גומלין רבע הגמר: מעפילים לחצי הגמר אחרי דרמה אדירה והפסד 3:2 לצ'לסי (רודריגו ובנזמה)

אני מפנטז עליו מתחילת העונה.
הבחור תפוס חזק, שחקן בית של צ’לסי, אנגלי, אינסיכוי שירצה לבוא.

עזבו אותנו ממאמנים מודרניים של טקטיקה, תשמרו לכם את הטוכלים הגווארדיולות והקונטות. מאמנים כאלה יעקרו מריאל את מה שהיא, ומה שהיא וזה ההצגה הכי גדולה בעולם עם הלב והמיתוס הכי גדול בעולם. היחידי שיכול להתאים זה יורגן קלופ האדיר אם לא הוא תשאירו אותנו עם זידאן/אנצ׳לוטי ועם רוח החואניטו.

זה לחלוטין הקישור הכי דינמי ואינטנסיבי שלנו… השאלה היא עד כמה אנצ’לוטי יהיה מוכן לקבל את זה.

אחרי 2 המשחקים האחרונים של צמד הצעירים לדעתי הם פותחים מול סיטי בחצי גמר.

אגב, תנו למרסלו לשחק!

אתה באמת רואה את אנצ’לוטי שם את קרוס על הספסל? הלוואי, אני לא רואה את זה קורה.

אתה בעצמך כבר גילית לי את ההרכב לחצי לפני שבועיים, לא חושב שהוא השתנה.

את סיטי לא נעבור, אבל אם אתלטיקו גונבים מחר את המשחק אפשר להתחיל להכין מקום ל14 במוזיאון.

רגעים קטנים שממש אהבתי -
המהלך לשער הראשון שלנו התחיל מחילוץ כדור סופר מרשים של אלאבה עם הראש. אולי כבלם הוא לא מושלם (השער הראשון עליו), אבל כשחקן כדורגל באופן כללי הוא די מדהים
ואלוורדה מסמן בדקה ה120 לשחקנים לעלות וללחוץ את צ’לסי ולא לתת להם לבנות מהלך

רגעים שליליים - בערך כל השאר
אני לא יודע איך לאכול את המשחק הזה, מצד אחד המון הקרבה, ועברנו בזכות המון רגעים אישיים קטנים של שחקנים. מצד שני, ואני לא רוצה לנקות את אנצ’לוטי מאשמה, לשחקנים יש המון חלק בתצוגה הזו. אני לא הרגשתי שצ’לסי לחצו אותנו כל כך מדהים. הם כן הניעו כדור מצויין, אבל אנחנו פשוט פישלנו שוב ושוב במסירות פשוטות.

יחסית לקאמבק מטורף בליגת האלופות אני די מת מבפנים בשלב הזה. הקבוצה הזו אשכרה ניצחה אותי, אני זקן מדי, אין לי מספיק אנרגיות לרכבת ההרים הרגשית הזאת…

החילוף של קמאבינגה בקרוס עשה שינוי במשחק שלנו וצריך גם לעשות שינוי בהכנות לעונה הבאה.
הגרמני הוא מגדולי הקשרים בעשור האחרון. כרגע הצרפתי מתאים יותר לאתגרים המקצועיים שלנו. הוא עדיין דורש ליטוש אבל הגיע הזמן לעשות שינוי.

לפי החילופים היום הוא כן למד שזה ההרכב הטוב שלנו.
יכולים גם רביעייה כולל קרוס.

קמאבינגה זה כישרון על לדעתי, יהיה אחד הקשרים הטובים בעולם

לא מאמין שריאל הצליחה לחזור מה3-0 של צ’לסי ולעלות בסוף עם ההגנה הזאת.
בכלל כמות הנמוכים שהיו לריאל בהגנה הרגיש כאילו כל הגבהה זה יהיה כמו פנדל ואיכשהו שרדו גם את זה

הוא לא יוציא את קאסמירו…

עוד נקודה - המוניטין של ויניסיוס מציב אותו במצבים מאוד מוזרים. בגול השני, נדמה היה שיש לו נצח של זמן לכוון. המגן יודע שאם הוא יתקוף אותו, הוא יקבל השחלה.

