טוב, אז נסכים שלא להסכים.
תביא את פלאנו.
אני באמת שואל בתמימות, כל מה שכתבת ההגדרות האלו, כתוב באיזה סעיף בחוק הנבדל בחוקה? או שזה פרשנות שלך לחוק הנבדל?
האם גם החוק היבש מבדיל? אם כן, אתה צודק. אם לא חזרנו לנקודת ההתחלה של הדיון.
ואני מסכים עם אייל. נסכים שלא להסכים. ודרך אגב הנקודות האלו , רק יזיקו לנו. התקשורת המקומית בקטלוניה כבר שוטפת לסוסיוס את השכל שאנחנו במקום ראשון ולוחצים על ריאל. וכרגיל זה ירדים את האוהדים. מבחינתכם זה רק טוב יעשה לכם.
אל תתמודד. תמשיך הלאה בחיים שלך.
בשבילי זה בדיוק כמו שבלם מחזיר לשוער והחלוץ חוטף. הוא מאחורי הבלם, הכדור לא מכוון עליו, מגיע משחקן יריב. אין נבדל.
אנחנו מבינים שאתה גאון הדור, כל דעה שלך היא עובדה מוגמרת ואנחנו צריכים להשתתק ולעמוד דום כש Bblanko מבקר פה.
יש לנו גם אחד כזה בפורום, זה לא חדש.
לא חושב שהחוק היבש מבדיל זאת לגמרי הפרשנות שלי ולגיטימי שלא להסכים.
לעומת זאת עם הפסקה הזאת אני מסכים לגמרי.
@dmitrys
תודה על המחמאה, אכן בכיתה ה’ שמו אותי בכיתה של המחוננים. ואחרי זה יש פה קרבות על למי יש יותר רגשי נחיתות… נו באמת.
אני פה כדי להציג את דעתי, כמו שהיא. סורי אם זה מעליב אותך אבל הטיעונים שלך (בנושא ספציפית) הזוייים ורחוקים שנות אור בהקשר המדובר. לשחקן שמחזיר כדור לשוער והחלוץ חוטף אין שום קשר קטנטן לדיון על “עבירת נבדל-פסיבי או אקטיבי”.
לכל דיון חייבים להיות קווים ברורים אחרת כל אחד יכתוב שטויות לא קשורות או שלא עומדות עם המציאות (כמוך) והגיון יילך לפח.
לדוגמה -
*“אני חושב שביבי יעשה רע למדינה אם יהיה ראש ממשלה”
טיעון לגיטימי שיש מה לדון בו.
*“ביבי הוא שד מהגהינום שבא לרצוח את כולנו”
טיעון הזוי שלא קשור למציאות. (ככה אתה נשמע לי ושיהיה ברור שמדובר על הנושא הספציפי הזה, לרב אין בעיה עם התגובות שלך).
מה שאתה חושב זאת אך ורק דעתך. אל תנסה להציג אותה כעובדה ולכנות את הדעות של אחרים “ערימה של שטויות” ולייעץ למישהו לעזוב את הדיון.
מה קשור מחונן או לא? אתה חושב שאתה המחונן היחיד פה? רוצה להשוות למי יש מחונן גדול יותר?
אתה בא לפורום שלנו, כותב כמו ערס , מטיף לנו מוסר, מגדיר לנו קווי דיון ומחליט מה קשור ומה לא.
זה פורום ברצלונה. אתה אורח פה. לי יש יותר זכות לקרוא למה שכתבת ערימה של שטויות.
לא חולק על הלגטימיות שלך. אבל השופט לא מסכים איתך וזה מה שחשוב. ובעיני החלטה שלו לגטימית .
לא מאמין שקראתי את כל ההודעות פה.
לא מאמין שנכתבו כל כך הרבה הודעות פה.
הקבוצה שלנו מתה. סטיין בגד באמירה שלו על על כדורגל יפה. הוא משחק כמו וואלורדה2, ובפועל הוא טיפש גדול. את העונה הבאה הוא לא ימשיך בקבוצה. במקום לרכוש את אמונם של האוהדים ואולי להיות עוד איזה שנתיים-שלוש “ההוא ששיחקנו תחתיו כדורגל ממש יפה עם קבוצה פצועה וגמורה, בואו ניתן לו את הצ’אנס”, הוא ההוא ששיקר והמשיך את הסבל שחווינו תחת וואלורדה.
אני לא מאשים אותו לחלוטין. אם משווים אותו לאיש הרוע והרשע, אז לסטיין יש סגל מחריד, בעוד שאשתקד היה לנו את הסגל הכי טוב באירופה. כמות השחקנים הכשירים של קיקה כל כך נמוכה שאפילו ספסל אין לנו איך להרכיב, וכפי שאמרתי, הוא המאמן הראשון בהיסטוריה שישלם ביוקר על החטאות בלתי פוסקות של מסי מול השער. מסי משחק כמו ב2013, ואלא אם כן אנחנו חושבים שהבחור ההוא צדק ובלי וואלורדה מסי פשוט לא טוב - אז מסי משחק פצוע, ומסי צריך לנוח.
אם נסתכל על המשך הסבל (או בשמו הנוסף: שארית העונה) אז אין לנו איך לתת למסי לנוח, כי אם הוא בצד אנחנו צריכים לשחק עם ההוא בן ה17 שמתגלה כהפתעה, ההוא שקנינו מלגאנס מחוסר ברירה, וההוא שלא בטוח אם הוא שיחק באתלטיקו הגדולה של סימאונה, או באתלטיקו שהייתה בליגה השנייה. ברגע שגם אין לנו מה למכור עם מסי בכושר הנוכחי, אין לנו מה למכור נקודה.
אה כן, ולמי אכפת אם היה נבדל או לא? סטיין צריך לקבל כרטיס צהוב על איך שהקבוצה שלנו נראית.
רציתי לכתוב ולנתח ולהשיב לך מה אתה צודק ומה אתה לא. אבל אז חבר אוהד ריאל מתקשר ומודיע לי שריאל 1-1 דקה 80 אני מזפזפ לריאל ובום 2-1…
גון לנון כבר שר שהחיים זה מה שקורה שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות…
בחיי שאני לא זוכר עונה ביזיונית כזו ששתי הקבוצות כל כך חלשות.
עד כמה אנחנו גרועים? ריאל עם ניצחון בודד ב5 המחזורים האחרונים. תנסו להיזכר לבד מול מי.
עונה שעברה חשבתי שלא תחזר על עצמה, טעיתי. הבעיה ששתי הקבוצות משחקות כמו ריאל של שנה שעברה. מדהים.