טוני חואנמרטי: ״ראפיניה ואראוחו יחזרו בטיסה פרטית ביום רביעי, ביחד עם השחקנים של מדריד ואתלטיקו״.
״הם יהיו בסגל למשחק נגד אוססונה ויפתחו על הספסל״.
טוני חואנמרטי: ״ראפיניה ואראוחו יחזרו בטיסה פרטית ביום רביעי, ביחד עם השחקנים של מדריד ואתלטיקו״.
״הם יהיו בסגל למשחק נגד אוססונה ויפתחו על הספסל״.
מרטין כוכב עליון, פבלו טורה ואאא"פ שוחררו מהנבחרת הצעירה של ספרד, ויהיו זמינים ורעננים לישיבה על הספסל מול אוסאסונה.
עריכה:
השחרור נובע מהמשחק מול אוסאסונה. החלטה טובה של ההתאחדות/מאמן.
אז אם הנבחרת לא תפצע אותם, אנחנו נפצע. מעולה.
אראוחו יכול לחזור גם מוקדם יותר.
ביילסה מאמן אורוגוואי אמר שחלק מהשחקנים ששיחקו הלילה נגד ארגנטינה לא ישחקו מול בוליביה בגובה מטורף.
גם אורוגוואי וגם ברזיל כמעט הבטיחו את העליה שלהם למונדיאל. בדרום אמריקה, 6 מתוך 10 הקבוצות עולות אוטומטית, ומקום 7 הולך לפלייאוף. כרגע לאורוגוואי יש פער של 7 נקודות מהמקום השביעי, ולברזיל יש פער של 8. נותרו 5 מחזורים.
מצבת הבלמים:
קוברסי בספק.
איניגו בספק.
אראוחו בספק גם בגלל טיימינג וגם בגלל עומס אם ישחק מול בוליביה.
קונדה יהיה בלם כי לפורט יש משחק ב 25.3 .
אריק זמין, אבל אולי צריך אותו כקש"א.
דומינגס…
טוב, פליק אמר היום שראפיניה ואראוחו לא ישחקו כי הם חזרו עייפים מטיסה ארוכה.
הפתיע אותי לגבי טראוחו כי הוא לא שיחק במשחק האחרון של אורוגוואי.
הבלמים יהיו אריק ואיניגו שחזר מהפציעה. קוברסי יפתח על הספסל ופליק אמר שהוא מקווה שלא יצטרכו אותו.
לבנדובסקי גם נח מול מלטה אז בעקרון אנחנו מסודרים רק בלי מחליפים כמעט.
הסיפור זאת ההתאוששות הקצרה מטיסות טראנסאתלנטיות. יש בעיות של התמודדות עם חזרה של סייקל שינה ומלטונין. זה משהו ספציפי שדיברו איתנו כשאתה נמצא בקבוצה שנמצאת במסעות מהסוג הזה וההקפדה על שעות שינה. הבעיה היא לא רק המשחק הקרוב, אלא כמה זה גם יפגע בהתאוששות שלהם ברצף הצפוף שצפוי בישורת האחרונה של העונה.
פליק מאוד קשוב לצוות הרפואי שלו.
יש מאמן בברצלונה.
מאוד מרוצה מזה שהוא ולא בפעם הראשונה לא מסכן שחקנים.
הערב ישוחק (כרגע, בתכנון, לא סופי) משחק ההשלמה מול אוסאסונה, מהמחזור ה-27. משחק שמתחיל רצף פסיכי של משחק כל 5 דקות, וכולל בשבועות הקרובים גם גומלין חצי גמר הגביע מול אתלטיקו וחולי, ואת רבעי הגמר מול דורטמונד.
אי לכך ובהתאם לזאת - פליק יצטרך לתכנן טוב טוב את תוכניות א’, ב’ ו-כ"ו לחלוקת העומס על השחקנים, במיוחד על אלו המועדים לפציעות והחשובים ביותר. אבל לא רק להם.
כלומר - קובארסי, שאולי על הנייר כשיר להיום, ראפיניה ואראוחו - כנראה לא יפתחו היום, ועוד לא ברור אם הראשון יהיה בסגל בכלל. לאמין, פרנקי ופדרי, שנשחקו עד דק בפגרה, יקבלו מעקב צמוד מהצוות הרפואי . וטומטום ובאלדה, שנחו בפגרת הנבחרות, כנראה יקבלו אקסטרה דקות במשחקים הקרובים. במקרה של גאבי - נקווה שישתלם, במקרה של באלדה…טוב, הוא גם ככה שחקן הרכב.
