בהנחה שה-28/05 לא ריאלי כי זה אחרי שהליגה נגמרת, אז יש את ה-26/03 שזה אומר שכל השחקנים שלנו יצטרכו לחזור סופר מוקדם מפגרת הנבחרות, וזה רע מאוד, או את ה21/05 שזה לפני המחזור האחרון, ואני לא חושב שזה מאוד ספורטיבי להשאיר את המשחק הנוסף לשלב הזה.
שני המחזורים האחרונים חייבים להיות באותה שעה עבור כל הקבוצות שנלחמות על משהו בליגה.
אי אפשר לעשות מחזור השלמה אחרי.
הכי ריאלי זה להזיז את גמר הגביע לסוף מאי ולשחק מול אוססונה במקומו.
אבל יש בעיה מול חברות השידור.
יש גם בעיה עם הלוח של ריאל.
הבעיה היא כזאת - אני לא חושב שיזיזו את גמר הגביע בשבילנו, ואין זמן לראות אם אנחנו עפים מאחד המפעלים האחרים, כי אז ה-26/3 יורד מרשימת האופציות.
ההרגשה שלי היא שיתקעו את זה ב-26/3, ואנחנו נשחק עם שחקנים שהרגע סיימו משחק עם הנבחרות, בלי אפשרות אפילו לאימון נורמלי לפני המשחק.
הנקודות החיוביות:
המשחק של ספרד-הולנד ב-23/3 הוא בולנסיה, אז הספרדים ופרנקי לא יצטרכו טיסות משמעותיות.
המשחק של קונדה צרפת נגד קרואטיה ב-23/3 יתקיים בפריז, שזה גם די קרוב.
צמד הפולנים משחקים נגד מלטה ב-24/3 - אני מניח שאפשר יהיה לבקש שחרור שלהם.
הנקודות הרעות מאוד:
ברזיל משחקת נגד ארגנטינה בארגנטינה בבוקר ה-25/3. שום סיכוי שראפיניה יהיה זמין.
זה נותן לנו שבוע מנוחה, ועולה לנו בכמה ימי חופש הבודדים שעוד קיימים בלוז, עד סוף מאי.
מאמן הנבחרת הספרדית הוא נבלה גדול, ויטחן את פדרי, אולמו ולאמין, ובטח סתם כדי להסתלבט עלינו יזמן גם את באלדה, קאסאדו, קובארסי ופראן ויטחן גם אותם כי צחוקים.
שחקנים שספק שכחתי, ספק המוח שלי התעלם מהם בכוונה כי הם יפצעו עד אז גם ככה:
דנמרק מתארחת בפורטוגל ב-23/3, שזה גם די קרוב, אבל בואו, זה כריסטנסן.
אורוגוואי תתארח אצל בוליביה בבוקר ה-25/3, ככה שפצוע או לא - אראוחו כרגיל לא יהיה זמין.
בהתאחדות אומרים שלבארסה ואוסאסונה יש 5 ימים להסכים על תאריך חדש למשחק.
אם בארסה תגיע רחוק בליגת האלופות ותעלה לגמר הגביע, התאריך היחיד שנותר הוא ה-21 במאי.
במידה והקבוצה תודח לפני כן הוא יוכל להתקיים באמצע השבוע.
ב MD כתוב שדר’ מינארו נפטר מדום לב. היה בן 53 במותו . יהיה זכרו ברוך.
הוא קודם לקבוצה הראשונה רק השנה, היה בקבוצת הפוטסל לפני.
זה מוזר, אני זוכר ש 2 המחזןרים האחרונים תמיד שוחקו עם כמה משחקים במקביל כדי לא לתת יתרון לאחת הקבוצות שנאבקות על משהו. ה 21 למאי זה 4 ימים לפני המחזור האחרון.
הכי הגיוני יהיה לדחות את גמר הגביע אם בארסה תעלה לשם וגם לחצי גמר האלופות.
זה לא כזה קל לדחות גמר גביע, יש הרבה דברים מסביב, זכויות שידור, כרטיסים שכבר נקנו וזה וואחד בלאגן.
יש סיכוי שתשחקו 4 פעמים בשבוע וחצי למשל, קרה לנו לפני איזה שנה שנתיים אם זכרוני אינו מטעה אותי.
הלו"ז הזה פסיכי ומטורף בעיקר בגלל שמרץ-מאי זה לא בוואקום, והחודשים האלו בעצמם באים אחרי עומס. כלומר לא חושב שהחודשים האלו העונה עמוסים יותר מהמקבילים שלהם בשנים קודמות (מודה שלא בדקתי, סתם שולף מהזיכרון), אבל בשנים קודמות לא היו לפני כן 2-4 משחקים יותר באלופות ואולי עוד המצאות שלא עולות לי לראש כרגע.
18/06 - מחזור 1 מונדיאליטו
22/06 - מחזור 2 מונדיאליטו
26/06 - מחזור 3 מונדיאליטו
01/07 - שמינית גמר מונדיאליטו
05/07 - רבע גמר מונדיאליטו
09/07 - חצי גמר מונדיאליטו
13/07 - גמר מונדיאליטו
מצד אחד אני ממש מדוכא שלא העפלנו לשם, מצד שני - זה ממש פשע הדבר הזה.