הסתכלתי על ה-XG וחשבתי שאני מדמיין, קצת קשה להתווכח עם המספרים, אבל עם הנתון של 28 איומים בהחלט כן ואני חושב שמי שראה את המשחק השלם יודע שלא היינו מספיק טובים (נניח נגד מארסיי כן יצרנו מצבים והיה בסדר). אתה לא צריך להשאיר את היריבה על אפס מצבים. זה גם עד כמה המצבים הם אמיתיים, לשני הצדדים. הבעיטה שטיבו קורטואה הדף למשל רגע לפני הסוף לא דומה למצב של חטאפה שכמעט עשתה 1:1 בתשעה שחקנים. אבל גם דושאן ולאחוביץ’ הגיע לאחד על אחד בקלות וגם היה את המצב שראול אסנסיו זרק את עצמו ברגע האחרון ולחלוץ שלהם לקח שעתיים לבעוט, איזה מזל. אני גם לא זוכר איזה לחץ מטורף שלנו על הכדור או משהו כזה.
זה לא שליאו מסי שלח כדור עומק לניימאר. אי אפשר לדבר על משחק הגנה טוב כשפעמיים תופסים אותנו עם המכנסיים למטה כשהיריבה ביתרון מספרי כה מובהק. מצב ממש-ממש-ממש נוח, כמעט כמו פנדל. שו וזו קבוצה עם אפס יכולות.
מצבים? היה מצב אחד כפול, שזה אחלה, פספוס של קיליאן אמבפה ואת הבעיטה של אדר מיליטאו לשמיים אחרי הכנה לא רעה בכלל של קיליאן. כל הנגיחות היו די חלשות ולא מספיק מסוכנות.
בואו גם מיובנטוס נשאר רק השם. הם יותר חלשים מאתלטיקו מדריד למשל שאם היינו מנצחים אותם “בתצוגה כזו” לא הייתי אומר מילה. המומנטום שבאו איתו למשחק וסימן השאלה מעל עתידו של איגור טודור, ההרכב החלש, כל המועדון נראה בדיכאון. כן הסתדרנו עם קינאן יילדיז וזה משהו. דווקא התגובות האובר-מפרגנות למשחק הזה כן מחזקות אצלי את התחושה שאנשים מחפשים משהו להיאחז בו ולשבח את הקבוצה אבל סבבה.