורטואה ואמבפה אז במשחק היום האחרון שאפשר להתלונן עליו זה ויניסיוס. אתה רואה כאן דרך אחרת להביא פה גול חוץ מנס ולא דרך הרגליים שלו? לגבי ארדה גולר אם הוא לא באמצע מתחת לחלוצים - מיותר מאוד, בהחלט.

מתגעגע ממש למאמנים שעושים חילופים במחצית גם אם קוראים להם ברנד שוסטר. לא מבין למה אנחנו עולים עם אותם 11, מילא אם היה 0:0..פעם ראשונה שאנחנו בפיגור בליגה עם ארבלואה. על ראיו הובלנו והם השוו, גם נגד סוסיאדד.

מזל שאתה לא ארבלואה

מצטער, אבל אם בטעות יש איזושהי כוונה לנסות לקחת אליפות, זה לא עובד עם להפסיד לקבוצה במקום 9 כי יש לה עונה לא רעה.

להיפך, חבל שהוא לא ארבלואה.

אני חושב שמוניוז וארבלואה התעללו מספיק בקרבחאל היום.

זכותך לא להסכים.

ומתי הוא עבר 3 שחקנים? הוא בקושי סוחב שחקן אחד לקו וגם אז מסתבך איתו. הוא לא עשה פעולה אחת שתיצור מצב מסוכן אחד. רק הראש בקיר הרגיל שלו. זה שהוא ממשיך לנסות זה אחלה, אבל בלי תוצרת זה נגמר שם.

וברשותך, עם כל הכבוד, זכותי להתלונן על מי שאני רוצה, זו דעתי לפי מה שראיתי עד עכשיו במשחק. אני יודע גם לפרגן כשמגיע לו, והיום לצערי לא. :wink:

וכן, רשמתי בתגובה שלי מה הייתי עושה. מצידי שיבוא מאיזה שחקן שצריך, אבל לא הייתי בונה על גול ממנו אלא אם הוא סוחט פנדל או שאוססונה עושה טעות מחרידה ומשאירה אותו לבד מול שוער איכשהו.

זה שהוא “מתנהג יפה” זה לא קריטריון (למרות שזה מבדר שלשם ירדו הסטנדרטים איתו) :rofl:

לך תדע, בקצב שאנחנו מחליפים מאמנים אפילו לי ולך יש סיכוי עד סוף העונה. :rofl:

כוסאמא של ארבלואה.

מונייז אחלה של שחקן

קרבחאל זה סוס מת. וארבלואה לא איתנו היום.

אל תאשימו את ארבלואה
קשה לעבוד עם 4 נגרים בקישור
גדולים לפניו כשלו במשימה הזו גם כן
כל מה שיצא מהעונה הזו זה בגדר נס

ארבלואה פשוט מאבד את המשחק. השחקנים מתחילים לעשות שטויות וכל הסדר במשחק שלנו אבד.

איזה חמוד זה שלכבוד פורים אמבפה התחפש לויניסיוס של עד לפני כמה משחקים.

למה לא גארסיה במקום גולר ? שיהיה מישהו ברחבה ?

סבלנות. יכניס אותו דקה 87