זה מה יש העונה. איכשהו היה צפוי שזה יגיע בקרוב.
אנצ’לוטי וריאל הגיעו למיצוי צריך דם צעיר עם רעיונות נועזים.
לפעמים יש משחקים כאלה שאתה חוטף 2 שערים מבעיטות עונשין שהסיכויים שאחד יכנס הרבה פחות מ 3%(בגלל קורטואה והמרחק) ובמקום אחד אתה חוטף 2 בצירוף מקרים נדיר ואומר חרא קורה, אבל הבעיה היא מה עם ההתקפה ? כדי להתגבר על ‘‘חרא קורה’’ יש לנו את ההתקפה הכי מפחידה בעולם, חטפת 3 לפחות תחזיר 2 ותשאיר סיכוי לגומלין, אבל לא אצלנו, נמשיך לתת לויני שנראה שהביטחון העצמי שלו צולל לתחתית שבתחתית, אז נמשיך לתת לו את הכדורים כדי שיאבד אותם וינטרל בעצמו את אמבפה שנמצא בכושר נפלא ואת ג’וד השחקן הכי חשוב שלנו, פשוט מדהים.
לקראת הגומלין בשבוע הבא אפשר רק להתפלל שלא נראה את ויניסיוס. אבל על מי אני עובד.
אני לא חושב שהביטחון שלו נמוך או שהוא הבעיה.
להיפך, הוא במקרה הטוב למלמ וברוב המשחקים פשוט מזיק ועדיין חושב שהוא השחקן הכי טוב בעולם.
- שלושת שחקני ההתקפה שלנו לא עושים כלום, טייפיקל קרלו מכניס את ברהים דקה 85
- מרטינלי עבר את פדה לא פעם
- אלאבה נותן יותר שקט בהנעת כדור
- אין יותר מביך מהכדורים האלה למעלה של קורטואה והבלמים
- זר פרחים לרייס על צמד חופשיות מהפיפא, רק שלא בטעות תהיה רמונטדה בגומלין והסיכוי להפסקת הסבל עונה הבאה גדל משמעותית
המשחק היום ממחיש את אפסיותו של צ’ולו בעיניי.
הוא זה שהיה יכול לחגוג עלינו ככה בכיף. אם הוא לא היה פחדן. אפילו בטיס הצליחה.
תודה לקבוצה על שנים רבות של מתח ורעב בליגת האלופות. יש לזה מחיר, והוא בדיוק העונה הזאת. מרגיש לי מיותר לנתח משחקים בעונה הזאת. אין חשק לשחקנים ולצופים.
לפחות נפילת המתח הזו נפלה על הראש של אנצ’לוטי, ולא על המאמן החדש.
נכון מאוד.
פשוט אין חשק העונה.
אני חם back to back אליפויות הרבה יותר מעוד גביע אלופות.
אגב, כהרגלנו בקודש - אנחנו הקבוצה היחידה שנמצאת במגננה רוב המשחק ועדיין מצליחה לרוץ משמעותית פחות מהיריבה. כל פעם מחדש, לא רוצים ולא רצים.
זה לא מקרי,זה קשור ישירות לזה שאנחנו קבוצה לא מאומנת.
כל ההפרש בין המרחקים של שתי הקבוצות זה ויני
זה שקר.
לא היו לנו בעיטות למסגרת, בטח לא 3.
אמבפה פעמיים ועוד עקב של גוד מקרן.
ועוד משחקן שבחיים לא נתן גול בחופשית. זו גם החומה, ארבעה אנשים זה לא מספיק כנראה. בשנייה קורטואה חשב שזה הולך לצד של החומה ולכן הופתע.
בכל מקרה, הבעיה שלנו היא התקפית כרגע שזה שיא האבסורד
בערך מיום חמישי יתחילו לפמפם במארקה ש90 דקות בברנבאו זה הרבה מאוד זמן ובחיי שאין לי כוח לזה השנה.
הכי גרוע שאם הקבוצה הייתה מחוברת זה אשכרה היה אפשרי
אחד ההפסדים שהכי פחות ביאסו אותי. תבוסה שנותנת תקווה… תקווה שנראה מאמן חדש ונורמלי על הקווים בעונה הבאה.
מעבר לעובדה הידועה שאנחנו קבוצה לא מאומנת גם הגענו למאני טיים עם כמה שחקנים תשושים בגלל חוסר ברוטציות לאורך העונה.
אפשר להתבאס על ויני שחירב התקפות עם קבלת החלטות של שחקן נוער מבוהל בהופעת בכורה. על אמבפה שמחמיץ יותר מצבים ממה שהוא כובש. אפילו במצב הטוב בנבדל הוא לא הצליח לפגוע במסגרת. רודריגו שלא הורגש. אבל כשהקבוצה לא מאומנת קצת מיותר לבוא בטענות לשחקנים.
צריך לצאת לדרך חדשה הקיץ. מאמן צעיר ורעב עם רעיונות חדשים כמו צ’אבי אלונסו. לא להאריך חוזים ללוקאס ומודריץ’. לרענן את ההגנה עם בלם חדש ולפחות שני מגנים. לנסות למצוא קבוצה לאלאבה וכו’. יש הרבה עבודה הקיץ.
בקבוצות כדורגל מאומנות כשיש פצועים ושחקנים מורחקים שולפים שחקן צעיר ומבריק מהאקדמיה שימלא את המקום, אצל אנצ’לוטי הוא שולף מהשרוול שחקן בן 40 ושחקן בן 36 שלא שיחק שנתיים וחוזר מפציעת צולבת שהסתבכה
כולנו ניהלנו את הדיון הזה עכשיו בווטסאפ:
אתם עוברים
לא ראית את הקבוצה השנה, אין סיכוי
זה כל פעם אותו דבר, אתם עוברים
וכו’
אני מתחיל להשתכנע שעדיף לנו בלי ויניסיוס בקבוצה.
הוא פרימדונה על המגרש, בלי התועלת כבר חודשים, מניח שכל הסיטואציה הזאת היא גם רעל בחדר הלבשה ואולי עוד נצליח לקבל עליו איזה 200 מיליון מהסעודים.
הוא איבד כדור 9 פעמים היום!!! ומסר רק 8 מסירות נכונות ובכל זאת נמשיך לראות אותו בצד שמאל כאשר רודריגו בימין…
אגב גם לא רודריגו לא חף מביקורת והוא שוב נעלם…
הגיע הזמן למהפך, לא צריך לחדש חוזה למודריץ, לא צריך לחדש חוזה ללוקאס ואת אלאבה צריך לזרוק לעזאזל, אחת ההחתמות הכי מיותרות שלנו בשנים האחרונות.