מחזור 27: מטיילים ל-3:0 ביתי מול אוסאסונה במשחק השלמה (כבשו: פראן, אולמו [פ], לבנדובסקי. בישלו: באלדה, פרמין)

בונה על מתפרצות

אי אפשר לקחת לפראן את חוש התזמון המעולה שלו בכניסות לרחבה. מכל כך קרוב הוא גם הצליח לא להחמיץ (:
פרנקי נפלא

פרנקי בהחלט סבבה לגמרי היום. משעשע איך עברנו מ"אין לנו קשר אחורי בטווח של 388485 ק"מ", לזה שזו כבר לא עמדה שצריכה חיזוק (לפחות לא דחוף), בזכות שינוי טקטי ולא כספי.

באלדה יכול להיות המגן הכי טוב בעולם, אם האנטי מוח שלו לא ישיג את הרגליים. 8 בישולים העונה, שזה כמו ב-2 העונות הקודמות. ביחד.

מודה שאחרי הפציעה קשה קצת ויתרתי עליו. מהירות זה חלק גדול מהמשחק שלו וחששתי שזה יפגע. יש לו המון כישרון, והוא תכלס שחקן קלאסי שמאמן טוב יכול לשפר. וזה קרה. הוא עדיין לא העפרון הכי מחודד בקלמר, והגנתית עדיין לא משהו, אבל התקפית, העונה, הוא נראה מדהים.

בשנים הקודמות הוא לא היה בכלל בקלמר. אז שלב שלב.

כן, אבל בינתיים לא ראיתי אפילו אחת כזאת.

אפילו לצאת למתפרצות הם לא מצליחים, מה הם יעשו עם בודימיר שם, הוא סתם יעמוד כמו עציץ.
אתם גדולים על הליגה כרגע. כדורגל סופר מתקדם בליגה שנשארה איפשהו ב2015.

אגב, הבנתם איך זה ייתכן שבארסה ביצעה 4 פעימות של חילופים?
אני הייתי צריך לבדוק בחוקים.

מותר לבצע 5 חילופים במקסימום 3 פעימות תוך כדי משחק. חילוף במחצית לא נחשב כפעימה.

למה 4, אחד החילופים היה במחצית, לא?!

כן, ולא ידעתי שזה לא נחשב פעימה.

לא כל-כך ברור לי למה היה צריך לסחוט את לאמין 90 דק׳ ואת פדרי 80+ אבל כצפוי, בסוף זאת רק אוסאסונה. היינו צריכים לנצח את זה גם בהרכב חסר.

היה נחמד לגלות שחקני ספסל.

ברצלונה נתנו לי אחלה מתנה לגב השבור שלי :slight_smile:

קרה מה שהיה צריך לקרות, השאלה עכשיו זה איזה הרכב יעלה מול ג’ירונה בראשון כשברקע הגומלין מול אתלטיקו

ג’ירונה זה לטעמי משחק שבו הרוטציות יהיו חייבות לדבר הרבה יותר.
חייבים להביא את כולם כמה שיותר רעננים לדורטמונד עוד שבועיים

1. ככה לאמין משחק כשהוא עייף???
  2. פרמין וגאבי. לשניהם יש את אותה הבעיה - הם לא מספיק טובים בעמדות שלא מתאימות להם, והם לא מקבלים מספיק הזדמנויות, בטח לא ברצף, בעמדות שהם כן טובים בהן. או לפחות בכאלו שיותר מתאימות להן. פרמין עם ביטחון של אחרי הבישול היה כמה רמות מעל זה שלפניו, למשל, אבל זה לא ישנה כלום אם הוא יחזור למקפיא במשחקים הבאים.
  3. פבלו טורה זה סיפור אחר לגמרי, כי הוא פשוט קורבן של נסיבות. בעולם ללא 3884 קשרים שאו פתאום העלו רמה השנה בצורה חדה, או כאלו שהשם שלהם הולך לפניהם (בצדק או לא בצדק), הוא זכאי להרבה יותר דקות.
  4. מקווה שלא נראה בעתיד את ההשפעות השליליות של דחיפת המשחק הזה היום, בין פגרת נבחרות שנגמרה לפני שעתיים למשחק מול ג’ירונה שישוחק עוד פחות מ-72 שעות. הראשון שבסכנת היעדרות הוא אולמו, אבל זה הסוד שלו - הוא תמיד בסכנת היעדרות.
  5. אחלה משחק סה"כ, ובעיקר משחק מאוד נכון ששיחק על החולשות (המאוד מפתיעות העונה) של אוסאסונה. ובגדול - שער מהיר זה משהו שברצלונה הזו חיה עליו, ויותר מאשר יתרון סטטיסטי, הוא כמו פיתיון ליריבה לפתוח את המשחק. ובמשחק פתוח? לאמין ופדרי (ואפילו פרנקי של היום) יהרגו אותך.

