קופה דל ריי 25/26 - 1/8 הגמר - מעפילים לרבע הגמר אחרי 2:0 על ראסינג סנטאנדר בחוץ (כבשו: פראן, לאמין. בישלו: פרמין, ראפיניה)

ברצלונה תתחיל מחר את המסע לעבר ההגנה על תואר גביע המלך - או בשמו השני “המפעל הזה שרוני בארדג’י, קסאדו וברנאל אולי יראו בו קצת דשא”, או בשמו השלישי: “המפעל הזה שלפחות בשלבים המוקדמים שלו, מול יריבות מליגה ג’ צפון נצליח איכשהו לא לספוג. אולי” - בשלב 32 הגדולות/בינוניות/פיציות, מול גוודלחרה.

(בתמונה: פרנקי מתרגל את הריקוד של קרלטון)

להלן רשימת הדברים הידועים על הקבוצה שתפגוש מחר את ברצלונה:

• יש להם אצטדיון שמכיל 3 מושבים, כסא מתקפל וצידנית, אז הם בנו יציע זמני כדי לעמוד בביקוש לקראת המפגש מול אלון. נשמע עמיד.
  • העיר, בירת נפת גוודלחרה (מגוונים שם בשמות), נמצאת צפונית מזרחית לא רחוקית ממדריד. כלומר יש מצב שהם רואים עם משקפת את מסיבת העיתונאים השבועית של פלורנטינו בנושא נגריירה.
  • יש שם מכולת.
  • יש שם גן חיות.
  • מניח שיש שם בית חב"ד.
  • גוודלחרה הספרדית היא ההשראה, המקור והמודל להעתקה של גוודלחרה המקסיקנית, אם כי האחרונה גדולה ממנה פי 15 ככה בכמות התושבים.
  • העיר נקראת על שם גונזאלו חרא הצ’יליאני.

(בתמונה: בארדג’י בודק אולי צבע עור כהה יותר יכניס אותו להרכב)

בברצלונה ינסו להסתדר ללא לבנדובסקי וכאבי הגב שלו, אבל יקבלו חזרה את שצ’זני נטול השלשולים. לאחר שהצהיר, במסיבת העיתונאים, שדון ז’ואן לא יפתח מחר בין הקורות, יהיה מעניין אם פליק יבחר לפתוח עם הפולני האיטי או עם טר שטגן הממורמר במשחק העונה.

(בתמונה: אסאדו עושה תנועה שהייתה משביתה את אולמו לחצי עונה)

מדובר במשחק, ובשלב, בהם אפשר וצריך לעשות רוטציות, במיוחד לקראת ויאריאל (שתשחק נגדנו אחרי מלא זמן מנוחה, אחרי שמשחקה נגד לבאנטה אתמול נדחה בגלל ברד שירד במזרח ספרד). ולכן, ככל הנראה, פדרי יפתח וישלים 90 דקות. פרנקי, שהוכנס למקפיא לטובת אריק, אולי ינסה לשקם את מעמדו לקראת המשך העונה, וכך גם קסאדו, ברנאל, טורנטס, אולי איזה דרו/גייה/טוני פרננדס. ופראן, הוא בטוח ישחק.

מועד המשחק: שלישי, 15/12/25, 22:00
אצטדיון: בבנייה
ישפוט ללא VAR: אבדוק את זה
שידור: ספורט 4

הסגל של ברצלונה -

לבנדובסקי כן נכנס לסגל בסופו של דבר.

פליק לא משאיר בבית אף אחד מהסגל הבכיר (למעט הפצועים), ולא עושה השלמות מיוחדות עם שחקני נוער/מילואים שלא ראינו בסגל למשחקים קודמים.

ייעדרו -
גאבי, אולמו, אראוחו

הרכבים משוערים -

מעניין אם טר שטאגן ישחק או שיובהר לו שהוא שוער שלישי והנה הדלת.

אני רוצה לראות את דרו וטורנטס וברנאל.

