מחזור 31: ממשיכים בעליבות עם תיקו 1:1 נגד ג'ירונה בבית| כבש: ואלוורדה

גולר נכנס במקום ג’וד ומיד מאבדים את השליטה במרכז המגרש, גולר לא יכול לשחק קשר מרכזי.

זו ההוכחה שהכל בראש בעמדה הזו. לגולר לא חסרה הטכניקה. מה שחלש אצלו הם קבלת ההחלטות והדריבל

אני מאשים במצב קודם כל את שניהם. גם לפני פרס. אמבפה לא מתנהג כמו ווינר בשום צורה

ההתקפה שלנו אדישה וחסרת יצירתיות. ככה זה כשאין תפקידים באמת. כל אחד עושה מה שבא לו ואצלינו כל שחקני ההתקפה מנסים לעשות את אותו הדבר, לקבל כדור על ה16 ולסובב לפינה או לעבור 3 מגינים. ואין אף שחקן יצירתי שיכוון את ההתקפה או ייצר מצבים.

כבשנו נטו מטעות שוער, וספגנו כי קאמבינגה לא מאופס שוב. זה כאילו שיש לו בעיית קשב וריכוז חמורה, הוא לא מסוגל לתת יותר מחצי שעה סבירה מבלי לאבד את עצמו על המגרש.

אמבפה וויני זה הצמד ההתקפי הכי לא מפחיד באירופה.

הנתונים של ויניסיוס במחצית הראשונה-

החילופים של ארבלואה? צריכים ניצחון מכניס את מנדי וטשואמני?

משהו לא טוב בטלפון שלי? כי הוא מראה שאנחנו בפיגור 7 נק׳ לפני המשחק הזה. על איזו תקווה כולם מדברים?

זה מה שנשאר לנו. לנסות לגנוב פנדלים.

אין סיבה אמיתית במשחק הזה ספציפית, אבל אני לא יכול לראות את ויניסיוס בקבוצה יותר. בגללו יש לי אנטי כל כך גדול ובלתי מוסבר לקבוצה שאני עוקב ואוהד אותה קרוב ל30 שנה.

מחכה לשמוע את ארבלואה אומר שהוא אחראי, שהשחקנים נתנו את הכל והפנים עם המשחק בגרמניה

זהו, ככה.

קבוצה שלא מנצחת נמושות בליגה שלה לא תתהפך לפתע לנצח את באיירן בחוץ ב2 הפרש.

אפשר לחסוך לכולנו את הציפיות והלחץ.

דור, כמה רחוקים אנחנו מפאסיו בברצלונה?

כשאתה שם את הכוכבים מעל המאמן, מעל השיטה ומעל הקבוצה זה מה שקורה, כשהכוכבים בתקופה רעה אז אין לך את השיטה שתביא לך את הנקודות.

היום שיחקנו די טוב יחסית למשחקים האחרונים, אבל מה זה משנה כ שויניסיוס ואמבפה הם הכי חלשים על המגרש ?

זה מה שקורה בקבוצה שאין לה שום תבנית משחק, אין טקטיקה, זה כמו משחק בשכונה, נותנים את הכדור לשחקן הכי טוב ומחכים שהוא יעשה נס.
מה לעשות שאמבפה לא בכושר בזמן הכי חשוב בעונה? מה לעשות שויניסיוס הוא שחקן לא יציב, שלא מבין את המגבלות שלו והורס כל התקפה?
כל עוד השחקנים האלה מקבלים מנדט אין למה מה למכור, לא בליגה, לא באלופות ולא בשום מקום.
אנחנו חייבים חריש בסגל הזה, את הסיכומים נשאיר
ליום רביעי שם כבר נלך לים.

** הניסיונות האלה לסחוט פנדל בכח פשוט פתטים, מעצבנים ולא לרמה הזאת.

בסוף הכל מתנקז לשאלה האם יש מישהו במועדון שמסוגל להסתכל על הקבוצה בביקורת עצמית, או ששוב פעם יאשימו את השופט שלא שרק לפנדל.

