הלוואי וריקי יפתח (אבל נראה את ראקי וס’רגי), הלוואי ואנסו יפתח (אבל נראה את גריזמן), הלוואי וקיקה יצא מהשבלונה שלו, יעמיד הרכב אמיץ ונכון ויבוא לנצח עם משחק התקפי (אבל מפחד להגיד מהנאחס ושנודח).
נשארה תחרות אחת, המצב מימלא הזוי ומוזר, אין קהל ואין ווייב של ליגת אלופות. איצטדיון שומם כאילו איזה אוילגרך שילם מיליארד בשביל ששתי קבוצות ישחקו בחצר שלו. בארסה בפורמה אנונימית כמעט, אין מאחוריה סיפור יציב, מומנטום או אפילו זיכרון של בשביל מה התכנסנו.
מאידך מסי והרומן שלו עם הגביע בעל האוזניים הגדולות- אז לכו תדעו.
ריקי הולך לפתוח. לא יודע למה, אבל זה מה שאני חושב.
לא בגלל איזושהי התפכחות או אמונה מחודשת בחומר הגלם המקומי. יותר כמו שילוב של אולי היזהרות על גריזמן, 2 קשרים מושעים והתכופפות ללחצים מבחוץ. זו ההרגשה.
מעבר לזה -
לא רוצה לעבור, לא רוצה כדורגל יפה. רוצה משהו אחד, קטן - שלפחות ייראה כאילו לשחקנים, ולמאמן, איכפת ממה שקורה על הדשא. אם זה יקרה - כבר שיפור.
ארתור הגיע לקאמפ לצפות במשחק אבל בבארסה סירבו לתת לו להיכנס. ממש גאונים בהנהלה, בו נעצבן את השחקן לפני מו"מ על התרת חוזה. ושיספר לכל ברזיל ולכל איטליה איך בבארסה מתייחסים לשחקנים לא רצויים.
אוברייטד ברמה גבוהה.
יהיר וממציא סטנדרטים וחוקים לעצמו. לפעמים תוך כדי משחק.
את היד של יורנטה בטוטנהאם - סיטי הוא לא ראה, אבל את היד של מסי היום איכשהוא הוא הצליח (אני לא).
גם הפנדל לנאפולי לא ברורה לי הנחרצות, ובטח חוסר הבדיקה.
ויש לו עוד הרבה מקרים מהעבר כמו למשל ההרחקה של נאני נגד ריאל.
פשוט שופט רע
מבחינה מקצועית אתה צודק, אבל זה לא העניין, פה מדובר לא אם הוא התנהל נכון, אלא מבחינה של עבירה. מסי בא מאחור והוא לא ראה אותו. מבחינת החוקה , השופט צדק . חושב שמקרה כזה , צריך לשנות את החוקה ולא לשרוק לפנדל.
ברור שהבלם עשה שטות, לא חולק על זה. בכל מקרה, מבחינת חוק היבש זה פנדל.
העבירה התרחשה כי הוא לא הסתכל מה קורה מסביבו והחליט לכדרר ברחבה ליד מסי. מסי בן 33, ומסתבר שיש עוד שחקני הגנה שעדיין לא למדו שלא עושים את זה לידו.
אין דבר כזה לא לשרוק לפנדל פה, ואין מה לשנות את החוקה. קוליבלי בעט במסי, נקודה. לא התכוון, כן התכוון, הכדור היה אצלו שנייה לפני, והוא עצר לספור כוכבים בשמי ברצלונה רק לרגע. בשורה התחתונה - בעט בשחקן יריב, ברחבה. אין יותר פנדל מזה. לא יודע למה לקח כל כך הרבה זמן להחליט על זה.