מחזור 25: חוזרים למקום הראשון אחרי 3:0 ביתי על לבאנטה (כבשו: ברנאל, פרנקי, פרמין. בישלו: אריק, קאנסלו, לאמין)

ברצלונה תעלה מחר למגרש בקאמפ נואו הנבנה, ותשחק במשחק האהוב על האוהדים שלה - וולה לדלי למרחק. איבוד הנקודות של ריאל מדריד, מול אוסאסונה בפאמפלונה, פתח בפני ברצלונה המקרטעת את האפשרות לחזור למקום הראשון, והאנזי פליק וחניכיו ינסו להתאושש מ-2 הפסדים רצופים ולצאת לדרך חדשה באמצעות ניצחון על לבאנטה וניצול ההזדמנות שנקרתה בפניה.

ברצלונה תקבל בחזרה את השולט בכל, גם אם לכמה דקות, וגם את ראשפורד. הראשון חשוב לכל המשחק של ברצלונה, ולהורדת התלות בבלרינה ההולנדית, וראשפורד חשוב בחלק הקדמי של המגרש, גם אם זה לא יהיה ברסאי או יפה. במילים אחרות - אם ראפיניה הוא מלך שערי התחת, ראשפורד הוא מלך שערי החציבה בכוח. עם כפית. ובברצלונה של המשחקים האחרונים, צריך גולים, כל גולים, לא משנה איך, כדי לפתוח את בקבוק המאטה.

מעבר להם, ברצלונה קיבלה בשורות טובות נוספות עם חזרתו של פבלו גאבי לאימונים (גם אם יעברו עוד כמה שבועות עד שיחזור לשחק ולכושר משחק כמו שצריך), מה שיכול לתרום המון בגזרת המורל והלחימה. אותה לחימה, או בניסוח טקטי - “אינטנסיביות ולחץ כמו בעונה הקודמת”, עליה דיברו האנזי פליק, אריק גרסיה ובעצם כל ברצלונה (אל התקשורת, ובינם לבין עצמם) בעקבות התוצאות והיכולת האחרונות. האם זה יספיק מול לבאנטה? שאלה טובה.

הוולנסיאנים יגיעו למשחק הזה מהמקום ה-19, ועם התואר של “הסופגת הבכירה בליגה”. בנוסף לכך, הרצף של לבאנטה עומד על 3 הפסדים רצופים (אחרי תיקו מול אתלטיקו מדריד), ככה שהמצב של האדומים כהים יותר כחולים כהים יותר לא ממש מזהיר. מצד שני - ככה גם היה המצב של ג’ירונה לפני המשחק מול הבלאוגרנה, וכולנו זוכרים מה קרה.

ברצלונה תגיע למשחק הזה אחרי 6 ימי מנוחה, ולפני 6 ימי מנוחה מבורכים נוספים. לאחר מכן יחכה לה חתיכת רצף שכולל, בין השאר, את אתלטיקו בגומלין הגביע, בילבאו, סביליה, אספניול, ושמינית גמר האלופות.

מועד המשחק: ראשון, 17:15
אצטדיון: ספוטיפיי קאמפ-נואו
ישפוט: חאבייר אלברולה רוחאס
שידור: One

הסגל של ברצלונה -

ייעדרו -
טומטום, אדון שוקו

בסכנת השעייה מהמשחק הבא בגלל צהובים -
פרנקי, מרטין, קונדה

הרכבים משוערים -

אתה לא עובד על אף-אחד, ברור לגמרי שמי שכתב את הסיקור הזה זה ‘אייל-איי.איי’ ולא איל האמיתי.

סיקור שלם של משחק של בארסה יום אחרי שריאל מפסידה, בלי גיף של דלי מלא במים שמוכן לבעיטה של בארסה מחר?

חיקוי חיוור ושקוף.

הרגע הזה שאתה מבין ששחקן לבאנטה כבש שלושער נגד בארסה והיום בהפועל ת’‘א.
אמנואל בואטנג אז ב-5-4 ההוא עם ואלוורדה על הקווים…
אולי מחר שחקן הפועל ת’'א בעבר תאי עבד יעשה הפוך?

זה העובד one שבך מדבר.

זאת יריבה בהזמנה בבית אחרי מנוחה. אין תירוצים, עם או בלי פדרי.

אם כבר מישהו שידאג לדלי, שיהיה הוא

2-2 בהרכבים משוערים על אם יפתח קשר אחורי נורמלי.

באמת שלא מעניין אותי גולים, תנו לי היום קבוצה שעושה לחץ אמיתי ומתמשך. אם נעשה את זה, ננצח.

ההרכב של ברצלונה -

קובארסי ובאלדה מקבלים מנוחה, ופליק עדיין לא מבין שקונדה צריך גם כזו מדי פעם, אז קאנסלו פותח בשמאל. זה שאריק שוב פותח, זה כבר חומר לעבודת מחקר.

בקישור - ברנאל מקבל יותר ויותר דקות, הפעם על חשבון שלמות שלישיית הבלונד, מה שמשאיר את אאא"פ בספסל.

