מחזור 26: קסם של מודריץ' נותן 3 נק' לריאל ושקט בפסגה

אמרתי מחליק אמרת מקווה שתבין מה מצאו בו במועדון עד שהחליק וקרע את הצולבת… :joy:

מה המועדון מצאו במנדי ? במריאנו דיאז ?

את מנדי מחליפים ואת מריאנו דיאז רצו להעיף שנים עד שנגמר לו החוזה.

זה לא המצב עם מיליטאו.

אבל בטוח שהמועדון מצא בהם משהו אם החתימו אותם, לא ?

מנדי נשאר פה 5 עונות שחקן הרכב ראשון ורק עכשיו מוכרים אותו.

מצאו בהם בהתחלה, עם הזמן התברר שהם לא טובים. אגב, מאז כבר המועדון הקשה את המדיניות ואנחנו כבר לא רואים את ההימורים האלה.

אני לא מבין איפה הסתבכת. לא מעט גורמים במועדון התבטאו בהקשר שלו ולא מעט מהכתבים הבכירים ביותר שקשורים לריאל מדריד דיווחו שרואים בו כבלם הבכיר של המועדון לעשור קדימה.

בכל מקרה כמו שאמרתי לך, שפכנו מספיק דיו וירטואלי על הדיון הזה, מקווה בשבילך שתבין. אתה גם יכול לאחל לי אותו דבר, אני לא חושב שנגיע לאיזושהי הסכמה בנושא.

כל שחקן שנמצא בסגל רואים בו ‘‘שחקן חשוב וכחלק מהפרויקט העתידי של המועדון’’ עד שמוציאים כמובן תחליף יותר טוב ואז הופך להיות כמו מנדי, גם במנדי ראו לפני כמה רגעים את המגן השמאלי לעשור קדימה.

אם לא הבנת עד עכשיו כל הסבב הזה הוא נגד האמירה שאתה מקווה שאבין מה המועדון רואה בו, המועדון ראה משהו בכל שחקן שהוא החתים, אז כל שחקן שלא מוצא חן בעינייך אגיב כל פעם שאני מקווה שתבין מה המועדון ראה בו ? הגיעו לכאן המון שחקנים חלשים שהמועדון ראה בהם משהו.

בקיצור, אם אני כותב משהו נגד מיליטאו אנא ממך תגיב מה שאתה חושב או אל תגיב, רק לא ההתחכמות שאתה מקווה שאני אבין מה שהמועדון הבין, כאילו שאתה מבין יותר ממני כי מה שאתה מבין תואם למה שאתה מאמין שהמועדון מבין.
כבר הוכחו 2 דברים -

1. בהרבה מאוד מקרים מה שהמועדון מבין ומאמין מתברר כלא נכון או מדויק.
  2. אנחנו ממש לא יודעים מה המועדון מבין או לא, רק מה שהמועדון רוצה לגרום לנו להאמין שהוא מבין.

משחק הרגל שלו בינוני אבל לא חריג לרעה. בהשוואה לקיילור שהיה מעיף כדורי שוער לחוץ מדובר אפילו בשיפור.

קורטואה בעצמו לא מחזיק במשחק רגל וואו.

לא חריג לרעה זה סבבה והכל אבל ריאל מדריד שואפת ליותר מזה. לקורטואה יש בעיניי משחק רגל מעולה. הוא לא נוייר או טר שטגן אבל בהחלט משחק רגל שראוי לציון.

אני דווקא חושב שכן מפרגנים לאנדריי לונין, הזכירו אותו במארקה שם באחת מפינות המשחק וגם בשער העיתון, כנ"ל ב-AS, בחדר ההלבשה רואים את השחקנים ניגשים אליו והוא כבר לא עציץ שם. לא ידברו על זה באותו הטון כמו לייפציג גם בגלל ההצלות ונגד סביליה הוא סיפק הצלה אחת, אבל זו עדיין הצלה נהדרת ולדעתי זה גם קצת קשור לתקופה שדברים מצליחים לו, בתחילת העונה זה היה פוגע בו ואיכשהו נכנס. לא הייתי ממהר להרעיף עליו שבחים כאלה גדולים. יש מספר שוערים שהסתננו לטופ או לקבוצות טופ בטעות, אבל משוכנע שהוא כזה טוב. כמספר 2 הוא אחלה. קיילור נאבאס אגב הציג בכל אחת משלוש הזכיות בצ’מפיונס יכולת אחרת לגמרי ובמשחקים הגדולים היה יחסית מניה בטוחה. עונת הבכורה - פנטסטית, עונה שנייה - טובה, עונה שלישית חארבו-דארבו.

משחק הרגל של טיבו קורטואה הוא פנטסטי, הרבה יותר מ-“טוב” והשחקנים הגאוניים שלנו נוהגים לסבך אותו גם במסירות מאוד לא נוחות.

הקטע המלא שלי מתוך הפרק ב"קלאסיקו" על אכזבה מסוימת מכך שסרחיו ראמוס לא זכה לטקס רשמי מהמועדון בסנטיאגו ברנבאו ואפילו לא לשלט מצד הקהל, עם כל הכבוד לתשואות כשהכרוז הקריא את שמו בהרכב של סביליה. אני מרגיש שאני “התארגנתי” יותר מכולם. היה חסר משהו משני הצדדים - קצת לבביות. אולי זה נבע מכך שהיה הרבה לחץ סביב המשחק ופחות רגוע מאשר בסיבוב הראשון למשל. אגב ראמוס שיחק בברנבאו לאחרונה באחד במרץ 2020 כשחקן ריאל מדריד - הקלאסיקו נגד ברצלונה. זה היה לפני הקורונה. זו הפעם האחרונה שעבדכם הנאמן היה במקדש

לא חשבתי על זה והאמת שזה נשמע הגיוני. ממה שאני זוכר ראמוס לא עזב בצורה הכי טובה ויכול להיות שזה השאיר חותם רע, אבל הטיעון שלך נשמע יותר לגיטימי. קצת מאכזב אני מסכים.

אבל תשמע לא ציפיתי למחווה בשמינית הגמר נגד פ.ס.ז’ אם החה כשיר. עבר המון זמן, שנתיים וחצי מאז הפרידה. המחלוקות והדם הרע צריכות להתקרר ולהישכח. ריאל שמה עליו הרבה כסף בגיל 19 וראמוס - אדון הדסימה הוא מהגדולים בהיסטוריה שלנו, לדעתי בטופ7. בדירוגים שלי/אלו שקראתי תמיד הציבו אותו גבוה-גבוה. מבחינתי רק כריסטיאנו, ראול ודי סטפאנו חד משמעית מעליו.