מקווה לא לראות בכיינות כזו, כי פנדל מומצא כזה או אחר (הערת שוליים, השחקנים שלנו מחפשים אך ורק פנדלים ברחבה. בלתי ניתן לצפות בזה) הוא לא הסיבה לאי הניצחון כאן.

ויניסיוס הוא אנטי כדורגל. קקופוניה מהלכת. פתאום כשברהים באזור שלו אפשר לראות קצת דאבלים ומסירות מתוחכמות לפדה ואמבפה. אמבפה לא רגיל זה, לרוב הוא מחכה שויני ייכנס בקיר, יעשה רוורס וימסור לו מסירה סתמית אחורה.

קפץ לי קליפ ביצועים של אמבפה בפאריז. שמיים וארץ לראות אותו בחלק מהתקפה מתפקדת עם תיאום אמיתי. אצלנו הוא תמיד במוד של להציל את המולדת, כמו ויני, בגלל ויני. כבר שנה שניה של אמבפה שהולכת לפח בגלל הציוות הזה. ה4 4 2 המטופש הזה שויניסיוס כופה.

אני לא מאמין שהנשיא שחתך את כריסטיאנו וראמוס יורד על הברכיים ונותן לטיפש המטופש הזה להרוס מועדון שלם. אני יוצא על ויני ב-200 קמ”ש לא בגלל שהיה גרוע במיוחד היום, אלא על טינה מצטברת.

מעבר לחדשות הישנות שאנחנו נראים רע, קמאבינגה וכו וכו’

אותי מדאיג מאוד ההתנהלות של ויניסיוס ובעיקר אמבפה, שהרסו את המשחק בדקות האחרונות. ציפיתי לראות לחץ מסיבי על ג’ירונה, לראות אותם סוחבים את האחרים,בתקווה להשיג שער, ובמקום זה כל מה שראיתי זה את שני הכוכבים שלנו, הולכים עם ראש בקיר בכוח כמו ילדים קטנים. אמבפה ביאס אותי האמת, לאבד ככה כדורים בסוף, ופשוט לעמוד בזמן שאחרים מנסים להרוויח את הכדור מחדש, זה מגעיל, איזה קבלות יש לו בטופ העולמי חוץ מהנבחרת? מה הוא רונאלדו? מסי? זה בלתי נסבל שזה מתקבל אצלינו. בעיניי אנחנו לא ראויים להיות אלופים, זה כבר לא שאלה של איכות הסגל, אלה שאלה של רצון ומחוייבות . ידעתי שויניסיוס לא יכול להנהיג, אבל אני כבר לא בטוח גם לגבי אמבפה.

ברצינות, אפשר להשכיר כנופייה כלשהי שתעצור את האוטובוס ותשבור לשחקנים את הרגליים?

ארבלואה כעת: השחקנים בטוחים שיעשו רמונטדה מול באיירן :rofl:…מאוד מקווה שינחילו לנו הפסד היסטורי ברביעי שאולי אולי יתחיל איזשהו שינוי לקראת העונה הבאה

הקבוצה הזו קומדיה שלא נגמרת

בפינת חצי הכוס המלאה, לפחות לא צריך לבזבז יותר את הערבים הפנויים שלי על לצפות בדרעק הזה. אתן קצת הפוגה לאישה לפני המונדיאל…

באמת הדבר החיובי היחיד שלקחתי מהמשחק הזה זה שגוד נראה טוב במרכז המגרש סוף סוף.
פרידה בקיץ מויניסיוס היא חובה. פלוס כאפת איפוס לאמבפה

זה הצליח בעבר הלא רחוק. היה פתטי גם אז, אבל לפחות הביא נקודות.
עכשיו השחקנים התרגלו והפכו את זה לשיטת משחק.
לדעתי גם הגיע פנדל אחד, על המרפק.

