(בתמונה: 3 שחקנים שצברו העונה פחות דקות, ביחד, ממשחק אחד של קונדה)
אחרי עוד הפרש-בין-משחקים-שקטן-מ-72-שעות, ברצלונה תתייצב הערב במונז’ואיק מול ריאל בטיס בלומפיה, כדי לנסות ולשמור על היתרון בטבלה, ולא פחות חשוב - לשמור על הרגליים לפני דורטמונד (ברביעי הקרוב).
בטיס תגיע למשחק מהמקום השישי, אחרי 6 נצחונות (כולל אחד נגד ריאל מדריד) ותיקו ב-7 המשחקים האחרונים, מה שאומר שהיא באה עם מומנטום חיובי מאוד מבחינתה, ועם אנתוני אחד שפורח מאז שהגיע בינואר. מצד שני, היא מגיעה ללא איסקו המושעה (צהובים) ועבדה האקס.
פליק יצטרך שוב להתפלל לאיזשהו אל גרמני (שניצ-אל? לא, זה אוסטרי) שההחלטות שלו הערב בנוגע לסגל ולחילופים יהיו נכונות, כי השחקנים מתחילים להראות סימני עייפות במשחקים האחרונים. ניתן להניח שלבנדובסקי יפתח הערב, אבל לגביי לאמין - לא ברור. ההנחה הייתה שלא יפתח מול אתלטיקו, אחרי רצף משחקים ללא הפסקה, אבל הוא פתח גם פתח והוחלף רק בסיום המשחק. אבל אולי הפעם, פראן הבלתי נגמר יקבל הזדמנות על חשבונו.
בקישור ובהגנה ההימורים לא יותר פשוטים - גאבי ו/או פרנקי יוכלו לפתוח במקום פד…טוב, אני אפילו לא מסוגל להשלים את המשפט בלי לצחוק. אבל אולי בדקה 86 ככה הקוסם יוחלף. אולי. השאלה העיקרית היא האם אאא"פ ימשיך לקבל הזדמנות, בעקבות היעדרותו של אולמו, או שטומטום יקבל את חולצת ההרכב כקשר התקפי, יסריח את הדשא, ויקבל צהוב.
בהגנה - אראוחו, קובארסי ואיניגו (אולי אפילו גם אריק) “יתחרו” על עמדות הבלמים ומרטין יעשה צחוקים באגף. בין אם כפותח ובין אם כמחליף.
אני מקווה שפדרי ינוח וייכנס בדקה ה 60 אם צריך.
הוא לא רק עם המון דקות, הוא גם רץ הכי הרבה מכולם בכל משחק.
יש לנו עכשיו מספיק שחקנים כשירים שצריכים למלא את החלל שהוא ישאיר.
ההרכב המשוער הראשון, של מארקה נדמה לי, שם את כל 4 שחקני התקפה בהרכב. יהיה זה מטומטם לשים את כולם מבחינת חלוקת עומס. מישהו חייב לנוח, הפעם זה תור של לאמין.
בטיס אולי בתקופה טובה, אבל הם לא קבוצה מדהימה. הם בלי איסקו, והם משחקים פתוח מה שאמור להקל עלינו.
לא רואה סיכוי שפליק עושה יותר רוטציות מהדברים הנקודתיים שהוא עושה בדרך כלל. פליק כבר נכווה בדיוק בגלל זה בענק בתחילת העונה ונראה שמאז הוא זהיר מאוד עם שינויים דרסטיים בהרכב. הקבוצה רצה טוב, השחקנים קצת עייפים אבל חמים ובכושר, יש אקסטרה רעב עכשיו לנצח כדי להגדיל את הפער - אני מאמין שיעלה ההרכב החזק.
אני מת על זה שאנחנו עושים חישובים של מתי רוטציות ואיזה משחק פחות חשוב, כשלכולנו ברור שרצף אי הבעיטות בדלי השנה ייגמר מתישהו, ושלהרכב שיעלה הערב אין שום השפעה על זה.
משוכנע שלראפיניה יש איזושהי מיני פציעה באמת. אז הספסול שלו לקראת דורטמונד והמשך העונה סביר. אבל זה שגאבי פותח היום, ולא במקום פדרי, זה חתיכת הימור קשוח.
מקווה שלאמין ופדרי יחזיקו מעמד עד לגאנס, ושינוחו שם.