אחד הקטעים שתפס גם אותי. גרם לי להרגיש שיש שוער בשער. אמן שיקבל המשכיות…
מזכיר לי תלמידה שלי שבאה לכיתה בלי משקפיים וכל הזמן שואלת מה כתוב. אולי נשלח את שניהם לקנות ביחד? יש -1+1 באופטיקנה.
אחד הקטעים שתפס גם אותי. גרם לי להרגיש שיש שוער בשער. אמן שיקבל המשכיות…
מזכיר לי תלמידה שלי שבאה לכיתה בלי משקפיים וכל הזמן שואלת מה כתוב. אולי נשלח את שניהם לקנות ביחד? יש -1+1 באופטיקנה.
היום ב-14:00 תיערך הגרלת שמינית גמר הגביע -
עקרונית כל הקבוצות יכולות לקבל את כל הקבוצות, ואין הגבלות בהגרלה. מניח שאפשר לשלול קלאסיקו, כי לא משוכנע שרוצים שזה יקרה כבר בשלב הזה (כלכלית ועניינית עדיף בחצי, למשל, או בגמר), אבל טכנית יש אותו סיכוי לקבל את ריאל מדריד כמו שיש לקבל את פונטבדרה.
גם בשמינית (וברבע, ובגמר) המתכונת תהיה משחק אחד. רק בחצי יהיו 2 כי ככה.
משחקי השמינית ייערכו ב - 14-16/1. כלומר - בשבוע הבא.
מניח שהקבוצות מהסופר קופה שיגיעו לגמר (שישוחק ביום ראשון הקרוב), חוץ ממאיורקה שהודחה מהגביע, הן אלו שישחקו ב-16/1.
אף פעם לא הבנתי את כל ההגרלות האלה. תעשו הגרלה אחת עם עץ, בדיוק כמו במונדיאל ותפטרו אותנו.
ואז איך ההתאחדות תרוויח עוד כמה אגורות על משדר של ההגרלה וזמן אוויר לחסויות?
אחרי אופוריית הנצחון הענק על ריאל מדריד בגמר הסופר קופה, וכשברקע לחשושי/צעקות ינואר (בהקשר לאראוחו, פאטי, ראשפורד, ובעצם מי לא?), ברצלונה תנסה לרדת הלילה לקרקע, בצורה רגועה ובטוחה ולא בנחיתת אונס, ולרכוב על גלי המומנטום מהנצחונות האחרונים.
הפעם תחכה לה בטיס, שהייתה חלק מרצף המשחקים המאכזב של נובמבר-דצמבר (נגמר 2:2, בסביליה). בסגל של בטיס להלילה לא ייכללו ג’ובאני לו-סלסו, שימי שימי יה אווילה והקטור “שפם של כוכב פורנו משנות ה-70” ביירין.
סימן שאלה גדול הלילה בנוגע לאראוחו, כאשר עתידו עדיין לא ברור, אבל ברצלונה צריכה בלם כרגע, אז לא ברור אם יפתח, אם יהיה בסגל, אם יגיד במחצית לשחקנים שהוא רוצה לעזוב, או האם זה שהשיער שלו צבוע באפור מגיל שנתיים היה בעצם רמז כל הזמן הזה.
יש סיכוי כלשהו שלפחות אחד משחקני הקישור יקבל מנוחה הלילה, וזה בטח לא יהיה אולמו. פדרי ו/או קסאדו אולי יתחילו את המשחק עם טרנינג וכוס תה בספסל, והשאלה היא “מי במקומם?”. אותו דבר לגביי השלישייה הקדמית, רק ששם לא ממש נאהב את התשובות האפשריות.
הסגל -
ייעדרו -
ברנאל, מאטס, איניגו - פציעות.
כריסטנסן ייעדר גם הוא, אך לפי פליק זו אמורה להיות הפעם האחרונה, כאשר הוא צפוי לחזור לסגל במשחק הליגה מול חטאפה בשבת.
שצ’זני ייעדר בעקבות ההרחקה מול ריאל מדריד בסופר-קופה, אז פנייה יחזור להטריל את טל, לפחות עוד פעם אחת.
פאטי נשאר בחוץ, לגמרי. מראש. עושה רושם שהוא או בדרך החוצה, או שהוא עדיין לא מבין שמראים לו את הדרך החוצה.
הרכבים משוערים:
אם היה אפשר לעלות עם ברצלונה ב ולשכוח מהגביע הייתי בצורה מלאה בעד זה.
עשו סופר קופה בסעודיה משחק גמר ביום ראשון בלילה ואז יום רביעי משחק חוץ בבטיס.
לא מבין למה משתפים עם זה פעולה, צריך לעלות עם ההרכב הכי חלש שיש ולעזאזל עם הגביע. שההתאחדות תבוא לעצמה בטענות.
