אם זה מה שאתה מחפש רק צריך לעקוב אחרי שביט פה בפורום, לא צריך את שגיא כהן שהוא הגירסא החיוורת.
אבל אמרת שלא תעשה את זה. אין לך מילה.
שביטי, תמצאו חדר ![]()
![]()
מטורף מה שקורה עם וירץ׳ בליברפול. הוא לא מצליח לבצע פעולות בסיסיות. כאשר הוא כן מצליח לבצע אחת כזו מיד מגיעה טעות.
תענוג לצפות בפאריס משחקת כדורגל וזה עוד בלי השלישייה ההתקפית הפותחת שלה.
שונא את אנריקה, אבל הוא בנה קבוצת כדורגל מדהימה.
ובלי נבס ועם רואיז חצי פצוע בקישור.
עם הרכב מלא כנראה היה נגמר כמו שנגמר נגדנו בגביע המועדונים.
הגיעו להמון מצבים שהשלישייה הקדמית המחליפה שלהם החמיצה ברשלנות או איבדה כדורים.
ברצלונה הצליחה להשתחרר רק דרך פדרי ופדרי בגלל שהכל עליו לוקח המון סיכונים במשחק שלו ומצליח באחוזים מאוד גבוהים.
היו הרבה מצבים לבארסה במחצית הראשונה. פראן בזבז שניים לפני שהבקיע, והיו עוד.
בארסה לא הופיעה למחצית השניה אז זה מה שאוהדי היריבה יזכרו.
ברבע השעה הראשונה פסז לא מצאה את עצמה עם הרכב הטלאים הזה, ברגע שנכנסו לקצב היו הרבה יותר טובים, המון מצבים שפעולות מטומטמות של ברקולה והחברים שמנעו מצבים טובים, עם קרבחצליה, דואה וכדור הזהב כבר לפני המחצית היו הופכים.
לא יודע, בארסה הייתה שווה יותר משער אחד במחצית הראשונה, ואם כל הפצועים שלה היו בריאים וגם לאמין ובאלדה לא היו חוזרים עכשיו מהפציעות אולי 3 או 4. ואם פדרי ואריק לא היו נפצעים לא היינו סופגים את השני.
את מי זה מעננין מה היה קורא אם כל שחקני PSG היו בריאים? הם לא, וגם בבארסה יש פצועים.
ברצלונה שיחקה טוב היום לאיזה 10 דקות ולא יותר מול הרכב טלאים של פאריס, זה לא שהייתם עילוי ב 25 הדקות הראשונות.
אתם מדברים על קומדיה של טעויות בשער של פאריס ושוכחים שהשער שכבשתם הוא מטעות של ויטיניה עם איבוד כדור סתמי.
פאריס כרגע קבוצה הרבה יותר טובה מברצלונה, זה עובדה ולא קשור לאיזה שחקנים חסרים.( מה שגם בהרכב חסר לכם רק את ראפיניה).
גם פסז הייתה שווה יותר משער במחצית הראשונה.
בברצלונה יש פצועים, בפסז’ כולם פצועים ופה ההבדל.
ובכל מקרה, פצועים או לא, פסז’ הייתה הרבה יותר טובה ומאורגנת וניצחה בצדק.
נצחה בצדק - כן.
בארסה הייתה יותר טובה במחצית הראשונה, לא רק ב 10 דקות, והייתה שווה יותר. אתם מציגים את זה בתור נוקאאוט, כאילו בארסה הייתה עדיפה 10 דקות ופאריז 80. היה יותר לכיוון 60-40.
בבארסה חסר לא רק ראפיניה, אלא גם פרמין שהיה פותח על חשבון אולמו שלא עשה כלום. גם גאבי שהיה נכנס לפני קסאדו וברנאל לו היה כשיר, וז’ואן גרסיה שאולי היה מציל את אחד השערים. באלדה לא כשיר ל 90 דקות עדיין.
לא פייר להגיד שלפאריז יש הרבה פציעות ולא להתיחס לפציעות של בארסה. בארסה פתחה בלי 4 שחקני הרכב .
אין צורך לסלף את המציאות, בנוסף לראפיניה גם באלדה לא היה כשיר לפתוח מהתחלה אלא רק לקבל כמה דק ושני השוערים הראשונים שלו גם היו פצועים.
בנוסף אליהם, גאבי (שהוא כבר די גמור כנראה) ופרמין היו חסרים. הם אולי לא שחקני הרכב (על פרמין אני לא בטוח), אבל בעידן ה-5 חילופים מי עולה מהספסל זה סופר קריטי.
אם אני צריך לבחור, אני מעדיף סגלים מלאים לשתי הקבוצות במפגש הבא כי לפריז יש יותר עומק בעיניי.
בכל מקרה פריז ניצחה בצדק, קבוצה נהדרת.
שכחתי את באלדה בזה אתה צודק, לגבי השוער הוא לא היה מציל אותכם היום והחיסרון שלו לא הורגש( ושטגן מזמן כבר לא שוער שני), לגבי פרמין לרוב הוא שחקן מחליף למרות שכרגע הוא בכושר טוב.
