אבל בדקות אלו דקו עובד על הארכת החוזה של הפולני.
העונה הזו תיפול בסוף על חוסר היכולת של לבאנדובסקי לתרגם מצבים לשער. ללאמין אפשר לסלוח, לבה מנגד ממשיך לעכב אותנו משחק אחר משחק.
אשכרה אותו משחק כל פעם מחדש.
שיגוונו לפחות, שישימו גול דקה 23. כל הזמן רגע לפני שריקה של השופט.
באנו למשחק סופר קשה עם אינטנסיביות של משחק ידידות מול קבוצה יפנית. מאבדים כדורים סתם, מאחרים בלחץ ובסגירות, ולא לוקחים את הצ’אנסים שיש לנו. פשוט לא טוב.
לא חייב לנצח, אבל רע מאוד היום להפסיד.
אני חושב שהשער הזה יפגע בנו כי אנחנו נלך אחורה וברסה תשווה ואז תנצח בדקה ה89.
אלא אם נעלה ל 2 0.
לא יקרה.
אפילו לא בא לי לפתוח שידור…
אני מסטול, וכל פעם אותו הדבר, איך אתלטיקו יודעת לנצח אותנו זה מדע. פרס נובל אפשר לקבל אם מישהו יפצח את הנוסחה.
זז לישון. באסה אבל התרגלתי.
או שכן.
לא חוקי אבל עליתם.
לאן הכדור הגיע אחרי היד?
לנגריירה.
לקובארסי ואז אריק, שאיבד. לכן הגול לא נפסל.
אחד שמבין.
נסלח על ה-2-0. זה לא אתה, זה השופטים.
קה סה קמה???
נראה לי שמצאתם את האשם.
משחק הבא מול אתלטיקו תדאגו לסגור אותו בחדר עם דלת נעולה במסמרים, בלי טלוויזיה ובלי מסכים אחרים
איך הולכים לישון עכשיו מישהו יכול להסביר לי?
WTF
אם יש צדק בכדורגל הוא הופיע היום.
איך אני יוכל לישון?
פראן המלך!!!
בחיי שפתחתי, לא הגיע להם בניצחון הקודם, ובטח לא היום. יאללה שילכו החארות, אכלתי מהם הרבה מדי.
האמת ברגע שלבה כבש ידעתי שנפסיד. השער שלו הגיע מהר מדי וכידוע, בכדורגל אין יתרון מסוכן יותר מ2 0.
הימרתי שנפסיד 4-2 ולצערי צדקתי.
היינו בפער יותר טובים בליגה, הובלנו 1-0 - הפסדנו בזמן פציעות.
היינו יותר טובים בגביע, חזרנו מ-0-2 ל-4-2 - חטפנו תיקו דקה אחרונה.
הגיע הזמן להיות פחות טובים, לפגר 2-0 - ולרמוס את האמאמא שלהם.
למה היינו פחות טובים מהם?
זה היה צריך להסתיים טניס היום
נשבע שהימרתי על 4-2 לכם, ולא בקטע של לנחס או משהו, אלא כי זה היה ברור שזה מה שיקרה. נפלנו מהרגליים אחרי שחשבנו ש2 0 יספיק.
כי למרות הניצחון - אין שחקן אחד שהיה לו יום טוב.
כן, לבה עם גול עצום. כן, פראן עם צמד. כן, ראפיניה בישל לו פעמיים. כן, לאמין עם גול ניצחון. כן, פדרי בישל. כן, שצ’נסני לקח להם כמה כדורים חשובים. ועדיין, אף שחקן לא היה קרוב לשיאו היום.
פדרי היה זוועה, ראפיניה היה נורא, קסאדו היה חלש מאוד, אולמו לא היה קיים, לבה במשחק חלש בנוהל, לאמין עם פעולה אחת טובה כל המשחק.
רוב העונה ניצחנו עם יכולת של אלופה. היום ניצחנו עם אפס יכולת, אבל עם אופי של אלופה.