ציטוט ממארקה:

אני רציתי לראות את ג’וד בלינגהאם פותח במקומו בהרכב נגד באיירן מינכן אבל לא אוהב להתלונן על שחקן אחד ולשים אותו על המוקד. נראה לי מצחיק להעביר עליו ביקורת מוגזמת כאשר קיליאן אמבפה וג’וד בלינגהאם לתחושתי איבדו לפחות חמישה כדורים כל אחד בחלק האחרון של המשחק והיו אגואיסטים, כל אחד ניסה את הדריבל שלו עד שאיבד, וגם לא רץ חזרה. לא זוכר מהלך אחד שלהם בשיתוף פעולה כל המשחק.

מעבר לכך אורליאן טשואמני עלה לשחק טרי ורענן בישורת האחרונה של המשחק ולא הרגשתי שהוא מביא לנו תנופה באמצע.

אני לא מתייחס לפנדלים. לא מעניין אותי, לא בדקתי הילוך חוזר, לא הלכתי לראות מה שופט פח א’ מספרד ב-2004 אמר ומה השופט השני אמר וכדומה. לא ראוי לדבר על זה בכלל בהתחשב בקבוצה שלנו ואני זוכר את המשחק נגד ראיו וייקאנו. זה יכול להציל אותך פעם-פעמיים בעונה, לא כדרך קבע.

האמת שהייתי עצבני מאוד אחרי ההפסד למאיורקה ואמרתי לעצמי ש-דור - אין טעם לראות יותר את משחקי הליגה למעט הקלאסיקו. אבל זה קצת חזק ממני, ומעבר לכך אני עם נקודת מבט נוספת - אלו המשחקים האחרונים של דני קרבחאל בלבן. מאוד רציתי שייבשל אתמול.

נ.ב, כל קבוצות הליגה לפי מה שהבנתי זורמות עם “מחזור בסימן רטרו” וכדומה, רק ריאל מדריד שלנו כמו הילד המעצבן בכיתה - תמיד אומר ‘לא’. חבל.

אין לי ספק שהגיע פנדל לאמבפה, גם על המרפק וגם על ההסתבכות רגליים( באותו מהלך), אבל מרוב שחיפשנו פנדלים לשופט כבר נמאס והוא לקח את כהתחזות.
לגבי ארבלואה, שיפסיק לדבר על שופטים ויתרכז בלאמן, שיפסיק לטפח את האגו של השחקנים, שיעמיד אנשים במקום, אבל על מי אני צוחק, הבחור מסורס והמילה שלו לא שווה כלום מול שחקנים כמו אמבפה וויני, יא חראם על אסנסיו.

זוכרים את בוני גינצבורג שהיה פעם פרשן בערוץ הספורט בליגת האלופות, בליגת העל ובכל מקום - “אם זה השיח - אני לא במשחק” :slight_smile:

השבועות האחרונים גורמים לי להתלבט איזו עונה גרועה יותר - העונה הזו או העונה שעברה. העונה עוד הובלנו את הטבלה, ניצחנו קלאסיקו ביתי וגם את אתלטיקו מדריד בדרבי [סה"כ שני ניצחונות], יש לנו סיכוי גם אם ממש נמוך לקראת גומלין רבע גמר ליגת האלופות בניגוד לאשתקד [כמובן שאז המשחק הראשון היה בחוץ וזה השפיע], היו משחקים לא רעים כמו נגד מנצ’סטר סיטי גם. אבל היו גם משחקים כל-כך גרועים, שבהם אפילו את המינימום ההתקפי מאשתקד לא היה, ואנחנו נושרים ממאבק האליפות מוקדם יותר.

איזו עונה גרועה יותר

• העונה הנוכחית 2025/26
  • העונה שעברה 2024/25
  • לא יודע - “הטוב ביותר” עוד לפנינו
0 מצביעים