אולי זה HOT TAKE

אבל מלבד האי נעימות אני לא יכנס לאבל אם נודח.

מספיק עמוס לנו והשנה עוד יותר בגלל שבצמפיונס לא נסיים בטופ 8…

יש לי הרגשה שאפילו בשביל להקפיץ את ערך השוק, טר שטגן יפתח נגד גוואדלחארה. זה לא שמעיד של שוער במשחקי גביע משרת אותו לקראת המונדיאל.

אני מחכה לראות את ז’ופרה, דרו והפרננדסים משחקים קצת.

אגב, כרגיל בכל עונה, עבור משחקי הגביע/סופר קופה - לינקים יתקבלו בברכה.

1000189100

1.פדרי וראפיניה סוגרים 90 דקות.

2.אני מת לדעת מי זה עם השם המגניב “טומי”..אם הוא לא שחקן אמריקאי מל.א. שמסתובב עם כובע הפוך, גופיות ויודע לגלוש על גלים זה ממש שם מבוזבז.

3.מתלבט אם אני רוצה ששטגן ישחק או לא.

4.גם פה כריסטיאנסן משלשל

נראה לי שזה טומי מארקז, בלם (אחלה שם משפחה לבלם) בן 19, שמשחק בברצלונה אתלטיק. ימני ברגל.

לפי טרנספרמקט, השווי הנוכחי שלו הוא…25,000 יורו. שזה בערך השווי של הגרב של אלון מרטיני.

בלם בן 19 שלא נמצא בסגל של הקבוצה הבכירה כבר שנתיים שלוש? כישלון.

מארקז ובלם בברצלונה..say no more

מעניין אבל שזה לא בדיוק אותו שם, ולא אותה הטעמה.

רפא מארקס: Màrquez

טומי מארקס: Marqués

לך תבין ספרדים/קטאלנים

אני רואה בשיטוט האינטרנטי שהוא בכלל מוגדר קודם כל קשר אחורי ורק אז בלם

יאללה מצאנו את המחליף של אריק

זה לפי טרנספרמרקט -

יש מצב שזה הדיון הכי ארוך בפורום על שחקן לה-מאסיה, מאז ימי אסף לירן (אספינוזה המלך) בספורטאנטר.

והכל בגלל שקוראים לו טומי!

אמרתי לך הוא חייב להיות מגניב

אם אני לא טועה הוא כרגע בגדר ‘‘פיבוט’’. גם במילואים ואפילו בסגל שרשום בתמונה הוא חלק מהקישור דווקא.

הכי מדויק בטרנספרמרקט לגבי העמדה שלו זה בלשונית סטטיסטיקה (או לעונה הנוכחית או לכל השנים):

ההרכב של ברצלונה -

טר שטגן פותח לראשונה מאז העונה הקודמת.

לפניו - אריק, כריסטנסן, ז’ופרה ו…פרנקי בלם? קשר רביעי על 3 שחקני הגנה?

בקישור, ציוות שלא נראה מאז פתיחת העונה שעברה - ברנאל וקסאדו. לפניהם - אאא"פ.

ומקדימה - לאמין, בארדג’י וראשפורד.

טוב - אם יש משחק לעשות בו ניסויים, זה זה. כנראה שהניסויים לא כוללים את דרו וטומי.

הרכב סופר מוזר.

כל 3 קש’’א ביחד בנרכב?

לאמין ואריק לא מקבלים מנוחה למרות שטוחנים דקות? אני מקווה שיוחלפו במחצית לא משנה מה התוצאה. יש משחק הרבה יותר חשוב בליגה בסופ’’ש.

פליק פשוט עושה צחוק מהתקשורת.

כולם דיווחו היום פה אחד שהפולני פותח בשער.

השמועות אומרות שקאסדו מגן ימני אבל כאמור הם גם אמרו שצסני יפתח.

המשחק נדחה בחצי שעה (נכון לעכשיו) בגלל בעיות אבטחה ועומסים בכניסה.

אז קסאדו מגן ימני, ימאל שוב באמצע ופרמין בשמאל.