הלאה לג’ירונה. ראש בראש רומאו מול מי שזה לא יהיה שפליק ישים שם.

משחק מצוין של כולם וניצחון קל למרות העייפות.
כיף לראות את הקבוצה הזאת.

לא תהנה מרומאו. יש לו סעיף הפחד בחוזה.
אני יודע, לא כיף איתי במסיבות.

גם למרטין היה סעיף הפחדה בחוזה, ועדיין עד לפני כמה משחקים פליק שיתף אותו למרות שהוא הפחיד אותי ממש.

הודעה רשמית של אוסאסונה:
״המחלקה המשפטית בוחנת, האם במשחק במונז’ואיק התבצעה הצבה לא תקינה של איניגו מרטינס. המועדון רוצה להבין האם ברצלונה הפרה תקנון פיפ"א בנוגע לתקופה שצריכה לחלוף לאחר היעדרות בגלל פציעה מהנבחרת״.

לפי רדיו קופה שפירסם את הידיעה, סעיף 5 של פיפ"א קובע שאם שחקן לא מגיע או פורש מסגל הנבחרת, למשל בגלל פציעה, הוא לא יכול לשחק עם קבוצתו במהלך חמשת הימים שלאחר המשחק האחרון של החלון הבינלאומי. המשחק האחרון של החלון הבינלאומי, היה ביום ראשון נגד הולנד וזה נחשב למשחק בו היה בסגל, אלא אם ההתאחדות הלאומית משחררת במפורש את השחקן.

הסיכוי שיצא מזה משהו שואף לאפס, כי יש הודעה רשמית שאיניגו נפצע והוחלף בסגל על ידי הויסן, ויש גם תיעוד של דלה פואנטה מדבר על כך.

מאניה :point_up_2:t2:

1. מאוד אהבתי את פבלו טורה כשעלה לשחק. חיפש את העומק, שיחק תאכלס, לא טעה כמעט, ובא על שכרו-הגול השלישי שייך לו עם מסירה אדירה קדימה לפרמין.

2. פרמין שיצא מהפריזר שוב סיפק את הסחורה. בהתחלה היה קר ולא טוב, לא הצליח לשחרר מסירות פשוטות, אבל היה אפשר לראות שברגע שזה השתחרר המשחק שלו השתפר פלאים גם בפעולות אישיות וגם עם הבישול ללבה.
    שניהם חייבים לקבל יותר דקות, הם העתיד.

3. מילה טובה לצמד הבלמים ובייחוד לאריק גרסיה-הוא שחקן שאני מאוד אוהב כי לא משנה איפה תשים אותו, כן ישחק לא ישחק, נרצה להשאיל או לא-לא תשמעו ממנו מילה של ביקורת או תלונה. הוא יסתום את הפה וינסה לעשות את העבודה על הצד הטוב ביותר. שחקן שבכיף הייתי משאיר פה לעד כשחקן רוטציה.

4. ביקורת אחת יש לי על פליק-למה לא פאטי? יא בן **** כבר 3-0, למה בכלל לחמם אותו אז?! אז לזמן אותו לסגל?! זאת התעללות גם בו וגם באוהדים שעוד זוכרים לו חסד נעורים. זה פשוט מכוער.

איזה משחק קטסטרופה של אוססונה.
אין לי מושג מה הם ניסו לעשות אבל זה היה נראה כמו משחק אימון בקיץ מול קבוצה אינדונזית.

3 נקודות אולי הכי קלות שהשגנו העונה.
לפחות המחליפים קיבלו עוד דקות, ביטחון וחדות.