מסי, סוארז, דמבלה, נטו, ופירפו בחוץ פצועים.
טודיבו ואלניה לא נכנסו לסגל.
אנסו פאטי שוב בסגל.
יש ידיעות שראקיטיץ’ יעבור ל PSG בלי קשר לניימאר. אם ישותף, אז זה בולשיט, אם לא, אפשר לקוות שזאת אמת.
אני מקווה שההרכב יהיה זהה למחזור הקודם, למעט ארתור במקום סרג’י רוברטו.
לאו דווקא, לפעמים שמועדונים רוצים למכור שחקן אז הם מנסים לדחוף אותו להרכב בשביל להראות שהוא כשיר.
אם ראקי ישאר אחרי סוף החלון, לדעתי, הוא גם יחזור למקום הטיבעי שלו. ואלורדה ינשום לרווחה.
טובידו לפי ההנהלה הוא דה ליכט הצרפתי כל כך שהוא יושב ביציע שלושה משחקים רצוף. אומטיטי בסגל אך ורק בגלל סיבות פוליטיות. כל מי שרואה באמת את אומטיטי משחק, מבין שהוא כמו צל של עצמו.
לפני הכל, פאטי איזה שחקן מרגש. יתלוננו על קרלס פרז. הוא בישל את הראשון. ילמד הילד.
מדהים, ארתור נכנס ולכמה דקות נראינו טוב. מי היה מאמין (נו כל בסיס האוהדים של ברצלונה חוץ מהצנון)
פעם היה לנו דנא של הקרופסיטה, היום יש לנו דנא של בילבאו. כובשים עולים ליתרון ואז יורדים לבונקר. כן. שנה שעברה לרוב ניצחנו בצורה הזאת. השנה נענשים. יש סיכוי למאמן אחר בסוף הפגרה? אני משלה את עצמי.
שפיקה ימישיך לטורניר פוקר, ממש עוזר לו לשים את היד במקום הנכון.
לפי איך שזה נראה לי, וואלורדה עלה עם הרכב שנתן הצגה רק לפני שבוע. החבר’ה נתנו מחצית זוועתית, והמאמן הגיב עם שני חילופים מאוד מהירים (החילוף של ארתור ישר אחרי שער שיוויון בדקה 50 ממש לא טריוויאלי) שפגעו בול. מעבר לשערים, המשחק שטף. הפנדל הוא חוסר מזל מטופש ולדעתי פאק בחוקה, בלעדיו אוססונה לא הייתה מדגדגת את טר שטגן עד הסיום. להתאכזב שלא עליתם ל3-1 לפני הסיום כשאתם בלי שלושת החלוצים הכי טובים בליגה במגרש מאוד מאוד קשה…
ארתור, דה יונג ובוסקטס- הם כרגע נשענים נטו על אינטליגנטיית המשחק של עצמם, אין מאמן שיידע להמציא איתם משהו חדש וזה פשוט כואב בלב ובעיניים. לגבי חוליית ההגנה, בלי טר שטגן היינו מובסים. וגם איתו זה הולך ונהיה קשה. תנו לי עוד תיקו/הפסד במחזור הבא והרווחנו ביושר לחץ על עמדת המאמן. נורא.
אגב
פאטי מגניב, חד ועם וייב של מלך. המאמן שלנו כבר תלוי בו.
אגב 2
פרז אומנם פישל, אבל הוא שחקן שלא מפחד להיכנס פנימה.
אגב 3
בוסקטס מצטיין המשחק, למרות המסירות הלעיתים מפוספסות, הוא לגמרי בשלב הבא של ההתפתחות שלו- לא רק החוטף מבדאייה, גם המוסר.
לראות את ואלורדה מנסה להסביר למה הוא לא משתף את ראיקיטיץ ואתה מבין שהוא בובה לחלוטין. זה כמעט עצוב. הוא כמו ברווז צולע:
"“The transfer window does not influence my decisions at all, nor with Rakitić. If I think he will come in handy for the game I will let him play. I choose lineups and substitutions depending on the game.”
אתם מבינים ראקי במשך שנתיים תחתיו בחיים לא קרה שלא שותף שלושה משחקים ברצף. והוא מנסה לצאת כאילו הוא קובע משהו.