קופה דל ריי - שרשור הגביע: מטיילים לרבע הגמר עם מאניטה נוספת, הפעם מול בטיס במונז'ואיק (כבשו: גאבי, קונדה, ראפיניה, פראן, לאמין. בישלו: אולמו 2X, לאמין, פרמין)

בצל הדבר המטומטם הזה שנקרא “קייס ויקטור ואולמו”, ובזמן שבאופן רשמי חזרנו ל-1:1 (קיבל מעט מדי כותרות, לטעמי), ברצלונה חוזרת מהפגרה המבורכת היישר לגביע למפגש מול ברבאסטרו.

על היריבה יש לי המון מה להגיד, למשל -

בכל מקרה, בהיעדר אולמו ו-ויקטור, הסגל של ברצלונה קצר אפילו מהרגיל. מה שכן, מי שכנראה יפתח הערב הוא רונאלד אראוחו, שמאז שחזר לסגל לאחר פציעה ארוכה, לא קיבל דקת דשא (ואולי טוב שכך), ונשמר למשחק העונה בגביע.
כשברקע דיווחים על חזרה הולכת וקרבה של הדני המשלשל (דניריה?), אולי סוף סוף נראה קצת שינויים בהגנה, ובעיקר מנוחה לזקן ולנער, ששיחקו בערך את כל העונה. להם ולקונדה, ששבר שיאי דקות משחק.

מי שעוד חזר לסגל הוא אהוב ליבו של ליאור, היחיד בערך שעוד מאמין בו - אנזו פאטי. האם ישחק הערב? כנראה שכן. האם זה יהיה יותר מ-5 דקות? שאלה מעניינת.
עוד אחד שככל הנראה כן יפתח היום הוא שצ’זני, שייצא מההקפאה ומהקונספט של לקבל כסף בלי לעשות כלום, וינסה להתחיל להוכיח שפנייה זה משעשע והכל, אבל הגיע הזמן למשהו אחר.

בקיצור - ברצלונה רוצה להתחיל את שנת 2025 ההיפך מאיך שסיימה את 2024, והמשחק הקרוב (כמו גם הסופר קופה בטיזינבי) הוא אחלה מבחן הרצה לקראת החזרה לליגה ולצ’מפיונס.

הסגל שנוסע -

כאמור - RFA ופאטי בסגל.

מחוץ לסגל -
מאטס, ברנאל, כריסטנסן, לאמין, פורט, פראן - פציעות.
אולמו, ויקטור - עיניים גדולות של מישהו.
ראפיניה - מנוחה.

בתמונה - אני אוהב אותך פרמין.

דני רודריגז, שחזר לכשירות לא מזמן בעצמו, לא בסגל (למרות שהיו דיבורים על אולי דקות ראשונות בשבילו בקרוב), כי הוא סוחב הרחקה מהגביע מהעונה הקודמת.

שילוב של מרטין ודומינגז גורם לי לסיוטים, גם מול קבוצת ליגה שלישית. אני מקווה שפליק לא יתפקד אותם ביחד עם אראוחו שרק חוזר מפציעה, כי הדבר אחרון שחסר לו זה אינסוף ספרינטים בגלל הטעויות של צמד החמד.

אגב, לינקים יתקבלו בברכה וכל זה.

רק תראו שאפשר לרשום אותם לליגה, כן? לא רוצה לגלות ברגע האחרון שלא ניתן להשתמש בהם.

לא הבנתי - אנחנו משחקים מול הברברים או מול הבריסטות? או חצי חצי?

אם לא היה מדובר על כסף לא הייתי בוכה אם היינו מודחים בשלב הזה. גביע המלך זה סתם קוץ בגרון בעיני.

תהנו . כמו כל שנה צפוי משחק כדורגל נוראי שכנראה נעבור דם יזע ואש אותו

אמור להיות פה.

אין בזה כסף. לפני כמה שנים זכינו בגביע וסך הפרסים היה 3M.
הדבר היחיד ששווה להתאמץ זה אם זוכים אז משתתפים בסופרקופה גם אם לא מסיימים ב 2 המקומות הראשונים בליגה. או שמספיק רק לעלות לגמר, אני לא זוכר.

מספיק לעלות לגמר.

מדובר על מקומות 1-2 בליגה נגד הפיינליסטיות בגביע.