באמת שלא מזיז לי שנפסיד. רק שלא יהיו פצועים
הבעיה היא רק הסופר קופה, והקטע של הטיסות ל/מ סעודיה. כל השאר זה נגררות. את שמינית הגמר היה חייב לקיים היום, כדי לשחק בשבת מול חטאפה, כדי להגיע לליגת האלופות בשלישי למשחק מול בנפיקה עם קצת לשון בחוץ.
ריאל מדריד אומנם קיבלה יום מנוחה יותר לפני הגביע, אבל אחרי ליגת האלופות באמצע השבוע הבא אנחנו נהנה מ-5 ימים עד ולנסיה, בעוד ריאל תקבל רק 3 בין זלצבורג לוויאדוליד.
חרא, אבל זה המחיר של להתחרות בכל המפעלים.
נכון אבל זה לא קשור לריאל נגד ברצלונה. זה פוגע בכל המועדנים במיוחד הבכירים. אני דווקא חושב שפה ריאל וברצלונה צריכות לשתף פעולה נגד ההתאחדות.
לא התכוונתי להיכנס לפינת “ריאל נגד ברצלונה”, המטרה הייתה להראות שזה המחיר שמשלמות קבוצות גדולות שמנסות להתחרות בכל המסגרות וגם לזכות בהן. וכשזורמים עם פיקה והשטויות שלו.
מקווה מאוד שנראה את אריק, גאבי ואולמו פותחים היום בקישור.
לגבי ההתקפה לא הייתי פוסל לתת דקות משמעותיות ואף הרכב לטוני, משחקי גביע זה בדיוק הזמן.
במצב הדקות הנוכחי של השלישייה הקדמית אפילו מקבל בנחת הרכב של הדג חריימה של שישי, אה סליחה, הכריש.
למה לא טורה ו/או אאא"פ? אם כי יש מצב שהאחרון (במיקום במשפט, לא בלב שלי) עוד יפתח בהתקפה.
האמת שאתה צודק, לשניהם יש סיכוי טוב יותר לפתוח בהתקפה.
בכל מקרה לאאא"פ וטורה יש מקום רק במקום אולמו בקישור לטעמי.
אולמו לא שיחק כל כך הרבה אחרי הבעיות ברישום אז אין לי בעיה שיפתחו הספסל ויכנסו בדקה 60 לתת מנוחה.
אז ההרחקה של שצ’זני תקפה. הוא לא בסגל.
גם פאטי שוב בחוץ, בארסה עם מסר חד משמעי וטוב שכך.
לצערי, לא נזכה לראות את טוני מקבל דקות היום.
מבחינתי זה משחק קלאסי לכל המחליפים, אני קצת חושש מההרכבים שמופיעים בתקשורת.
אם אריק, פורט, פרנקי, פרמין ופראן לא ישחקו היום, אז מתי כן? ומתי השחקני מפתח ינוחו?
לא יודע אם אני מגזים או פליק מגזים.
הגביע הוא גם מפעל חשוב, וזה לא שאנחנו מול קבוצת ליגה רביעית. מין הסתם אני גם מצפה לרוטציות, אבל כמו שלמדנו לא פעם (ואפילו העונה) יש גבול לסרט גודל של הרוטציה שצריך לעשות. כדי שהקבוצה תרוץ טוב.
היחיד שאני מפלל לרוטציה עבורו זה פדרי.
מה חשוב בו? באמת שואל.
יש ליגה, וליגת האלופות. גביע זה מפעל לסינדרלות, אם המחליפים יכולים לזכות בו זה נהדר, אבל לשרוף את שחקני ההרכב על הגביע כשיש מאבקים יותר חשובים בדרך נשמע לי מיותר.
אני יוצא מנקודת הנחה שהליגה תהיה בעייתית עבורינו בגלל הסגל הקצר בכל מקרה, וליגת האלופות גם עוד גדולה עלינו ברמה האיכותית. אני בכנות חושב שהגביע הוא התואר הכי סביר עבורינו השנה
אוקיי. אני דווקא חושב שהליגה לא אבודה בכלל, אפילו אם תהיה קשה.
חוץ מזה, אנחנו דווקא במצב שבו הסגל כבר לא כזה קצר.
יש לנו על הספסל את כריסטנסן, איניגו/אראוחו(בקרוב), אריק, פרנקי, אולמו, פרמין, פראן ו-ויקטור.
אני לא מקבל את זה שהם לא מסוגלים לנצח את בטיס.
אני לא אופטימי אבל עם זאת…
העונה כל הגדולות מגמגמות. אנחנו בדיוק ההיפך - מתחברים ונותנים עונה מהסרטים, לא כולל נובמבר דצמבר.
אם יש עונה שאנחנו יכולים לקחת את המפעל הזה בזכות חולשת המתמודדות האחרות, עכשיו זו העונה הזו.
אבל גם אם כן וגם אם לא, עם הסגל הנוכחי שלנו זה רק עניין של זמן עד שניקח ליגת האלופות. הרבה חומר טוב וצעיר מאוד… חיבור ודריסה של הליגה ואירופה זה רק עניין של זמן. הערכה שלי - בין עונה לשלוש אנחנו זוכים.
גג עד שנת 2035.