איניגו, שנפצע שנייה לפני פגרת הנבחרות ואוי לא הוא הפסיד את המשחקים של ספרד, ככל הנראה יפתח לצידו של אריק “אוי לא הוא פותח” גרסיה. בודימיר כבר מחכה לפנדל שהוא יקבל.
אאא"פ ופראן אולי יזכו ליותר דקות היום (במקרה של פרמין - גם דקה זה יותר דקות מבמשחקים הקודמים. דאם יו פליק), על מנת להקל על העומס של שחקנים אחרים.
ייעדרו -
מאטס, ברנאל, כריסטנסן, קסאדו - פציעות.
ראפיניה - ג’ט לג.
הרכבים משוערים -
תמונה PRICELESS של תיאום בקבוצה ופאטי.
לגביי ההרכב, אני עם ההרכב הראשון במשוערים. אלו הרגעים שבדיוק חייבים לתת לשחקנים כמו גאבי ופרמין לשחק יחד. גם להבנתי בראיין סאראגוסה לא ישחק אז אני קצת יותר רגוע, כי הוא זה שבאמת נותן המון איכות באוססונה של העונה, יחד עם כמובן בודימיר שרק מחכה לחיבוק מאריק.
על פניו זה בקלות יכול להיות משחק נאחס עם מחיר כבד בלי קשר לאיבוד נקודות, אבל עם הזמן אני מתחיל לאמץ את הגישה של פליק בליגה הספרדית שעושה הכל כדי להקשות על הקבוצות. זה מה שזה, ואין מה לעשות. יאללה לאוססונה
אראוחו בסופו של דבר בפנים. דיווחו שזה מיוזמתו, הוא דיבר עם פליק ועם הצוות הרפואי ושכנע אותם שהוא בסדר.
גם פורט בפנים, למרות ששיחק 3 משחקים בפגרה והאחרון לפני יומיים.
פששש פאטי בסגל. מעניין אם יתנו לו להתחמם.
אראוחו בפנים, וראפיניה בחוץ. מה שאומר שזה כנראה בגלל שאראוחו לא שיחק בכלל במשחק האחרון של אורוגוואי, וראפיניה שיחק משחק מלא נגד ארגנטינה.
זה או זה, או שפליק בצד של דן ושביט פה, והוא רוצה למכור את הברזילאי.
מה שמפריע לי זה חוסר ההערכה כלפיי ההקרבה של אראוחו - הוא מוכן לסכן את עצמו כדי שבברצלונה לא ייאלצו לשחק עם דומינגז.
כן, אבל פורט בקושי שיחק ב-3738 משחקים לפני כן.
אלכסיס אולמדו, ההוא שם שבסוף הרשימה של הסגל, הוא בלם בן 19 מברצלונה אתלטיק. זהו, זה כל מה שאני יודע עליו.
או שאראוחו יפתח קיצוני שמאלי במקום ראפיניה.
הוא מוכן לסכן את עצמו כדי שבברצלונה לא ייאלצו לשחק עם פאטי.
אראוחו ביקש מפליק להכנס לסגל, וקיבל.
טוני חואנמרטי: ״גם ראפיניה ביקש להיכנס לסגל, אבל בגלל שהוא שיחק 90 דקות נגד ארגנטינה, פליק סירב״.
מבטיח לכם שנראה את פרמין בכנף מת מתעלף משעמום, או חס וחלילה את גאבי בתור ווינגר. אללה יוסטור.
ההרכב של ברצלונה -
פדרי, גאבי, פרנקי ואולמו פותחים יחדיו. מי מבין אולמו וטומטום יהיה הקדמי יותר?
בנוסף בהתקפה - פראן ולאמין, בזמן שלבנדובסקי יתחיל בספסל.
אומנם אאא"פ, אבל כנראה שפשא"פ.
ההרכב של אוסאסונה -
שניהם?
אם הייתי מהמר, אז אולמו מחליף את לבה.
שפליק שונא את פרמין?
עם כל הדיבורים על מי יגיע מדרום אמריקה, מי פצוע מי בסגל
ההרכב הזה בסוף בסוף צריך לנצח את אוססונה בבית וזה השורה התחתונה
כל דבר אחר זה פאשלה שלנו
בודימיר פותח על הספסל. מוזר.
הוא אמנם שיחק 2 משחקים בנבחרת קרואטיה מול צרפת, אבל רק 60 דקות בכ’'א וזה לא היה לפני יומיים. קונדה שיחק 210 דקות באותם המשחקים והוא פותח.
זה המחיר של התאריך של המשחק שאף קבוצה לא מרוצה ממנו, כשיש משחק בעוד 3 ימים, יותר משמעותי אפילו. אוססונה בהרכב רוטציות, וזו קבוצה שכמעט ולא עושה כאלה בכלל.