דמיטרי, עד הדקה ה 30 הייתה לכם עליונות קלה, עד סוף המשחק הייתה קבוצה אחת על המגרש והיא פאריז,ללא ספק הקבוצה הטובה באירופה.
לא יודע אם הוא היה מציל אותי או לא אבל אני מעוניין לעלות עם השוער הראשון שלי שהוא שוער מצוין בשער במשחק כזה ולא עם המחליף של המחליף שלו שעושה לי התקפי לב. לי כאוהד זה תורם לבטחון אז בוודאי שלשחקני ההגנה שלי. זה חיסור משמעותי לכל דבר.
בנוסף אליו כאמור, באלדה, ראפיניה ופרמין.
בכל מקרה גם לפריז היו המון חיסורים והם אכן היו עדיפים. אין שאלה, באמת קבוצת פנטסטית. מנדש וחכימי צמד המגנים הטוב בעולם בלי תחרות.
אתה לא יכול לדעת שאם שחקן פצוע שלנו היה משחק, הוא לא היה עוזר. כמו שאתה לא יכול לדעת מה הייתה ההשפעה של שחקן שלהם.
פרמין היה שחקן הרכב לפני שנפצע. פתחנו בלי 4 שחקני הרכב, וגם הם פתחו בלי 4 שחקני הרכב.
אם ויטיניה עלה, הוא כשיר. כמו שאתה לא נותן הנחות ללאמין שגם הוא רק חזר מהפציעה.
כל הכבוד להם שניצחו. אני לא חושב שהפער היה כזה גדול כמו שאתה מנסה לתאר. אבל זה לא משנה, התוצאה לא משקרת.
בד"כ אני מסכים עם הקביעה שלך שאי אפשר לשער מה היה קורה אם x משחק, מה שאני אומר זה שאני לא ראיתי שהשיבוץ של שצסני השפיע ספיציפית על המשחק, לגבי ראפיניה ובאלדה זה כמובן כבר דבר אחר.
אני אישית כן ראיתי עליונות של פאריס ברוב שלבי המשחק, יכול להיות שלא נסכים על זה אבל זה כבר דבר סובייקטיבי…
לגבי לאמין, הדקות הטובות של ברצלונה היו בדיוק כשהוא היה מעורב, עם הפאלש לפראן ועוד פריצה אחת פה ואחת שם, יכול להיות שהפציעה עדיין משפיעה עליו ויכול להיות גם שהיה לו משחק רע, קורה לילד בן 18…
- ג’ואן גרסיה הציל אותנו כמה פעמים בליגה. הוציא כדורים בלתי אפשריים ולקח גם 1 על 1. אי אפשר לדעת, שסני לא טעה איזה טעות קשה, אבל גם לא הוציא שער בטוח.
- אל תשכח את פרמין, אולמו לא עשה כלום כבר משחק שלישי ברצף. עם כושר כזה שלו, פרמין באנקר בהרכב אם היה כשיר.
- כולם מסכימים, גם בפורום שלנו, שבערך מאז השער שלהם הם היו יותר טובים. אני טוען שלפני זה אנחנו היינו יותר טובים. היו לנו יותר מצבים. זה נמשך כ 40 דקות, כמעט חצי משחק. לא הרגשתי שום עליונות שלהם עד אז, אפילו להיפך.
ראיתי תקצירים נרחבים של אתלטיק ושל ויאריאל.
ויאריאל היו יותר טובים מיובנטוס ופספסו הרבה.
אתלטיק בילבאו גם הם קרסו במחצית השניה. הראשונה הייתה שקולה.
למי שעדיין רותח על הפנדל של גולר מול אתלטיקו, אתמול גם סיטי ספגו פנדל כזה. השחקן הרים רגל גבוהה, נגע קודם בכדור ואז בראש של היריב. פפ רתח כמובן, אבל זאת לא הזיה של שופט אחד. אולי הזיה של השופטים הספרדיים, כי את סיטי שפט חיל מנזאנו, והוא היה צריך את הואר של סוטו גראדו.
וכמובן צריך לציין עוד שחקן שפורח ברגע שעוזב את יונייטד. הוילונד עם שני שערים של חלוץ גדול, אחד במתפרצת מהירה , השני עם ראש גבוה. שני אסיסטים של דה ברוינה.
לילה מטורף בליגת האלופות אתמול, 43 שערים ב-9 משחקים (טכנית ב-8 משחקים) עם כמה תוצאות פסיכיות.
הכי בלט לי תצוגת שוערות הנפל של שוער נאפולי מילינקוביץ סאביץ’, כנראה הכי גרוע בעולם, בהשוואה לאחיו הבוגר הקשר זה כמו לראות את יאניס מול אחים שלו.
גם ה 0-0 בין קייראט לאימפריה מפאפוס ב 10 שחקנים היה משחק עם אינסוף אירועים. היו שם כמה מקרים שאפשר לעשות מהם אחלה בדיחות על ההחטאות. אחד המשחקים (התקצירים למען האמת) המצחיקים שראיתי לאחרונה.