מחזור 25: תם הרצף - מפסידים 2:1 לאוססונה בתוספת הזמן| כבש: ויניסיוס, בישל באומנות: פדה

ארבלואה מפחד כנראה שגולר יצעק עליו.

כפרה על פדה!

והנה ויני עושה משהו שאף אחד לא ציפה ממנו ונכנס לאמצע בזמן ובמיקום מעולים והופ גול… עכשיו רק לקוות שהוא יסיק מסקנות ויעשה את התנועה הזו יותר מפעם-פעמיים בעונה ויש לנו עוד לפחות 5-6 גולים ממנו.

ממתי ועל מה ארדה גולר נהיה untouchable?

איזה מגזים אתה רומנו חחחח

מזל טוב לבארסה. לא מאמין שהם יקחו שתי אליפויות רצוף, אשכרה.

למה מול בדיוק אתה מצפה? לאבד נקודות רק נגד קבוצות גדולות? עונת הכדורגל הינה עונה ארוכה וטבעי לאבד נקודות גם מגד קבוצות אמצע טבלה.

ארבלואה במשחק פשוט זוועתי, גם ההגנה שפתחנו איתה וגם החילופים שלו, ההוצאה של פדה הייתה הזויה, איבדנו את האמצע אחרי החילוף הזה וכמעט לא הצלחנו ליזום, לא הבנתי למה גולר המשיך לשחק.

אמבפה כבר כמה משחקים משחק פשוט גרוע, היום הוא פשוט לא היה קיים, וגם כשמגע בכדור היב מאוד מסורבל ולא הוסיף כלום, אם הוא פצוע הוא לא אמור לשחק.

הייתי מחכה עם זה
הן מתחרות על מי תיהיה האלופה הגרועה אי פעם
התחרות עוד פתוחה

אסנסיו מתעקש להפסיד לנו את המשחק, אחרי שאלונסו מחק אותו ארבלואה מחזיר אותו, מקווה שלמד שהאפס הזה לא צריך לראות דשא.

ההפסד כולו על ארבלואה, ההרכב היה חרא והחילופים היו חרא.

כבר איבדנו כל כך הרבה נקודות נגד כל כך הרבה קבוצות לא גדולות שאני לא אנסה אפילו להיזכר (כולל אחת שאפילו לא בליגה הראשונה).

ריאל נראית בין רע לגרוע ב99 אחוז מהמשחקים.

גם היום, אפילו תיקו שלא הגיע לנו לא הצלחנו לסחוט מול קבוצה שלא ניצחה אותנו בבית 15 שנה.

ככה לא תקח אליפות

חבורה של אפסים..רכיכות.

הפסד לגמרי על ארבלואה. אסור היה לו להוציא את ידה ולהשאיר את גולר. ההכנסה של סיבוב אחר כך הייתה ניסיון נואש לתקן את הטעות הזאת וראינו איך זה נגמר

אני לא חושב שאנחנו הקבוצה הפייבורטית לאליפות, בעונה רגילה היינו רחוקים שנות אור מהמקום הראשון, השנה התמזל מזלנו שהליגה חלשה ואנחנו כרגע במאבק האליפות.

הפציעות בשנתיים האחרונות בהגנה פשוט הרגו אותנו, אי אפשר לעלות למשחק כזה עם 3 שחקני הגנה שלא מתאימים לגודל האירוע, הגנה כזו יכולה לפתוח במשחק בית לא במשחק חוץ מול אוסאסונה.

השער על אסנסיו וסיבאיוס, זה היה פשוט שער שטותי שהתחיל ממה? החילוף ההזוי של ארבלואה שפשוט הרס לנו את כל המומנטום, פדה כבר שנתיים לא קיבל מנוחה, הזמן לתת אותה דווקא במשחק הזה?

הדבר שאני הכי שונא אצל מאמני כדורגל זה ‘‘החילופים ההתקפיים’’ האלה, להכניס שחקני התקפה במקום השחקנים שמחזיקים לך את המשחק בקישור וככה אתה לא מצליח לזכות בכדור או לשלוט בכדור וכל שחקני ההתקפה שהכנסת לא עוזרים בכלום אלא להיפך, מהצד השני אתה חשוף בהגנה ורוב הסיכויים שתספוג.