היו לו כמה מצבים כאלה גם בליגה, הזכור מבינהם זה הגול בקלאסיקו על פיקה שפשוט נתן לו לטייל ברחבה עם הכדור (טוב, אז גם המוניטין השלילי שיחק תפקיד - לא היה מה לפחד מבעיטה שלו).

איזו עונה מדהימה שלו.

אין לי אוויר ואין יכולת או כוח לכתוב, רק אגיד דבר אחד- ב120 הדקות האלה היה כל מה שמגדיר את המועדון ריאל מדריד, לטוב ולרע.
השאננות, האופי, הלב, להיכנס לבור ואז להתחיל לשחק, אין דבר שלא היה במותחן הזה.
אנחנו לא הקבוצה הכי טובה באירופה העונה, אפילו לא קרוב, אבל כדי להעיף אותנו צריך לירוק דם ולעשות משהו באמת הירואי, אנחנו כמו עוף החול כשמגיע המפעל הזה.
אף אחד לא ישב בכיסא שלנו.

לא, אני יותר

כל קשת הרגשות במשחק אחד.

לא זוכר מתי פעם אחרונה יצא לי לקלל כל שחקן בקבוצה ולהתנצל גם מיד אחרי כן.

האם יש תחושה כלשהי שבני האדם מסוגלים לחוות שמתעלה על מה שאני מרגיש כרגע?

כן

אני אישית סובל כרגע מצרבת נוראית מהעצבים והלחץ, אבל מאוד מרוצה.

רשימת נושאים שמצריכים מחקר אקדמי מעמיק:

• טכניקת הפאלש של מודריץ’.

• רודריגו בצ’מפיונס לעומת רודריגו בליגה.

• בנזמה ושוערי יריבות בשלבי נוקאוט.

• חוט המחשבה של פרלאן מנדי.

אני מקווה שאנצ’לוטי הבין את הקישור שצריך לשחק איתו מעכשיו עד סוף העונה. חייבים לפתוח עם פדה-מודריץ’-קאמבינגה בקישור מול סביליה., זה ומשחק הליגה הבא ישמשו כהכנה למשחק מול אתטליקו[אמן]/סיטי.
בסיום העונה חייב לפטר את אנצ’לוטי, המערך היום, המערך בקלאסיקו מה זה הדבר הזה?הוא לא מתכונן למשחקים…?

חייבים להביא בלם, אם פאו טורס יבוא זה יהיה מדהים!ככה נוכל להעביר את אלאבה שמאלה. להביא את טושאמני בקיץ ולקוות שגם האלנד יגיע.

הסיכול הממוקד שטוכל עשה לויני היה כל כך נכון. זה היה צפוי: תסגור את ויני, אין למדריד התקפה.
הוא פתח עם שני בלמים ושני מגנים. עם זאת ריס ג’יימס קיבל הוראה אחת - תהיה הצל של ויני. בעשר הדקות הראשונות זה לא עבד, ויני עבר אותו פעמיים ב1על1 וגם סחט צהוב, אבל אז צ’לסי עשו הכל שהוא לא יקבל את הכדורים. הנגיעות היחידות שלו בכדור היו סמוכות לכדור הקרן שלנו.

זה הספיק לנטרל אותנו התקפית. לא פלא שבפעם היחידה שריס ג’יימס איבד את ויני זה הפך לגול.

כשאין התקפה ליריבה אפשר להפעיל יותר לחץ, לתקוף יותר ועם יותר שחקנים. זה מה שצ’לסי עשו.

כל כך קל לנטרל אותנו, כל כך מטריד שאנחנו מסתמכים על יכולת של ילד בן 21 שאחת התכונות האופייניות ביותר שלו זה חוסר יציבות.

משחק אחרי משחק שאנחנו תלויים בו ובפעולות האישיות שלו. אנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו להיות תלויים בפעולות שלו ובשעאים של בנזמה בלבד. אחד מהם נפצע ואנחנו בצרות.

הקבוצה הזו.