מחזור 27: מטיילים ל-3:0 ביתי מול אוסאסונה במשחק השלמה (כבשו: פראן, אולמו [פ], לבנדובסקי. בישלו: באלדה, פרמין)

פיפא החליטו פעם ב-4 שנים לעשות מונדיאל לקבוצות. יש לי 2 טענות על המפעל:

1. הוא מגיע בנוסף, ולא על חשבון דברים אחרים. העומס על השחקנים והקבוצות לא הגיוני. הוא היה צריך לבוא על חשבון מוקדמות המונדיאל ו/או ליגת האומות.
  2. יש מעט מדי מקומות לאירופה.

אני מדוכא שאנחנו לא שם כי אני אנחנו הקבוצה הטובה בעולם, ואין לנו איך לזכות בתואר הזה.

לא הבנתי למה המונדיאליטו רלוונטי לנושא אם אוסאסונה ואנחנו לא שם?

זה כבר חלק מדיון אחר, על העומס הלא שפוי.

בכל מקרה המשחק מול אוסאסונה לא יתקיים אחרי סיום הליגה. זה פשע ספורטיבי אם זה יקרה.

כי ריאל שם.
אם רוצים לדחות את גמר הגביע, צריך את ההסכמה שלהם. הם לא יסכימו לדחוף את זה לפני המונדיאליטו, כי השחקנים שלהם צריכים לנוח.
ובוודאי שאי אפשר לשחק את משחק ההשלמה אחרי ששאר היריבות כבר שיחקו את כל המשחקים.

הטורניר המיותר הזה זה שיא השיאים.

ממש מביך. במקום סופרליג, קיבלנו את הגרסה הסובייטית והשבורה שלה, על חשבון הרמה במפעלים הנורמליים. הכדורגל מאמץ את האספקטים הגרועים ביותר של ה-NBA וההשלכות יהיו בהתאם.

זה אומר שלשחקנים אין כבר כמעט ימי מנוחה, כי אם אין מונדיאל או יורו או קופה אמריקה יש את הטורניר הדפוק הזה, אני במקום הקבוצות שולח לשם את קבוצה ב, שפיפא ואופא ילכו לעזאזל.

נפגעתי בשם כל הסובייטים. היה שם היגיון כלשהו , עקום אבל היה. לא הכל היה כסף. היה גם חופש של חודש בשנה מה שכבר לא יהיה לכדורגלנים בכירים.
פה זה קפיטליזם בצורה הכי מכוערת שלו.
מקווה שהחרא הזה ייכשל פיננסית, ואז בפעם הבאה לא יהיה לפיפ"א כסף יחלק, ואז הראיון הדפוק הזה יירד .

יותר הגיוני לא לשלוח שחקנים לנבחרות. כבר התחילו לביים פציעות. הנבחרת לא משלמת על השימוש בשחקנים, ואם נפצעים מקבלים פיצוי אבסורדי יחסית לשכר של שחקנים בכירים.
אני עוד איכשהו יכול לחיות עם הטורניר הזה, אבל לא לצד ליגת האומות ועוד משחקי ידידות.

הם גם מקבלים מטחנת בשר במתנה …

יש תאריך חדש?
אמרו שחייבים להודיע על התאריך תוך 5 ימים, אנחנו כבר בסיום היום ה8.

זה העדכון האחרון שראיתי. מניח שנגע בימים הקרובים, כי ברגע שיהיה מאוחר מדי ל-27/3, לא תישאר עוד אופציה פרט ל-21/5.

מאניה:
המשחק נגד אוסאסונה נקבע ל-27 במרץ.

ב-26 במרץ, ראפיניה במדי ברזיל נגד ארגנטינה.
ב-25 במרץ, אראוחו במדי אורגוואי בגבהים של לה פאס בבוליביה.
שניהם לא צפויים לשחק.

רומרו: ״בארסה ביקשה לשחק במאי כשלא יהיו לה העדרויות בגלל הנבחרת. בהתאחדות סירבו״.

בקיצור - בלי ראפיניה, בלי אראוחו ובלי איניגו (שזה החלק הקל, החלק הקשה הוא שזה עם קובארסי אחרי 2 משחקי נבחרת, ועם אריק), ועם מנוחה קצרה מאוד לפני ג’ירונה והרצף החשוב שאחרי. יהיה קשוח מאוד.

משחקי הנבחרות הבוגרות של שאר השחקנים -
לבנדובסקי יישחק עם פולין ב-24/3.
קונדה, פרנקי והספרדים ב-23/3.

כי למה שיתחשבו בבארסה
ממתי זה קורה??

כרגע המשחק מול ג’ירונה ב-30.3, ב-17:15.

מעניין אם יהיו 72 שעות בין אוסאסונה לג’ירונה.

זה לא רק השחקנים הנעדרים, השחקנים שיחזרו יצטרכו לחזור לשחק מוקדם יותר.

הייתי כועס, אבל כל-כך התרגלתי שדופקים את בארסה בכל פינה אפשרית.

כמעט בכל מקרה שהוא היינו נדפקים ממועד המשחק הדחוי הזה. השאלה הייתה רק כמה.

איפה יכלו להתחשב בנו?

באפריל אין מקום לכלום, וגם במאי.
ובהנחה ש -

1. אם וכאשר איכשהו נגיע לגמר האלופות, אז 28/5 יורד, כי מי ירצה לשחק 3 ימים לפני כן משחק שיכול להכריע אליפות?
  2. באופן כללי לדחוף את המשחק הזה אחרי המחזור ה-37/38 זה קצת בעייתי.
  3. צריך להחליט כבר על תאריך ולא לגרור את זה.

אין יותר מדי אופציות.

צריך היה לדחות את זה כמה שיותר.
אי אפשר לדעת איזה משחקים נשחק או לא בעתיד.
גמר גביע, חצי גמר צ’מפיונס.
ואני אישית הייתי מעדיף בשבוע האחרון של הליגה לרוץ עד הסוף ואולי גם היינו פותחים פער עד אז.

עדכון, מסתבר שלאוססונה יש משחק ב-28.3.
מה עובר על האנשים שם?

חחחח
אז אנחנו בעד ה 27.3?

זה מהאתר הרשמי של הליגה, מן הסתם יידחו להם את המשחק מול בילבאו.

מניח שהמשחק של אוסאסונה ב28 פשוט יידחה ליום ראשון/שני 30-31.

מסכים עם אייל, באמת כל תאריך היה מסבך אותנו.

אי אפשר לדחות לתאריך של גמר הגביע כי ההתאחדות לא מקיימת אף משחק בסופש של הגביע. לחצי הגמר אנחנו אמורים להגיע אם לא תהיה הפתעה גדולה מידי ולתאריכים הרחוקים של מאי אי אפשר לדחות בגלל מחזורי הסיום שמשוחקים במקביל.

זאת ההחלטה הכי קרה ומחושבת והפעם אנחנו בצד הנדפק אבל באמת אין שום סיבה שיתחשבו דווקא בנו ויהפכו עולמות לסדר מחדש את הלו"ז. במיוחד כי ידענו שזה לא יהיה נוח אחרי שאנחנו אלה שביקשנו לבטל את המשחק חצי שעה לפני.