ההרכב -

רונאלד פאקינג אראוחו חוזר להרכב!

החיסרון - פותח לצד אריק גרסיה ומרטין. אז…שיהיה לנו בהצלחה. גם איניגו פותח, מה שאומר שאריק ישחק בקישור האחורי.

פאטי לא פותח גם מול קבוצה מהליגה הרביעית, כמו גם גאבי.
משום מה פדרי כן.

בכורה לשצ’זני.

לעומת פאטי, גאבי כן פתח מול אתלטיקו.

הרכב של 5 קשרים. נחמד.

הרכב מוזר עם שחקן התקפה אחד , ובלי מגנים תוקפים.
אולי ניסוי כלים כלשהו.

אין הרבה אופציות. ויקטור לא רשום, לאמין פצוע, ראפיניה חייב מנוחה, ופאטי יקבל משחק יותר קל לפתוח בו מאשר מול האריות מברבאסטרו.

השאלה איך טורה ואאא"פ יתפקדו, כששניהם מאוד באמצע, ולברצלונה אין בעצם אף שחקן כנף, בהיעדרו של באלדה, ועם המינוס שהוא אממ"מ.

לינק שעובד, בינתיים.

יכל לפתוח עם פאטי או לזמן קיצוני מבארסה ב’

המגרש במצב נוראי, עם קרחות, נקווה שייגמר בלי פציעות. התוצאה פחות מעניינת אותי.

חבר’ה, עצרו הכל, אפשר להפסיק לחפש - מצאתי את זווית הצילום הכי מעצבנת שיש.

אני רואה בלינקים בtotal sportek - גם זווית צילום נורמלית וגם שדרנים באנגלית.

אין לנו כמעט כנפיים אבל בארסה מובילה 2-0 בצדק מוחלט בשדה תפוחי האדמה שהם קוראים לו מגרש.

פרמין מנסה אבל לא חד מספיק, פרנקי נראה לא מחובר ודווקא פאבליטו נראה הכי חם ביחד עם פדרי.

הנקודות שלי לסיכום המשחק על הדשא הכי גרוע בברבאסטרו -

• ניצחנו.

ואף אחד לא נפצע, אפילו פאטי.

1000114308

ממש בקצרה על משחק שיש לנו נטייה להסתבך בו שלא לצורך -

פחות אהבתי:
המגרש הממש ממש נוראי, זווית הצילום הממש ממש גרועה, השיתוף-גם-אם-רק-למחצית של פדרי, ההכנסה המאוחרת של פאטי (אלא אם זה מסיבה כשירותית) וטוני פרננדז. וכמובן עצם זה שלא היה לנו שחקן כנף אחד (!!!) לאורך משחק שלם, אפילו לא מהנוער, מה ששוב קבר את אאא"פ באגף, לפחות עד היציאה של לבנדובסקי (אבל זה לא קשור למאמן, אלא לסגל שהוא קיבל).

יותר אהבתי:
אי ההסתבכות, העובדה שהמשיכו לרוץ ולהילחם על כל כדור (בעיקר גאבי, שזה הקלף החזק שלו) גם בשניות הסיום ביתרון 4:0, השיתופים של: טורה, טוני, פאטי, אממ"מ, כלומינגז וכמובן כמובן - RFA.

לא משחק שאמור ללמד משהו על המשך העונה של ברצלונה, אבל בתקווה שלפחות מנטלית הוא יעזור.

ראיתי רק מחצית וקשה לי להגיד שהתעמקתי, אבל למשחקים הללו יש ערך. בין אם כניסוי כלים למערך שונה בעולם ללא לאמין, בין אם כחלק ממסע הכשירות עבור אלו שרק חוזרים כמו rfa, או אלו שלא ממש חזרו לעצמם כמו פרנקי או פאטי או אפילו צבירת ביטחון כמו לבה. אין לנו מרווח גדול לטעויות, כל ניצחון וכל דבר שיכול לעזור לנו קדימה מבורך.

הכל נכון, ועדיין יש בי צד שרוצה שנעשה ״ריאל״, נפסיד לאיזו קבוצה קיקיונית ונחסוך את העומס להמשך העונה.

הרי כשנגיע לשלבים המכריעים לא נשחק רק עם מחליפים וזה ייתן את אותותיו במפעלים החשובים יותר. העומס לא שווה את זה לטעמי…