מחזור 30 :: 2-1 ודאבל על ברצלונה

הכוונה לא הייתה לזלזל ברונאלדו או בשלישייה ששיחקה מקדימה, דעתי האישית היא שה BBC הם אגדה.
הכוונה לעזרה שקיבלו בניהול המשחק, הקישור שלנו התחיל לזלול תארים עם זידאן כשהצרפתי במשחקים קובעים התחיל לשתף שחקן רביעי שיעזור לקישור בניהול המשחק, השחקן הזה היה לרוב איסקו שעזר מאוד במשחקים הגדולים לשלישייה לשלוט במשחק ובקצב.
לשלישייה שלהם במקום איסקו היה מנהל המשחק הטוב בהיסטוריה ובפער, הם שיחקו עם מסי, נכון שאיסקו בשיאו עשה עבודה מצויינת וגם תרם טקטית לסגירות הגנתיות מה שמסי לא עושה, אבל זה איסקו מול פאקינג מסי.
אם השלישייה שלנו הייתה מקבלת עזרה בניהול המשחק ממנהל המשחק הטוב בהיסטוריה של המשחק אני בטוח שהיא הייתה זוכה לאקסטרא 30 עד 40 אחוז הערכה.
האקסטרא “סקסיות” של השלישייה שלהם זה מסי.

אפשר למצוא כוכביות בהצלחה של זידאן תמיד, כרגע זה לא מעניין אותי. תקפתי את זידאן על חוסר ההצקדמות של ויני, ולכן מגיע לו פרגון כאשר הוא מתקדם, וגם אסנסיו נראה טוב יותר סוף סוף. הוא מצליח להביא את הקישור שלנו לכושר שיא, וההגנה שלנו נראית טוב עם כל בלם שלא ישחק, גם אם שיחקו לפני וגם אם לא.
עונה הבאה, עם רכש, אני בטוח שזידאן הוא האיש למשימה וחייבים שיישאר.

כן, שיניתי את דעתי עליו. ריאל של היום וריאל של לפני חודשיים הן קבוצות שונות לגמרי.
הראשונה מקום ראשון בליגה אחרי ניצחון בקלאסיקו בשבוע ללא מנוחה, והשניה מקום 2 בפער של 7 נקודות ו2 משחקים חסרים למובילה. הראשונה ניצחה את ליברפול 3-1, במשחק בו הייתה יותר קרובה לרביעי מאשר הם לשני, והשניה הייתה בסכנת הדחה ממשית בשלב הבתים של ליגת האלופות.

אני בן אדם הוגן סך הכל. תקפתי את זידאן ששחקנים לא משתפרים, אז מגיע חו קרדיט שכן. תקפתי את זידאן על היעדר רוטציה והוא הוכיח לי שהרוטציה קורית בצורה טובה על ידי התעלויות של המחליפים שלנו גם אם הם יוצאים מהפריזר.

אני עדיין אשים לו כוכבית קטנה על אודגארד, היה יכול לתת לנו המון בתקופה הזו. אבל צרות של עשירים מה שנקרא.

אני חושש מהמשחק הבא. קאסמירו ונאצ׳ו עשו שטויות.
בסופו של דבר אם נפסיד את המשחק הבא בליגה אז לא עשינו יותר מידי, וחבל.
משחק הבא אנחנו עם בלם אחד בסגל (הבלם הרביעי), מגן ימני אחד בסגל (המגן הימני השלישי), ללא הקשר האחורי היחיד (כך שנשארו לנו 3 קשרים ואיסקו) והקשרים יגיעו כולם אחרי 3 משחקים רצופים.
אין מנוס מלתת לצ׳וסט מהנוער לשחק (חושב שהוא בלם). והייתי גם נותן דקות לאריבאס. לא רואה את הקישור שלנו מתפקד.

המשחק ליגה שאחרי ליברפול יהיה המשחק שיקבע אם נוכל לרוץ עד הסוף או לא. אם גם אחרי שבוע כזה וחיסורים כאלה נצליח לגרד את הנקודות זה יהיה ניצחון של אלופה. ניצחון כזה הוא הניצחון שמכריע עונה.

אחרי המונדיאל לוקה נראה גמור למשך שנה וחצי הלוקהנסס הזה שהוא חווה כבר נמשך בשקט בשקט מעל שנה וחצי גם. הפיזיות ירדה מאוד כן אבל המוח כדורגל שלו נראה שרק השתכלל והזריזות נותרה כשהייתה. אני נותן לו עוד שנתיים במדריד ברמה גבוהה בכיף עם פדה כרוטציה ישירה על העמדה ככה שלא יצטרך להישחק יותר מדי.