מחזור 31: 0:2 קל מהצפוי על חטאפה| קאסמירו ולוקאס

הבעיה שויני לא מקבל מנוחה לא תפתר אם יצטרך לתור באגף שמאל עוד שחקן. הבעיה תפתר בכך שיהיו יותר רוטציות. במצב כזה גם רודריגו וגם אסנסיו עדיפים על מרסלו בעמדה הזו. (גם בייל לטעמי, וכנראה שגם ואסקז).
בהנחה שהזאר פצוע ובייל לא שחקן ריאל מרסלו בהחלט יכול להיות מחליף שני במשחקים בהם ואסקז פותח בימין, אבל גם בהיררכיה כזו אני כנראה שאעדיף לפתוח עם רביעיית קישור לפני שאציב אותו שם, או אפילו לפתוח עם יוביץ ובנזמה יחד

האמת, מוזר שרודריגו לא משחק שם מדי פעם.

כי לתקוף מקו ראשון ושני זה לא בדיוק אותו הדבר והתפקיד שלהם שונה במהות- גם בפריים שלו מרסלו לא התאים בשום צורה לעמדת הכנף ב433 שהיא מהווה סוג של חלוץ. אז זה נוסה עם תיאו מאחור.

אם היה עוד בלם 5 בהגנה עם מרסלו בצד אחד ולוקאס בשני יכל להיות ניסוי נחמד אבל אי אפשר לשחק עם כל קאדר הבלמים במקביל.

וכן, אם כבר רודריגו שזו עמדת המוצא שלו הוא תעלומה יותר גדולה בנוגע ללמה הוא לא משחק שם. בימין הוא חסר תועלת לחלוטין.

זאת לא כזאת תעלומה מבחינתי. ויני הוא ילד בן 21 ומבחינת אנצלוטי הוא צריך לשחק כל דקה שהוא כשיר, לגיטימי לגמרי.
זה לא פיפא שיש איזה בר של סטאמינה שצריך לדאוג שיהיה מלא.

לדעתי כרגע אפשר להתייחס לאליפות כשלנו.
החשש שלי היה מ2 המשחקים שאחרי ברסה.
אני לא מאמין שמתוך 7 משחקים נפסיד 3 פעמים (ומספיק תיקו אחד כדי שנצטרך לאבד נקודות 4 פעמים).

המטרה היא שכעת אפשר לא לשמור כוחות למשחקים בליגה אלא להשקיע הכל באלופות. אנחנו כנראה שננצח בכל זאת משחקים בליגה, במיוחד אם את הדקות יקבלו השחקנים שירצו להרשים.

לא אומר לזרוק הכל, רק שלא צריך לעלות עם הרכב חזק בין המשחקים של החצי (במידה ונעלה) או אפילו מול סביליה אחרי צ׳לסי (ולהמנע מעומס ופציעות)

אני לא שחקן כדורגל מקצועי אבל אני די בטוח שסיבולת זו לא המצאה של פיפא…

מישהו ראה את לוח המשחקים שלנו עד סוף העונה? או את הקבוצה במהלך העונה?
סביליה(ח) אוססונה(ח) אספניול (ב) אתלטיקו(ח) לבאנטה(ב) קאדיז(ח) בטיס(ב)

אישית קשה לי להגיד על אחד מאלה משחק קל. למרות המיקום שלנו בטבלה עדיין לא רואה את ריאל כקבוצה שקל לה מול קבוצות ליגה. גם המשחק הקל מול חטאפה לא היה כזה קל לכן עד שנבטיח את האליפות מבחינת נקודות, לא אהיה הכי רגוע.

הלאה לצ’לסי

לא טענתי לזרוק. רק שאם אני צריך לתעדף משחקים אז המשחק מול צ׳לסי יותר חשוב מהמשחק מול סביליה, ואני תומך בהרכב כמעט שני מול סביליה.
זה משהו שעם עוד הפסד או 2 בליגה לא הייתי אומר וכנראה שהייתי מצפה לפתוח בהרכב חזק ב2 המשחקים הללו.

הפתיחה החזקה בליגה אפשרה לנו שכרגע נוכל ״לוותר״ על משחקים שעל הנייר סומנו כמשחקים קריטיים.
כמובן שזה לא באמת לוותר, לפתוח עם בנזמה או ויני על הספסל זה לא לוותר על המשחק, אבל אני מוכן שסיכויי הניצחון שלנו בכל משחק כזה ירדו. גם בהרכב שני אנחנו צפויים להשיג יותר מ0/6 מול סביליה ואתלטיקו.