בהתקפה - לאמין, ראפיניה ולבנדובסקי.

ראשפורד ופדרי יקוו לקבל דקות בגארבג’, ולא כדי להציל את המולדת.

ההרכב של לבאנטה -

תאי בריבו בספסל

קוראים לו תאי עבד או ששוב פספסתי פה בדיחה?

סוף סוף קיבל שכל ועולה עם ברנאל במקום פרמין.

עדיין לא מבין איך קונדה פותח בכל משחק, מישהו צריך לעקב אותו לאימון.

אתה צודק. זה פשוט מוכיח מה רמת ההבנה שלי בכדורגל ובכדורגלנים ישראלים.

מצחיק שדווקא העונה אין לו שום בעיית איחורים.

אולי זה עובד בצורה הפוכה, ככל שנותנים לו להיות יותר מעופף הוא משחק יותר טוב, וההיפך.

קאנסלו ב20 דקות מסר יותר כדורי רוחב מוצלחים מכל העונה של בלדה.

ממש מתסכל אותי כמה שחקן יכול להיות עם כל הנתונים הפיזיים אבל בלי גרם שכל.

חצי שעה שמראה מה קאנסלו מסוגל ולמה הוא החתמה טובה. גם אם הוא מעבר לשיא, הוא מסוגל להיות מכריע כשחקן רוטציה.

בעקבות הצהוב שספג, אלון יחמיץ את המשחק מול ויאריאל. לבנדובסקי יחמיץ גם הוא, בלי קשר.

1. ניצול המצבים שלנו, או ניצול המצבים הגרוע שלנו, חייב חייב חייב להשתפר, ומהר. כי עוד רגע משחקים קצת יותר קשים וקצת יותר מכריעים מלבאנטה בבית.
    מילא שאנחנו מפקירים את ההגנה ברמת ספיגה אפשרית של 3-4 גולים ממתפרצות של שחקני יריבה שנמצאים לבד מול דון ז’ואן, ללא תלות במי נמצא בהגנה (או בהתקפת היריבה). זה כבר התרגלנו. אבל מי שהצילה לנו את העונה שעברה והעונה הייתה ההתקפה. בלי זה אין טעם אפילו לנסות לחלום. לפחות המסירות פנימה של קאנסלו הראו שיש אפשרות גם לגולים מדחיקות מקרוב (תלמד, באלדה), שזה אולי יעזור קצת יותר בהמשך להרחבת הארסנל.
  2. כמה התגעגעתי, פדרי.
  3. כמה התעצבנתי, לאמין.
  4. אני
  5. אוהב
  6. אותך
  7. פרמין

ברכות ללבאנטה. מראה שאפשר להפסיד ולרדת ליגה גם בלי שבירת רגליים, מרפקים ובזבוזי זמן.

קאנסלו באמת היה מצוין וקיבל mvp בצדק.
אני שוב שואל את היקום - מה בדיוק לבנדובסקי תורם?
ברנאל בעוד משחק מצוין, יכול להיות שחקן חשוב בהמשך.
פדרי מאוד חלוד, לדעתי ייקח לו כמה משחקים לחזור לעצמו.

פראן לבנדובסקי כרגע אין הבדל בינהם

מה ניקח מהמשחק הזה?

• רוטציות בהגנה ובקישור
  • השמשה של קסנלו, פדרי וברנאל
  • רשת נקייה
  • חזרה למקום הראשון
  • גולים מכניסות בקו שני.

הבעיות?

• ההגנה עדיין נחשפת
  • חלשים באחד על אחד בהגנה
  • כל השלישייה הקדמית במשחק לא טוב.

עוד שבוע התרעננות עד הרצף מול ויאריאל ואתלטיקו.

כמה קריטי זה שיהיה מישהו בצד שמאל שמסוגל לנצל את הדאבל וטריפל אפים שעושים על לאמין. זה כבר נהיה פסיכי.
קאנסלו הוא שחקן וורלד קלאס בצד ההתקפי של המגרש. הוא וראשפורד מאוד משמעותיים כשחושבים על מה שהיה לנו לתת שם בעונה שעברה. נגד מאיורקה זה היה ראשפורד, היום קאנסלו לקח על עצמו.

יחד עם זאת, אולי כדאי לפליק להתחיל לשקול גם לשחרר אותו מהכלא הזה שעושים לו שם, ולתת יותר דקות גם לבארדג’י. המשחק שלנו נהיה צפוי מאוד, והאיכות באמצע לא הכי גבוהה.

מסכים מאוד לגבי ברדג׳י. הכניס איתו המון אנרגיות, היו לו כמה דריבלים משוגעים שאחד מהם היה צריך להסתיים בשער אם לא ניצול המצבים המחפיר שלנו, ובאופן כללי כיף ומהנה לי לראות אותו.

מקווה שפליק יידע יותר לחלק את הדקות בינו לבין לאמין. אני לא מצפה לראות אותם יחד על המגרש באותו הזמן, אבל אם הוא יקבל נגיד רבע מהדקות, נרוויח אותו חד ואת לאמן רענן.

הלוואי.