להוציא את קמאבינגה ואת פדה ולשאיר את גולר/סבאיוס כאחד מצמד 2 הקשרים היחידים שנשארו לך על המגרש וכל זה כשארנולד הוא המגן שלך ואסנסיו הכלומניק בהרכב, מה ארבלואה ציפה שיקרה ?

מאז ההוצאה של פדה היה ברור מה יקרה.

חילופים מפגרים של ארבלואה. גולר לא צריך לשחק בריאל מדריד.

תכף נגלה

צפוי.
הרכב גרוע,החילוף של פדה היה נוראי ובתזמון ממש מטומטם,גם החילופים הראשונים שהיו טובים הגיעו מאוד מאוחר,חבל.

אמבפה פשוט נוראי,מישהו חייב לדבר על זה.

בואו נכנס לפרופורציות חברים
אחרי רצף של שמונה נצחונות בליגה המעידה היה צריכה להגיע, הרי זה לא סגל שמסוגל לרוץ עד הסוף מבלי לאבד נקודות.
הרבה דיבורים על מה ארבלואה עשה לא טוב, אלונסו לפניו ואנצלוטי לפני אלונסו לא הצליחו לייצר יציבות עם 4 נגרים בקישור. וזה לא שעל הספסל יש אופציות טובות יותר. הסגל פשוט לא טוב, אני כן חושב שארבלואה מצליח להוציא מהסגל הזה כמה שיותר מאז שהתמנה לתפקיד -
ויני חזר לייצר מספרים
פדה חזר להנות מהמשחק
והצליח לייצר רצף די ארוך של נצחונות בליגה.

אני בטוח שברצלונה עוד תמעד וגם אנחנו, כי הקבוצות האלה רחוקות מלהיות מושלמות. הכל עוד פתוח, ושוב, כל תואר שנשיג העונה יהיה בגלל שברצלונה היתה יותר גרועה מאיתנו, לא כי אנחנו גדולים כי זה לא אפשרי בסגל הזה - תכניסו את זה לראש ותשננו.

אוי ואבוי אם נקבל הפסדים כאלה בסבבה,מילא היינו טובים והיינו מפסידים בגלל יום טוב של השוער שלהם או משהו כזה בסדר זה מתקבל,אבל להיראות ככה מול קבוצה כזו עלובה? לא לעשות חילופים עד דקה 64? אם ברצלונה ייקחו אליפות זה 3 מתוך 4 בתקופה שאין להם כסף לחצי מנה פלאפל,שום פרופורציות,להתעורר ומהר.

אני צופה עכשיו בסיכום המשחק ב one ואני מתקשה להאמין שזה הפרשנים שיש לישראל להציע, ממש תת רמה ופרשנות שלא קשורה בכלום למה שקרה על המגרש, רק בתוצאה הם צודקים.

את החילוף של קרבחאל הבנתי, את החילוף של קאמבינגה ופדה ממש לא. זה כאילו שגולר קיבל את אותה חסינות שויני קיבל מרגע שאלונסו פוטר.

ארבלואה ממש אכזב אותי היום. אפילו יותר מהשחקנים.

לא מבין מה הוא ציפה שיקרה על המגרש, שאוססונה לא תמחץ לנו את מרכז המגרש ותתנפל עלינו?
שפתאום גולר וברהים יצליחו להתמודד פיזית עם שחקנים חזקים מהם ולהחזיק כדור?
שאיכשהו נפליץ עוד גול מכלום בלי החזקת או הנעת כדור? בקושי הגענו למצבים גם כשהכדור היה אצלינו.

העיקר הוא יעמוד אחרי המשחק מול התקשורת ויקח את האשמה עליו. כאילו שזה משנה בשלב זה למישהו.

צריך להשלים עם העובדות שבלי עריפת ראשים רצינית מההנהלה ומטה, ככה אנחנו נראה בשנים הקרובות.

פשוט מתסכל.